Модни консултации - 12

• 70 765
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
  • ...на безопасно
Здравейте,
аз роклите без ръкав от този тип ги нося с жилетчица по тялото, изчистена, едноцветна и да повтаря цвят от роклята, ако е пъстра.

Аз да питам тази обувка в десен тартан освен с черно, с какво друго я виждате? И не толкова като цвят, ами като тип дреха. Сама по себе си е достатъчен акцент, мисля...

http://www.bata.it/web/catalogo/promo-promo/191246-bata-scarpa-i … on-tacco#comments

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 19:25 от а Kеа?

# 721
  • София
Eто я, обувки също й търся. newsm78 Нещо като за всеки ден ми трябва.
Скрит текст:

Цветни "ръкави" - т.е. много къса жилетка.
Или дънково късо яке или елече. Аз като видя черна рокля, все на дънково ме избива.

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 19:30 от L'Agent

# 722
  • София
Докато сте на тема дънки.. Тези стоят в гардероба от една година вече , и не знам с какво да ги нося   ooooh! http://www.lyst.com/clothing/free-people-ombre-cropped-skinny-jean-red-fire/

Ето идеи: http://womanizator.blogspot.com/2015/02/red-pants.html

# 723
Обувките на Bata как са с размерите? Уголемени , умалени??

# 724
  • Варна
Не съм имала проблеми с размерите им ,за мен си отговорят.
Имам ботуши, сандали и обувки , не са купувани онлайн обаче.

# 725
Не съм имала проблеми с размерите им ,за мен си отговорят.
Имам ботуши, сандали и обувки , не са купувани онлайн обаче.

Благодаря Simple Smile

# 726
  • Варна
И при мен номерата отговарят. Също са купувани само от магазин.

# 727
  • Berlin
Роклята е тъмносиня с малко черно.  Laughing

# 728
abs  Роклята - с жилетка, цветна. Аз слагам и разкопчана риза с навити ръкави върху рокля, но за твоя модел ми се струва, че няма да е подходящо

а Кеа? Тартан обувките - с панталон тип цигара до над глезена, с лолитска рокличка до коляното.

# 729
  • Berlin
Благодаря, сега трябва да си намеря дънково якенце тогава или някаква жилетка, която да не ми стои нелепо. Laughing

# 730
  • ...на безопасно
а Кеа? Тартан обувките - с панталон тип цигара до над глезена, с лолитска рокличка до коляното.

А, за лолитски роклички съм голяма вече  Flutter

На Бата обувки си купувам онлайн, но в магазините им са същите / сравнявала съм/.
Отговарят си - и боти, и обувки.

# 731

А, за лолитски роклички съм голяма вече  Flutter

Тогава  такива?
Скрит текст:

# 732
В застраховането Simple Smile
Да имаме проверки , тайни клиенти , тайни снимки   на офисите и на служителите какво правят.Камери за наблюдение...   Laughing
Хм, да не би да работим в една и съща компания  hahaha
Може и така да се окаже   Laughing Grinning Simple Smile .
Гледам осбъждате съдрани дънки аз тези дни мисля да ходя да меря модели в hm .Искам обаче някак си по хубаво съдрани а не намирам тoчно това което търся из магазините.Също искам и бели съдрани Wink .Ето такива ми харесват за бели накъсани http://pausejeans-online.com/%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0% … D0%BA%D0%B8-wales но има само големи номера ...

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 08:55 от Анонимен

# 733
  • ...на безопасно
Мда....съдраните дънки, още ми е мъчно.
Нямаме дрескод на работа. Обаче се наложи да спра да нося моите дънчици и то съвсем прилично сцепени, заради разни подмятания от колегите. А не , че нямам чувство за хумор, ама щели да ми събират пари за здрави дънки  ooooh!. Един път, втори път.....еееее зарязах ги...

Да, тоз чепик с рокли ще го пробвам, а с панталона най ще му е добре.

# 734
  • Belgium

Нямаме дрескод на работа. Обаче се наложи да спра да нося моите дънчици и то съвсем прилично сцепени, заради разни подмятания от колегите. А не , че нямам чувство за хумор, ама щели да ми събират пари за здрави дънки  ooooh!. Един път, втори път.....еееее зарязах ги...

Я си ги носи извън офиса и да не ти дреме  Wink

Пролетта е идеален сезон за тях и вече е кажи-речи тук.

Общи условия

Активация на акаунт