Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз се изкъпах и ся съм заела челна позиция  Mr. Green

# 616
  • в подножието на планината

Клоди, Hug Heart Eyes Нарин и Фърат има и в " Черна роза"...Да не го гледаш?... Mr. Green

Ирче, Hug Heart Eyes Феми, Hug Heart Eyes

Чакам с нетърпение да започне сериалчето ми... Party Party Party

# 617

Клоди, Hug Heart Eyes Нарин и Фърат има и в " Черна роза"...Да не го гледаш?... Mr. Green

Ирче, Hug Heart Eyes Феми, Hug Heart Eyes

Чакам с нетърпение да започне сериалчето ми... Party Party Party
Нема начин Mr. Green и аз моем да гледам съдбата че антената ми е на туркишите Laughing

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде  Heart Eyes Hug
Чакай и аз да помучим, изгледах двата сезона на Физрук и ся още не са почнали да снимат третия, ааааа аз какво ще правя докато почнат и аз ще муча тука, също чакам и Игри на тронове, а той чак Март месец, днеска изгледах Оргиналните и Вампирляците за нула време  Crossing Arms

# 619
Звезде  Heart Eyes Hug
Чакай и аз да помучим, изгледах двата сезона на Физрук и ся още не са почнали да снимат третия, ааааа аз какво ще правя докато почнат и аз ще муча тука, също чакам и Игри на тронове, а той чак Март месец, днеска изгледах Оргиналните и Вампирляците за нула време  Crossing Arms
Бизе не ма ooooh!

# 620
 Илде  Hug Heart Eyes   приятно гледане на сериалчето ти  той чепика Ръза  играе там      

# 621
Нема начин Mr. Green и аз моем да гледам съдбата че антената ми е на туркишите Laughing
Е, супер... Party ще си имам компания... Grinning

Ирче, Hug Heart Eyes мучи си, колкото ти душа иска... Laughing Нема само аз да муча, яяя... Mr. Green

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде  Heart Eyes Hug
Бизе не ма ooooh!
Ама и за вашите ми е сана не, ама си мучите, тъй че и аз почвам докато не ми ги дадат, а като ги дадат след тях веднага за другата серия почвам муча  Mr. Green Naughty

# 623
 wavey

Липсвах ли ви newsm78 Mr. Green

За РенкУ Hug знам Grinning

Ей, туй сладурче ще играе малката Марал Heart Eyes

# 624

Джейн, Hug Heart Eyes много красиво дете... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илде  Hug Heart Eyes   приятно гледане на сериалчето ти  той чепика Ръза  играе там      
Благодаря!  bouquet Дааа, Чепика играе там и Халдун... Peace

# 625
Джейн Hug винаги ми липсваш Laughing за да ти праснем един от близко резко Mr. Green

Зор ми е коя ше е Марал ooooh! детето е готино Heart Eyes

# 626
Джено нашия човек пиян кат у реала Mr. Green

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку, винаги е образец за любвеобилност   Mr. Green
Джейно  Heart Eyes Hug много сладко малкото Маралче  Heart Eyes
Ся ми е дерт тоя Кайл, кога разгеле ще му свети маслото, Димака  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Също Фин, кога ще му счупи врата, Клаусиньо  Thinking Голяма ми е мъка направо, то направо не е живот това  ooooh!

# 628
Илде Hug Heart Eyes, и аз гледам твойте сериалчета, ама с превод Grinning да порипам с тебе newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

А нашето момиче е оценено страхотно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако някой иска ще преведа, но накратко за новия сериал ще получава 55 000 TL за всеки епизод. В Арабския свят, на Балканите и в някои европейски страни е ценена и обичана като Холивудските звезди и този Acun Il. e вицепрезидент на ТВ8 е Развързал е кесията Party (за разлика от мен  Mr. Green) и иска Хазал за работи дългосрочно за него срещу скромната сума от 3 млн TL Crazy Казва, че сериалът ще бъде продаден в  Арабския свят и др държави, и ще му донесе бая  Money

Скрит текст:
Acun'dan Hazal Kaya'ya 3 MİLYON TL
http://blog.milliyet.com.tr/acun-dan-hazal-kaya-ya-3-mi…/…/…
From Acun 3 MILLION TL to Hazal Kaya
Acun Ilıcali wanted to work Hazal Kaya for a long while. Especially when he owned a channel he wanted Hazal Kaya to be in his channel. Su he opened his purse widely. He transferred Hazal Kaya to Maral which will be broadcasted on tv8. She will also take 55.000 TL for eaxh episode.
Acun Ilıcali is a vise man. This amount is nothing near the money he will earn. Hazal Kaya means demand both from our country and other countries. She is the youngest actress who is loved both in Turkey and outside Turkey this much. She is not different from Hollywood stars in Arab countries, Balkans and again in some European contries. Maral will be sold to all these countries and this will make money for Acun Ilıcali very much.
When you look at this way it is not so much money to give right?
Bilge Orkun

http://blog.milliyet.com.tr/acun-dan-hazal-kaya-ya-3-milyon-tl/B … og/?BlogNo=487829

# 629
Ренку, винаги е образец за любвеобилност   Mr. Green
Джейно  Heart Eyes Hug много сладко малкото Маралче  Heart Eyes
Ся ми е дерт тоя Кайл, кога разгеле ще му свети маслото, Димака  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Също Фин, кога ще му счупи врата, Клаусиньо  Thinking Голяма ми е мъка направо, то направо не е живот това  ooooh!
newsm03 newsm03 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт