Модни консултации - 12

• 69 406
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момчита  bouquet
тук много ми помогнахте преди време с избора,  и сега отново да се обърна към вас за насока  Simple Smileстава въпрос за тази рокля , чудя се отдолу с какво ще е по-добре, дали боди с дантелени ръкави ,или с изчистени ръкави, или риза с якичка, която да извадя отгоре, роклята е клесически прав модел, за официален повод я глася  bouquetМоля помчагайте Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 09:53 от DELI22

# 751
С малка цветна жилетка отгоре Simple Smile

# 752
  • Варна
DELI22, с нито едно от трите изброени. Аз съм за сако или голям красив шал наметнат върху раменете и ръцете.

# 753
За официален тоалет, не бих сложила дантелено боди. На такива бодита като връхна дреха им мина модата отдавна. Шала също е много добър вариант, но и тук трябва да внимаваш какво слагаш.

# 754
  • по пътя
 DELI22 и аз съм за красив шал, ако сложиш риза ще е ежедневна, офис визия.

# 755
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Колко точно е официално е събитието? От каква материя е роклята, защото на снимката ми изглежда малко ежедневна?  newsm78

Скрит текст:

# 756
DELI22, с нито едно от трите изброени. Аз съм за сако или голям красив шал наметнат върху раменете и ръцете.

точно сако съм нагласила за отгоре, но все пак ако съблека нали сакото Simple SmileНо ржклята  еточно по врата, и шалът от тези малките фишута ли ,или да покажа  и сакото, защото то  е по шарено , и дали ще се връзва шал  изобщо със сакото ми newsm78

# 757
Има едни малки жилетки с късо ръкавче, може да опиташ и с такава. За предпочитане е по къса, но ако е по дълга можеш да сложиш тънко коланче върху нея.

# 758
Най доброто предложение и другото е на  kalei варианта със жълтото сако и голямото колие .При теб избора на сакото е друг но с едно обемно колие ще е хубаво Simple Smile .

# 759
С жълтото сако много ми хареса, само че моето не ежълто нали Grinningиначе точно такава визия става ако сложа  и колие може би  е по добре ,отколкото шал newsm78

# 760
  • Варна
Покажи сакото.
Аз имах предвид само шал, като наметка, без сако или друга дреха.

# 761
само със шал ще ми е хладно като неметка,   без ръкав Laughing

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 11:14 от DELI22

# 762
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Hug - DELI22, ако искаш си пусни и там снимката, за да продължи обсъждането на твоята рокля и идеите по нея  Peace

# 763
  • в Кошера
И аз не виждам полата така за сватба.
Наистина й трябва една пачка отдолу да я повдига, ако кройката го позволява.
Без черни обувки.

Абсолютно!  Peace
Без пачка стои много обикновено, делнично дори. Друг е въпросът дали би стояла добре с пачка, кройката е много важна в случая.
И със сигурност НЕ на черните обувки.  Peace

# 764
подобно на това но без копчето отдуло Peace Изкуствена кожа е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт