Модни консултации - 12

• 69 412
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
Мда....съдраните дънки, още ми е мъчно.
Нямаме дрескод на работа. Обаче се наложи да спра да нося моите дънчици и то съвсем прилично сцепени, заради разни подмятания от колегите. А не , че нямам чувство за хумор, ама щели да ми събират пари за здрави дънки  ooooh!. Един път, втори път.....еееее зарязах ги...

Някой разказваше, че баба му му ги закърпила  Joy

# 736
  • по пътя
Нямаме дрескод на работа. Обаче се наложи да спра да нося моите дънчици и то съвсем прилично сцепени, заради разни подмятания от колегите. А не , че нямам чувство за хумор, ама щели да ми събират пари за здрави дънки  ooooh!. Един път, втори път.....еееее зарязах ги...

Да, тоз чепик с рокли ще го пробвам, а с панталона най ще му е добре.
Може и да съм пристрастна, защото скъсани дрехи не харесвам Grinning , но колкото и да харесваш такива дънки, според мен за работа не стават, както и къси панталонки-аз имам гаф с едни на работа, втори път не правя такава грешка Naughty

# 737
Дами, пак пристигам за съвет.

Смятам да съм сватбарка с ето тази пола:

Скрит текст:

(Моля да ме извините за вида, току що се сетих за съществуването и и я измъкнах изпод един куп дрехи)

Та, гоня следната визия:

Моята пола не стига до глезените, а точно до коленете, но иначе смятам да комбинирам с точно такава биля риза (ще се купува) и обувки от този тип (също ще се купуват). Подходяща ли е визията за сватба през май, на закрито?

Другата опция е въпросната пола да комбинира с много ефирен топ в някои от цветовете на полата и да завърша с ето тези сандали (които на снимката изглеждат по-грозни отколкото са):

Скрит текст:

Тоест, нещо като тази визия:

Помагайте  Simple Smile

# 738

Да, тоз чепик с рокли ще го пробвам, а с панталона най ще му е добре.
Може и да съм пристрастна, защото скъсани дрехи не харесвам Grinning , но колкото и да харесваш такива дънки, според мен за работа не стават, както и къси панталонки-аз имам гаф с едни на работа, втори път не правя такава грешка Naughty

Зависи от работата. Аз мога и по бански да ходя hahaha

# 739
  • София
Валадин, може бял, розов или син топ.
Но не и черните обувки.
По-добре светли.

# 740
  • sofia
Valandin, първата идея на мен ми допада повече. В действителност ако полата беше с дължината като на снимката от блога, щеше да е най-ефектно. Peace

# 741
  • ...на безопасно
И двете поли от линковете са с обемна подплата отдолу.
Твоята има ли, че на снимката не личи? Ефекта идва точно от обема, ако можеш пробвай да го докараш някак.
Но черни сандали не слагай.

# 742
Стои така (снимките са с лошо качество и аз съм с домашно потниче нагоре, извинявам се):
Скрит текст:

Скрит текст:

Има възможност да се качи още малко на талията и стои малко по-обемна така, но не съм сигурна, че ми е удобно.

# 743
  • sofia
Супер е полата и много хубаво ти седи, имаш много хубаво тяло. Grinning
По-празнична ще е полата, ако е обемна. Имаш време, можеш да я занесеш на шивач да ти сложи един тюлен пласт в цвят пудра отдолу (който да се подава), като туту и така ще постигнеш обем.  Peace
Ако сложиш подаващ се тюл в черно, може с черно бюстие отгоре и черните сандали.

# 744
Не бих комбинирала цветната пола,която показваш с нищо черно,дори и чанта...така показана полата изглежда по- скоро за лежерна пролетна разходка в парка,хубава е,но с обем ще е доста по-добре Peace за празника.Някакви пастелни цветове за обувките ще са много по-подходящи или пък нюд Grinning

# 745
Изобщо тази пола не мога да я възприема с черни обувки.Заложи на по светлите.Първата визия която обмисляш е страхотна и според мен е подходяща за сватба .
До май месец имаш време и спокойно полата може да се приправи при шивач и да се направи по обемна .Допадна ми предложението на L'Agent за тюл с цвят  пудра Simple Smile

# 746
  • Варна
И аз не виждам полата така за сватба.
Наистина й трябва една пачка отдолу да я повдига, ако кройката го позволява.
Без черни обувки.

# 747
И на мен ми харесва тази визия, но се съмнявам че с наличната пола, дори и с подплата отдолу може да се постигне такава визия. Валадин, имаш хубави крака, но полата изглежда евтина и кройката е твърде различна от визията, която гониш. На твое място бих си  намерила подобен плат и бих си я ушила.

# 748
  • Варна
И аз не виждам полата така за сватба.
Наистина й трябва една пачка отдолу да я повдига, ако кройката го позволява.
Без черни обувки.
+1

# 749
Благодаря, дами. Ще си купя пачка най-вероятно, защото полата харесвам и със сегашната и кройка и смятам да си я нося в ежедневието в сегашния и вид. Пачката по-скоро няма да се подава под полата, не харесвам такава визия, но това ще се изясни по-късно. Обувките са ясни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт