Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 787
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
Аз на домашна не мога да напиша двойка. Трябва да го изпитам и ако и тогава нищо не знае, може двойка.
Оценката е количествен анализ на знания и умения. Липсата на домашна не означава липса на знания.
Ама да не се меся в методите на колегите, все пак.

# 676
Искам да питам Лили, колко време пече фрикаделите? В момента ги пека вече 10-та минута, може би трябва и да ги обърна.
Моята месачка явно е по-стар модел, защото нямам картинка за кекс, а и не пише, всъщност може би да мога да избера, т.к. си избирам времената, но ще трябва да видя в книжката, защото пък има програма за конфитюр, така че би трябвало да може и кекс да направи.

GeNa , тая госпожа да й се чудиш за липсващо домашно двойка ли трябва да върти и то в края на срока, когато вече са оформени, бреййййй ма строга другарка Tired

# 677
  • Ямбол
Бляккат6, не мога да ти дам време, не ти знам печката и продуктите. Пека до зачервяване. Ако отдолу са хванали по-тъмна коричка - вадя ги. Аз не ги обръщам. Със сигурност са повече от 10 мин, някъде 20-30.

# 678
Борил се завърна!
Дали ще сподели къде изчезна толкова време Wink
Сериали - гледам "Подли камериерки"
Храна - не готвя. И съм в ограничителен режим.

# 679
Бляккат6, не мога да ти дам време, не ти знам печката и продуктите. Пека до зачервяване. Ако отдолу са хванали по-тъмна коричка - вадя ги. Аз не ги обръщам. Със сигурност са повече от 10 мин, някъде 20-30.
Благодаря   bouquet, Принципно ги сложих на 250 градуса, ще се ориентирам обаче по цвета Peace

# 680
  • София
blackcat6, без никога да съм правила въпросните крокети ще си позволя да ти кажа, че това е твърде висока температура за подобно печиво и рискуваш да ги обгориш отвън, а вътре да са сурови

# 681
Тук съм си, в София, никъде не съм ходил. Работя. Не съм влизал във форума просто.
Стана ми нелепо неприятно ,че  има толкова параноя относно новорегистрираните, но пък си казах, какво толкова , вероятно имате много откачалки.
 А и салата съм приготвил Wink

# 682
  • Sofia
Благодаря за мненията,другарИ  Hug!

Май се съгласявам, че оповестяването на двойка пред целия клас за любимеца на госпожата е достатъчно наказание.  Thinking Да си знае,че правилата важат за всички и неговото задължение и отговорност е да ходи подготвен на училище, без да се оправдава с извънучебните си занимания. Двойката не е в бележника, така,че да кажем не е прекалено. Но има нужда от приземяване,като цяло.
Баща му се обади, преди малко и се хили като зелка  Crossing Arms,като му казах. Хубаво,че виновникът не чу.
Абе,аз съм злата вкъщи,то е ясно.

# 683
  • Euskal Herria
Стана ми нелепо неприятно ,че  има толкова параноя относно новорегистрираните...
Е, това пък защо? Поне в тази тема мисля, че сме позитивни.
Абе,аз съм злата вкъщи,то е ясно.
Аааа, не си само ти така. И у нас аз го играех лошата - "Ооох, тате, добре, че си ти. Щото мама..."  Joy Сега вече са големи и се смеем, като се сетим.

# 684
  • Луната ни пази
И аз на домашни работи двойки не пиша, но добре изпълнените ги поощрявам, защото са свързани с отговори на въпроси и задачи.

Момичета, от коя епоха сте? Simple Smile

">#t=120[/video]

Скрит текст:
Аз съм викторианка  Embarassed

# 685
  • някъде ... тук ...
Харесвам фигурното пързаляне. По БНТ е в момента. Дребният се отказа преди време - разбираемо. Ама аз си гледам  Heart Eyes

# 686
Вижте ми новия аватар,подарък ми е от Акаша  newsm03

# 687
  • Sofia
Shagya, по какво преподаваш?

Скрит текст:
heronic chic съм аз, к'ва е тая епоха  newsm78

белла,честито! Нааааааайс  Flutter

# 688
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белла, и новият е много хубав, но старият беше някак по-личен - все едно разговарям на живо  с теб.

# 689
Така е светалчо,аз пак ще сложа моя снимка,но Акаша ми даде големи красоти и малко да им се нарадвам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт