Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 747
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 660
  • Euskal Herria
Днес определено ми е ден за мързелуване и четене - съчетавам полезното с приятното  Joy.
Скрит текст:
Ето нещо от една виенска улица  Grinning

# 661
  • HH
Гледайте How to get away with murder, пак сериал на Шонда. И каста е един път.

Моя милост мунка, по стара традиция след заплата, от работа отиде направо в книжарницата да си купи книга, качи се в автобуса, зачете се в книгата и се усети че си е пропуснала спирката, 3 спирки по-късно.  ooooh! Гола водичка съм.  Blush

ПП: Лого номер 1 ми харесва от край време.

# 662
  • София
Гледам хиляда сериала: Walking dead, Supernatural, Vampire diaries, Grimm, Under the dome, 100, Game of thrones, Pretty little liars, Downton abbey, Falling skies, Originals, Outlander... + още 2-3 които ми бягат в момента  Crazy въпреки всичко стриктно си набелязвам и хвалените от вас за да ги гледам и тях в някакъв момент

# 663
От къде толкова време за сериали? Аз нямам такова.
Звучи като да не правиш нищо друго? Thinking

# 664
  • Пловдив
Аз едвам успявам да следя 3, максимум 4ри сериала.

# 665
  • София
Мерси, Лили  Hug

# 666
  • София
Звучи като да не правиш нищо друго? Thinking
Не е вярно. Докато гледаме сериали, ядем.

# 667
 Laughing Обичам те, това ми хареса  Peace

# 668
Не се спичай , шегувам се. Wink
Всъщност, тук има не малко готини мадами, някои съм виждал, за други само съм чел...

# 669
От сериалите гледам Игра на тронове и Безсрамници.
Ама ги гледам две седмици и после цяла година чакам новия сезон  Crossing Arms

# 670
  • Sofia
Борил-е, яж,не се разсейвай!  Mr. Green
Туй освен салата е и основно за мен  Thinking Какво е това жълтичкото, на топчета? Бялото, предполагам е катък.

Да ви кажа,че моят син днес за сефте се е "сдобил" с двойка  Shocked Трийсет и пет шестици и една двойка  Rolling Eyes Нямал домашно и госпожата му опукала една двойка по български.
А домашно нямаше,'щото беше не тренировка по тенис и забравил да ми каже. Thinking Точно за тая част със забравянето съм доста мнителна и скептична,щот' си познавам стоката колко й се пише  Outta Joint Та,потръшкал се,човекът,па го заварих да рита на двора...поуспокоен. Подбрах го аз, натискам го по тънката струна с "какво добро и отговорно дете е", но сякаш и наказание си трябва  newsm78.Наказание заради мързел,че в случая оценката не е за незнание, а за невнимание и безхаберие. Та,сега пише,та пушек се вдига...
Не смятам наказанията за правилни и резултатни, но може би ще му спра футбола в училище за една седмица  newsm78.

# 671
  • някъде ... тук ...
Аз мисля, че госпожата достатъчно го е наказала с двойката. Поговорете си ... и вечер питай за някое забравено домашно Simple Smile Мързелът с наказания не се мори.

Сериали никакви не гледам, то и до тук трудно стигам напоследък. Вечер ми е само до сваляне и зяпане на сериали, че и филми   Rolling Eyes

# 672
  • Пазете Гор
Ако футболът в училище им е на асфалт - спри го, завинаги го спри.

Абсолютна кретения са тия асфалтови и бетонови плацове в дворовете на училищата. Те са скъпи, грозни, безполезни, влошават микроклимата и изобщо градската среда, подготвят детските тела за хронични травми, отнемат възможността за спорт и за каквото и да е приятно прекарано време навън от децата ни.

Никое училище не е пощадено от тая глупост. Елитни и квартални, столични и селски, стари и нови. В някое училище може да няма читаво отопление или вътрешна тоалетна, достатъчно учители или обикновен микроскоп, може да няма дух и вяра, може и деца да няма дори - но плац винаги има! Асфалтов! Голям!

# 673
  • Euskal Herria
А тук се готвят за карнавала. Една седмица през февруари всички ходят маскирани, и малки, и големи. Организират си партита, има и различни атракции по улиците. Миналата година в супера на касите работеха медицинска сестра и Пипи Дългото чорапче. А една монахиня миеше пода.
Има си специална церемония за откриване на карнавала. Определено е доста зрелищно.

# 674
  • Sofia
Куркума,разбира се, че е на асфалт, а моят е вратар, хвърля се, та знае ли се  Rolling Eyes
Взех, че инициирах събиране на пари, та им сложихме истински врати и е голяма радост, ама си прав,че се "потрошават" на тоя "терен" ooooh!
За наказанието- някакси, явно от мен се очаква да бъде наказан.  Crossing Arms
Днес децата ме чакаха кат' панаирджийска мечка да го взема, да видят как ще му се скарам и какво ще направя. Направо си ги разочаровах.  Crazy Въобще тия методи не са за мен и за моето дете си мисля, ама пък се опасявам да не неглижирам ситуацията. Разбрахме се да помоли госпожата за възможност да си поправи оценката.  Още не сме информирали баща му. Не съм привърженик и на заплахите:"Сега като разбере баща ти/майка ти/баба ти..."
Та,такива ми ти работи.

Общи условия

Активация на акаунт