Модни консултации - 12

• 70 765
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
Имам един въпрос за скъсаните дънки, който ме вълнува - не се ли скъсват и стават още по-големи местата, които са фабрично съдрани, при пране ?

При пране - не. Аз им "помагам" при обуване и клякане.  Mr. Green Laughing

Баш това щях да напиша  Grinning
Особено като обувам отривисто, все щръква някое стъпалце в съдраното  hahaha

# 691
  • Варна
В застраховането Simple Smile
Да имаме проверки , тайни клиенти , тайни снимки   на офисите и на служителите какво правят.Камери за наблюдение...   Laughing
Хм, да не би да работим в една и съща компания  hahaha

# 692
  • Варна
Ау ужас, защото аз не искам дупките да стават кратери Simple Smile
Ще трябва внимателно да избирам къде точно да е съдраното.

# 693
  • Варна
inamorata, голяма забавлявка:) Как не съм се сетила така да си онагледявам всичките питания. Ето ново - мога ли да си използвам едни коралови свободни дънки за вечерна визия ето така? До сега съм ги носила все с балеринки и тениска.

Скрит текст:

Моля те, кажи марката на топа.

# 694
  • в Кошера
Ау ужас, защото аз не искам дупките да стават кратери Simple Smile
Ще трябва внимателно да избирам къде точно да е съдраното.

Областта на коленете е най-трудна за опазване.  Mr. Green Peace

# 695
На коленете почти всеки път си вкарвам крака през дупката и си се уголеми  Laughing

# 696
Момичета, здравейте!   bouquet
Предполагам не е най-подходящата тема за въпроса ми, но понеже сте компетентни и опитни се обръщам към вас  Grinning
Как се справяте с якета, палта, елеци и т.н. които са космати отвътре и пръскат косми навсякъде? ooooh! Имам две такива якета и един елек и е ужас. Особено днес сложих елека за пръв път и всичко около мен е в малки косъмчета  Sick Отдавна търся и не мога да намеря решение за този въпрос....ще се радвам, ако някой има опит Tired  bouquet

# 697
Моля те, кажи марката на топа.

http://www.newlook.com/shop/womens/70s/stone-wrap-front-sleevele … 217?isRecent=true

Искам и аз хубави бели съдрани дънки. От масовите марки (ХМ, Зара, Бершка и т.н.) виждали ли сте такива?

# 698
  • Belgium

Искам и аз хубави бели съдрани дънки. От масовите марки (ХМ, Зара, Бершка и т.н.) виждали ли сте такива?

Дам, моите са на Tally Weijl и са чудесни за цената си. Само имай предвид, че са летни, от сравнително тънка материя.

# 699
Мерси Лу  bouquet
Ще ги проверя. Аз за пролетта и лятото ги искам, защото зимата имам уникалната способност да съм в кал и мръсно до ушите:)

# 700
HM също имат, но съдраното не е точно на дупки.

# 701
От HM как си харесах един шарен детски панталон вчера, обаче едни весели тийнейджърки не излязоха половин час от пробните и не можах да меря:(  (Купувам си детски дрехи понякога  Joy)

# 702
aDaMaNt^, напълно те разбирам, но нямам решение на проблема ... и аз самата имам 1-2 пуловера, които оставят бели власинки по седалката в колата и е много неприятно, ноооо .... си ги нося  Mr. Green

# 703
  • Belgium
aDaMaNt^ , няма решение на проблема. Някои дрехи след време престават да пускат косъмчета, влакънца и т.н. след поне няколко пранета. Но някои си остават такъв pain in the ass до края  Laughing

Аз имам един много любим червен oversized шал на VS, който лепи влудяващи яркочервени влакънца по абсолютно всичко, до което се докосне. Просто след като го нося вече свикнах да ги обирам с тиксо. Става най-лесно и най-бързо. Като кола маска за дрехи  Mr. Green

# 704
  • Варна
И аз се нареждам за прокъсани дънки, не откривам моите
все още ... поне не в моловете на  наше село. Преди имаше
попадения в Stones & Tifany ... Похвалиха ми моделите
предлагани в Exclusive... някакво мнение за тях да имате?!
И да се изфукам купих си онези обувки с които ви занимавах
преди няколко страници.

Общи условия

Активация на акаунт