Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 747
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 60
Тони, да го махаш тоя ликьор. Против съм и това си е  Crossing Arms

Ще мина да разгледам темата за готварската книга на "Искам да кажа" и се надявам там да видя рецептата на Лиляна за дебелите палачинки. Така и не ги направих, а много ми се искаше.

Нещо ми е много мързеливо, нищо не ми се прави, седи ми се по пижама, а трябва да вляза в ритъм. Имам да си свърша разни неща, да оправя багажа, да ходя до работата /ще го отложа/ и да карам голямата на плуване.

Наближава времето, в което ще трябва да водя преговори кога да се връщам на работа и това ме потиска. Средата на май изтичат две години. Ако се върна, колежката, която я преназначиха по заместване ще изхвърчи. Надявам се да мога да договоря поне до края на септември да си остана у дома. И на мен ще е добре, и на нея.

# 61
Нино, стискам палци да успееш да договориш възможно най-много. Пусни си и натрупания за периода отпуск. Няма по -хубаво време от майчинството.

# 62
Alleisha, сега пробвах и влезнах в Скайп без проблем ..

# 63
Гледам Маргото - 17% чист алкохол.

# 64
  • София
Малкото е по-добре, обаче голямото се про...ра Tired Ще го изкараме всички по домакинска книжка май, ами дано поне да е само това Tired

Розе веднъж си взех от Лидл лятото на морето и беше много зле, гОла вОда, леко, леко, та чак като разредено.

Тонка ме изкърти с това шише с ликьор. Точно като алкохолиците си, искам да ти кажа. Те така си носят парцуца в пластмацово шишенце и си посръбват по цял ден. Поела си по наклонената плоскост Joy

Много, много хубави снимки от далечния Изток Heart Eyes Аз имам много хубави от Европа, ако ми дойде вдъхновението някой ден да махна личните и да сложа само пейзажите в отделен албул, мога и аз да пусна нещичко. Обожавам да гледам снимки от пътешествия с разкази отдолу. Става почти все едно си ходил Grinning

# 65
  • София
белинда, при мен всичко е от ден до пладне. Като изльокам ликьора, ще ме греят спомените за него.  Grinning

На обяд хапнах риба и спанак. Добре ми се получи.

# 66
  • София
Докладвам едни бадемово-таханови бисквитки. Не очаквах така вкусно да се получат. Премятам рецептата из папката "рецепти за тестване" от година и половина сигурно, най-после се наканих днес за да вкарам в употреба един поизостанал тахан.... ми чуднички се получиха, едни такива топящи се в устата Heart Eyes
След час потеглям с малката към очния лекар

# 67
Айде, показвайте ми снимки, иначе нищо няма да кача вече, искам и аз да гледам:)
Сега рових за сингапурски фотоси и си спомних, че на най- модерното и хубави летище- тяхното, ми откраднаха лаптопа! За нищо не ме е яд, както за хилядите снимки вътре:( Които няма откъде къде да възстановя:( Замина всичко от Вегас, Лос Анжалес, Бали, Доминикана и Сингарпур:( Имам по две три, които съм качвала във фейса, тогава обаче не го ползвах особено, та да сложа повече и да мога да си ги сваля. Много ме е яд, много! Ама мъжът ми е виновен, остави ме сама да чакам и драсна някъде, много ми се допишка и с всичкия багаж тръгнах към тоалетната, натъпках всичко с мен в кабинката...куфарчето с лаптопа, обаче забравих на мивката, след минута го нямаше вече.
Връща се моя ухилен, като зелка, нахлузил дамски очила, които харесах ( върнал се да ми ги купи за изненада) а аз рева та се късам, че ми го няма лаптопа. Златни излязоха тия очила Simple Smile И накря и тях ми откраднаха от куфара, който французите ми загубиха в Мексико, каръшки излязоха:) Кой знай коя мексиканка се е курдисала с беличките очилца:)

# 68
Днес цялата световна технология ми крещи насреща "Отивай си в къщи, лягай и спи поне 24 часа, без да докосваш компютър!"  Mr. Green Форумът ме изхвърля непрекъснато и ми дава грешка след грешка, Фейсбук цикли, скайпът ми не ще да се свърже, а антивирусната на компютъра ми пищи на умряло, и реагира на почти всяко действие.

Системните администратори направиха разни тестове - компютъра си е е наред, няма и вируси, свързаността с интернет е с перфектна и стабилна скорост, от сайтовете било. Е хубаво де, ама как пък така всички сайтове, които ми трябват, бъгват по едно и също време  Thinking

# 69
сдобих се с лидлски бейлис - гледам го омаяно, помирисвам го възхитено, но довечера - трябва да карам следобяд и не ми се ще да дърпам дявола за опашката  Mr. Green

# 70
  • Euskal Herria
Добрах се до кафето най-после. Сега ще чакам и да стана адекватна  Joy.
Харесват ми снимките, които показвате. Аз имам само от Европа, ако искате - мога тях да пускам тук.

Жаки, много неприятно. За нищо друго няма да ме е яд толкова, колкото ако ми изчезне лаптоп/фотоапарат - с всички документи и снимки. Гледам да се застраховам, като всичко прехвърлям на външен хард и каквото още може да побере файловете, ама...
Като гледах снимката на жилищния блок, се питах - те имат ли домсъвет и как си правят събранията  Joy

# 71
  • София
Като гледах снимката на жилищния блок, се питах - те имат ли домсъвет и как си правят събранията  Joy
Това беше снимката, която ме хвърли в джаза!  Crazy
А аз си мислех, че от моята панелка няма по-зле.

# 72
  • Варна
Снимките от Хонг Конг ми бяха много интересни и разбрах за себе си едно нещо. Не искам да ходя там Mr. Green

# 73
  • HH
Жаки, на тези снимки така изглежда само или въздуха наистина е толкова мръсен.  И мен много би ме било яд за снимките.

По понеделнишки седя и се чудя, дали няма да е много нахално да си удължа трите седмици повичка лятото на четири. Много ми се иска да се разходя до Ирландия, но шефа ми сигурно няма да остане очарован. Thinking

# 74
Тони, като си цокаш от бутилчицата, кво викаш: "Аз, таковааа, бозичка пия"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт