Отговори
# 720
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ренка  Hug, по КиноНова  Peace

Гале, лека  Hug

# 721
Ренка  Hug, по КиноНова  Peace

Гале, лека  Hug
  bouquet Heart Eyes

# 722
Ам да ма, досаждал ти, кат му капатна телефона и почва месиджери ми праща, то с тия технологии няма отърване, че ми разправя как си разбрала, че ходил и той у Будапеща и ти с една свещ си обикаляла вечер и си питала - where mr Bursin?where, where, вече в истерия  hahaha hahaha hahaha hahaha
И те, ееееее аман значи от тая Джейно, вчера с фенера го търси, днеска със свещта  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Диди, спирай и пиенето, изтреще  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да те светнем, като разбра, че съм там и че Ча е бил и се побърка, аз му викам, знаеш,че не го харесвам, а той долете, и аз се крием, той пее под прозорците на хотела, умрех ти казвам, па и турчин ooooh! Mr. Green Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 723
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 724
ПРОФЧЕ Heart Eyes Heart Eyes Hug
ГАЛЕ Heart Eyes Heart Eyes HugЛЕКА

# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
Подсказах и, тя веднага оф корс на английски било  hahaha hahaha hahaha
Ревност не мога изпитам, щото на добра воля даже и ти позволих си фантазираш на воля за него  hahaha hahaha hahaha

# 726
Не е страшно да гледаш САМ филм на ужасите. Страшно е ако кихнеш и някой ти каже: "Наздраве"!  Mr. Green

Ренка, в момента вървят реклами.

# 727
Ко ма #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не е страшно да гледаш САМ филм на ужасите. Страшно е ако кихнеш и някой ти каже: "Наздраве"  Mr. Green

Ренка, в момента вървят реклами.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy видях Hug

# 728
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не е страшно да гледаш САМ филм на ужасите. Страшно е ако кихнеш и някой ти каже: "Наздраве"  Mr. Green
Пък и кърпичка за цифката ако ти даде, още по-страшно ще стане, направо ще ти трябват и няколко за вц-то  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 729
Подсказах и, тя веднага оф корс на английски било  hahaha hahaha hahaha
Ревност не мога изпитам, щото на добра воля даже и ти позволих си фантазираш на воля за него  hahaha hahaha hahaha
Кат огледам как го следиш изкъсо, не мисля че си се отказала от него newsm47
Ние се разбираме на езика на любовта 

# 730
# 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha
И най вече с езика на фантазията  hahaha hahaha hahaha

# 732
Пък и кърпичка за цифката ако ти даде, още по-страшно ще стане, направо ще ти трябват и няколко за вц-то  hahaha hahaha hahaha hahaha
Апа ако и ти изпълзи някой от тв то Mr. Green

# 733

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Хайде като свършат рекламите да се местим! Peace

# 734
  • Още у мъглата ...
Ей маааааа, идеееее  Party Party Party Party Party Party Party
Ма май направо в другата къщурка да скачам  Laughing Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт