Отговори
# 60
Ся Ноле на кой мач на местото ше почне newsm78
мисля,че след женките  newsm78

# 61
Супер Party дано играят 3 сета Laughing че аз имам работа до към 14ч Laughing

# 62
  • в подножието на планината

Браво на Тери за изпита! smile3501

Бегам да се трудя... ooooh! ooooh! ooooh! До довечера! Hug

# 63
Измъкна се тоя #Cussing out той Ноле ще опраи Party

Илде лека работа Hug

# 64
Браво на Тера  bouquet Не съм се и съмнявала в нея Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Звезде, лека работа Hug

# 65
# 66
Още един Party

# 67
Скрит текст:
Учителски бисери
Нека да сме живи и здрави, но главно живи, защото много здрави се споминаха.(професор по физика в СУ)
Както сте яхнали чиновете, тъй и вас ще яхнат в живота. (учителка по философия)
И мъжът, и магнетофонът имат по две глави – едната за запис, другата за възпроизвеждане. (из лекция по Аудио-визуални средства във ВТУ)
Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската – до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)
Подчертайте с кръгче (Учител по география)
Докато съм тук и ви чукам на тази маса ще мълчите. (учител)
Ученици, кой пожелание, ще ми носи топките…
В час по физическо
Цар Симеон умира на 56 страница, горе вдясно! (учител)
И Мишо много добре се справя, само дето си слага пълния член отзад… (учителка по немски език)
Бисере, веднага иэвади пищова между краката! (учителка )
Застрашава живота на съучениците си , като хвърля тебешир по тях! (забележка в бележник)
Когато човек се задави, може да умре много сериозно
Учител по биология
Mr. Green

# 68
  • Варненска клюкарка
Ехоооо wavey

За протокола, аз доста отдавна съм скрила подписите, не за друго, а щото има доста мърдащи дето ме дразнят и ме боли главата от прекалена шарения....
Скрит текст:
Тия пък не си оправиха платформите и чудото! Не мисля че големите подписи са причина в някои теми да буксува скролването! Както каза Зиза, мамата е на моменти Peace Аз ходя и в други подфоруми, където няма ни едно едничко мърдащо изображение и като си има проблем с форума, си го има и там Peace Аз също съм с мощен интернет, компа ми е стар, но дори когато тук се оплаквате че не можете да свалите или отворите това или онова, при мен всичко се сваля и се отваря много бързо....Да не говорим, когато седна на по нов....на този на детето или на работа...На работа пък с оригиналния софтуер ми изписва доста странни неща, щом вляза в мамата....
След като за функциалността им пречат прекалено многото мърдащи изображения, за чий имаме право да ги ползваме?!??
Във форум където чат- пат чета за хобито си, в мнение дори има лимит за използваните емотикони- до 7 бр. ако се надвишат излиза  предупреждение че мнението няма да се публикува....

# 69
На мечката Серина  сестра и бая слабичка  Mr. Green

# 70
Скрит текст:
Учителски бисери
Нека да сме живи и здрави, но главно живи, защото много здрави се споминаха.(професор по физика в СУ)
Както сте яхнали чиновете, тъй и вас ще яхнат в живота. (учителка по философия)
И мъжът, и магнетофонът имат по две глави – едната за запис, другата за възпроизвеждане. (из лекция по Аудио-визуални средства във ВТУ)
Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската – до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)
Подчертайте с кръгче (Учител по география)
Докато съм тук и ви чукам на тази маса ще мълчите. (учител)
Ученици, кой пожелание, ще ми носи топките…
В час по физическо
Цар Симеон умира на 56 страница, горе вдясно! (учител)
И Мишо много добре се справя, само дето си слага пълния член отзад… (учителка по немски език)
Бисере, веднага иэвади пищова между краката! (учителка )
Застрашава живота на съучениците си , като хвърля тебешир по тях! (забележка в бележник)
Когато човек се задави, може да умре много сериозно
Учител по биология
Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тя в тялото е екстра Heart Eyes ама у главата Sick

# 71
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БелА Heart Eyes Hug така е. Peace
Мамата си има проблеми, а не подписите са ни проблем. Ако е забранено да слагаме големи подписи, самата мама няма да ги позволи, та с оглед на това проблема не е тук. Все пак това е форум и гифовете с фотките са нещо нормално, просто някой не си е доизмислил нещата по платформата и за това берем ядове. По тази логика и рекламните банери пречат.
Радвам се, че поне няма ограничения в подписите. Трафикът зависи от самата платформа която трябва така да е съобразена, че да го поеме, пък да не говорим, че това е форум със стотици хиляди потребители.

Както казах в постната от всякъде Индийска тема също скролвам трудно, значи проблема не е в подписи и аватари нали? Laughing
Аз съм на мнение, че след като ми е позволено да ползвам тази опция за украса на профила си, ще я ползвам. Никога не ме е дразнил ничий подпис или аватар, нямам главоболие от това, че ги виждам и ми е всьо равнО. Аз пък се изнервям като е постно и разголено. Украсата все пак дава някакъв колорит и изразява всеки един от нас по някакъв начин....както се казва...опознаваме се.

Ето, в момента съм с една кирлива лентичка и един аватар, но това не попречи на форума да ми подскача сума ти време докато се опитвам да си нацеля бутон ''отговор''. Crazy Crazy Crazy
И какво да направя сега...да си оскубя чумите ли? Бана не Mr. Green

# 72
# 73
  • София
Зиз, Hug,Рени, Hug,Илде, Hug,Релаксче Hug,Наде, Hug,Бел, Hug

# 74
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дур ма оуууу Mr. Green остана без чуми от дърпане Laughing

Общи условия

Активация на акаунт