Отговори
# 705
# 706
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЯланджЪ Рену hahaha hahaha hahaha

Ам да ма, досаждал ти, кат му капатна телефона и почва месиджери ми праща, то с тия технологии няма отърване, че ми разправя как си разбрала, че ходил и той у Будапеща и ти с една свещ си обикаляла вечер и си питала - where mr Bursin?where, where, вече в истерия  hahaha hahaha hahaha hahaha
И те, ееееее аман значи от тая Джейно, вчера с фенера го търси, днеска със свещта  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 707
Ам да ма, досаждал ти, кат му капатна телефона и почва месиджери ми праща, то с тия технологии няма отърване, че ми разправя как си разбрала, че ходил и той у Будапеща и ти с една свещ си обикаляла вечер и си питала - where mr Bursin?where, where, вече в истерия  hahaha hahaha hahaha hahaha
И те, ееееее аман значи от тая Джейно, вчера с фенера го търси, днеска със свещта  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Диди, спирай и пиенето, изтреще  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да те светнем, като разбра, че съм там и че Ча е бил и се побърка, аз му викам, знаеш,че не го харесвам, а той долете, и аз се крием, той пее под прозорците на хотела, умрех ти казвам, па и турчин ooooh! Mr. Green Joy

# 708
Диди, и аз чакам, ама вицетата само ме гонят  Mr. Green

Ирко, тя наградата е от тази вечер Peace

Тоя Бехлюл каква яхта получи Crazy Crazy Crazy Crazy
Laughing  е,сега кат им спреш кранчето нема де да идат  Mr. Green

# 709
# 710

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Да те светнем, като разбра, че съм там и че Ча е бил и се побърка, аз му викам, знаеш,че не го харесвам, а той долете, и аз се крием, той пее под прозорците на хотела, умрех ти казвам, па и турчин ooooh! Mr. Green Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 711
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 712
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джейни, на какъв език ти пяха? Wink Laughing

Аз гледам Пиърс Броснан, докато стане време за КС-то. Peace

Публикуването е ад. Не знам как ще се оправяме с КС-то.

# 713
Диди, и аз чакам, ама вицетата само ме гонят  Mr. Green

Ирко, тя наградата е от тази вечер Peace

Тоя Бехлюл каква яхта получи Crazy Crazy Crazy Crazy
Laughing  е,сега кат им спреш кранчето нема де да идат  Mr. Green
smile3521, апа ми говорят нещу, аз не разбирам нищо  Party Party Party

И тая Мима у кюпа box box box

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пеел и под прозореца, ма той ти знаеш ли как фалшиво пее, ма как да знаеш като само на екрана го гледаш я, то един тон само да беше гъкнал и хората щяха извикат полицията да го приберат, аз знам щото му брах срамовете кога беше гюзел еркек и ми пееше под прозорците, все в конаците висеше и ходех да го прибирам за нарушаване на обществения ред го прибираха .
Нали знае, че съм съжалителна и нарочно пее да го опандизят и да може ме види като ида го спасявам  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама сега да не разказвам интимни преживявания тука, че през лаптопа ти усетих мълниите дет фърляш от ревност  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 715

Де го гледаш newsm78 Heart Eyes

# 716
Пеел и под прозореца, ма той ти знаеш ли как фалшиво пее, ма как да знаеш като само на екрана го гледаш я, то един тон само да беше гъкнал и хората щяха извикат полицията да го приберат, аз знам щото му брах срамовете кога беше гюзел еркек и ми пееше под прозорците, все в конаците висеше и ходех да го прибирам за нарушаване на обществения ред го прибираха .
Нали знае, че съм съжалителна и нарочно пее да го опандизят и да може ме види като ида го спасявам  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама сега да не разказвам интимни преживявания тука, че през лаптопа ти усетих мълниите дет фърляш от ревност  hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 717
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ма тя щото го знае много и не знае, че той е на ти с английския, ама да си фантазира там  Joy Joy Joy

# 718

Скрит текст:

English  Grinning, Of корсе  hahaha

Профи  Hug, аз нямам проблем засега Peace

Шъ каеш, че Ирка ревнува hahaha hahaha hahaha hahaha

Специалния  Party Party Party

# 719
Изгледах Древните тоз Фин много луд станал ай че чак дразнещ вече.И  вече разбрах Хоуп каква е точно тъй като има от вампир,върколак и вещер трябва да и се отключи някой от геновете но за сега си е обикновенно бебе.
Пожелавам ви лека нощ момичета. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт