Отговори
# 90
# 91
Благодаря за пожеланията и да кажа че съм много радостна. Hug  Hug Hug

# 92
  • Още у мъглата ...

Ми разделени са я, виж цели 10-15 сантиметра има между тях Mr. Green Joy

# 93
Профи, Hug Ирчеджъъъъъм, Hug къде сиииииии!?
SETTEN 2

# 94
Образува ми нерви #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 95
Ох да те разклатат при баба ooooh! Mr. Green

# 96
Хахах Party Party Party

# 97
  • Още у мъглата ...
Хайде малко изхождане и от мен по темата "Мамката се прецакA, па прецакA и нас" Naughty Laughing

Та да си кажа Whistling Вътрешно страшно се бунтувам на тези зависвания, защото като потребител бих искала да мога да си ползвам всички опции, които ми се предоставят  Naughty Peace Сега един вид предлагането е "кръцни срежи" пък може и да тръгнеш Whistling Така че хич не е вината в картинки и гифове, аватари и подписи Whistling  Peace Вината е в бъгавата криво скроена изначале нова платформа, която се бафка с нас, а и с мамините собственици, щото не вярвам, че и на тях им е кеф от цялата тази манджа Peace
Да, ама защо сменяш нещо, което си работи безотказно и безпроблемно Peace Хората са си казали: когато отборът играе добре, смени не се правят, когато нещо работи добре, не го заменяй Peace
А ся си играем на тука има - тука нема  Crossing Arms

То и аз от 2-3 месеца си скрих да не виждам подписите, което е супер тъпо, но ко да прая Crossing Arms Та пак, не е въпросът можем или не можем с подписите, а това, че след като го имаш, като опция, трябва да можеш безболезнено да я ползваш Peace

Все пак се надявам, че ще се наместят нещата, защото, както човек е набъркал бъговете, така и човек може и трябва да ги разбъгяса  NaughtyPeace Та да пожелая успех в разбъгясването Grinning Peace

# 98
Ноле бил човек Shocked

# 99
Аз нема се изказвам Laughing щот немам проблем Peace да си кажем пак Laughing

# 100
  • Още у мъглата ...
Аз нема се изказвам Laughing щот немам проблем Peace да си кажем пак Laughing
Mr. Green Хубу Laughing

# 101
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дрее ми на шлифера Mr. Green

Некой друг да си е скрил подписите та да може да минава кат торнадо през мамата... Mr. Green

# 102
Дрее ми на шлифера Mr. Green

Некой друг да си е скрил подписите та да може да минава кат торнадо през мамата... Mr. Green

Аз..... не съм Laughing

# 103
    Здравейте   Hug Hug Hug Hug Hug   

# 104
И аз нямам проблем летя по страниците  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт