Отговори
# 105
Хайде малко изхождане и от мен по темата "Мамката се прецакA, па прецакA и нас" Naughty Laughing

Скрит текст:
Та да си кажа Whistling Вътрешно страшно се бунтувам на тези зависвания, защото като потребител бих искала да мога да си ползвам всички опции, които ми се предоставят  Naughty Peace Сега един вид предлагането е "кръцни срежи" пък може и да тръгнеш Whistling Така че хич не е вината в картинки и гифове, аватари и подписи Whistling  Peace Вината е в бъгавата криво скроена изначале нова платформа, която се бафка с нас, а и с мамините собственици, щото не вярвам, че и на тях им е кеф от цялата тази манджа Peace
Да, ама защо сменяш нещо, което си работи безотказно и безпроблемно Peace
Скрит текст:
Хората са си казали: когато отборът играе добре, смени не се правят, когато нещо работи добре, не го заменяй Peace
А ся си играем на тука има - тука нема  Crossing Arms

То и аз от 2-3 месеца си скрих да не виждам подписите, което е супер тъпо, но ко да прая Crossing Arms Та пак, не е въпросът можем или не можем с подписите, а това, че след като го имаш, като опция, трябва да можеш безболезнено да я ползваш Peace

Все пак се надявам, че ще се наместят нещата, защото, както човек е набъркал бъговете, така и човек може и трябва да ги разбъгяса  NaughtyPeace Та да пожелая успех в разбъгясването Grinning Peace

За паричкиии, Mr. Green защото отвсякъде изскачат рекламкиии а те са доходоносни.
ПарЪтЪ праЙ борбЪтЪ в българистан а ние, ще трябва да се спасяваме поединично.........жалко, мнооого жалко но все пак ние българите сме изобретателни в стремежа си за оцеляване Confused навсякъде и при всякакви условия.
Феми. Hug

# 106
Ади не остана Party Party Party

Феми Hug

# 107
НОЛЕ newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Да се готви грозния с причоса Party

# 108
Благодаря за новата тема  newsm51

Здравейте на всички Hug Hug Hug

Браво на Тери за изпита!  thumbsup Само така!  Simple Smile

И специално за Зиз,   love001че се сети за мен  Hug

Снощи си легнах кажи-речи с кокошките,а днес едва преди малко седнах на компа и докато ви изчета.  Simple Smile

И аз нямам проблеми,на всички виждам и аватари, и подписи-много сте хубави  Heart Eyes Simple Smile

# 109
  Зиз  Hug Наде  Hug Ренка  Hug

# 110
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз да ви кажа ли по-въпроса за мамата, че ми донесоха лаптопа и нали ся всичко е ново от един час блокирам реклами и се опитвам да си докарам предишния вид, щото е някакъв Ад, иначе   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 111
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Рену, па на мене ми писна от твоя подпис... Mr. Green писна ми да залегам всеки път кат оня насочи патлака към менИ Laughing

Щерко Heart Eyes Hug Бад Heart Eyes Hug ФемО Heart Eyes Hug

# 112
  • Още у мъглата ...
Дрее ми на шлифера Mr. Green

Некой друг да си е скрил подписите та да може да минава кат торнадо през мамата... Mr. Green

Я па ти, кво торнадо, аз летим със скоростта на светлината сега  Mr. Green

И да си кажа, аз не муча, както и не съм мучала нивгиш за подписи и други субпродукти, ма си изказАх гражданската позиция Naughty Mr. Green

Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 113
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман  Heart Eyes Hug
Ето викам чек да видя подписите като пусна и айдеееее проблема със скролването се появи пак и това е и в трите теми където обходих, еми като искате повече да печелите от реклами да сте мислили кога пускахте нови платформи в крайна сметка, толкова добре ми работеше мамата преди, че направо се ядосвам как я окепазиха ме принуждават спирам подписите, че да мога да съм тук и да блокирам сума светещи реклами насреща ми, които направо бълват, барабар с някакъв измислен хороскоп и кой, кога имал рожден ден  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Гъбак, Мичоно, Наде, Ренку, Проф, Бел, Систър, Рони, Феми и кой е още тука  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 114
Аз да ви кажа ли по-въпроса за мамата, че ми донесоха лаптопа и нали ся всичко е ново от един час блокирам реклами и се опитвам да си докарам предишния вид, щото е някакъв Ад, иначе   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дано успееш, докъде ни докараха!? ooooh!
Вани. Hug

# 115
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Правилно систърче, изкажи си гражданската позиция. Hug
Аз пък колкото и проблеми да имам няма да ги изключа защото уважавам индивидуалността на всяка от вас.  Peace

# 116
  • Още у мъглата ...
Правилно систърче, изкажи си гражданската позиция. Hug
Аз пък колкото и проблеми да имам няма да ги изключа защото уважавам индивидуалността на всяка от вас. Peace

Grinning Hug Hug Hug  love001

# 117
  малиииииииии   чок румантикъ  и прегръдка   Sick     Sick  обувките hahaha

# 118
  • У Диспансера ...♥♥♥
И не мога да разбера защо някой нямат проблеми със скролването и не им се налага да крият подписи и тем подобни, моята машина също е мощна, скоростта ми е много добра, а на работа е супер силна понеже плащам там интернета и знам за какво плащам и у нас и на работа аз все си го имам тоя проблем  ooooh!

# 119
  • Още у мъглата ...
Дано успееш, докъде ни докараха!? ooooh!
Вани. Hug

Ма я глей пък как ни накараха да понаучим някоя друга програмка, едно друго от високите технологии, та начи така ни образоваха направо Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт