Японско чудо - тема 25

• 80 640
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
A в тази монодиета оризът без подправки ли е? Стаси, честит рожден ден! Здраве, късмет и любов!

# 106
A в тази монодиета оризът без подправки ли е? Стаси, честит рожден ден! Здраве, късмет и любов!
Съни, аз си го правех чист, със съвсем малко мазнини и сол. Но аз не обичам мазно и солено. Няма изисквания да е като на Савина ориза, само с пипер или копър.
Благодаря ти, Съни  Hug

# 107
Аз също не обичам мазно и солено, но и чист варен ориз не понасям, поне малко сол и черен пипер примерно. Затова те питах. Благодаря ти!

# 108
Аз също не обичам мазно и солено, но и чист варен ориз не понасям, поне малко сол и черен пипер примерно. Затова те питах. Благодаря ти!
Съни ти нали беше на деветдесет дневна, изгуби се нещо.... newsm78 Сега чудото ли спазващ, сподели как е!

# 109
Една приятелка ми каза за диетата и е много доволна от нея.Смятам и аз да я пробвам.Искам само да попитам има ли някакъв проблем ако вместо две варени яйца на обяд,изям само едно,тъй като не съм особено голяма фенка на яйцата?Дали ще повлияе на диетата по някакъв начин?

# 110
  • Sunshine state
Стаси,честит рожден ден!   bouquet
Включвам се по-късно,но бях семейно ангажирана и нямаше как по-рано.  Simple Smile
Мина и днешният ден с риба-изобщо не се чувствам гладна.Много вкусна беше,и извън японското чудо ще си я приготвям. Вечерта хапнах и 1 портокал,може би половин,понеже беше много сух и колкото успях да изчегъртам,изядох. Laughing Утре ще се наложи да разменя филето за обяд и да го ям за вечеря,тъй като съм на рожден ден на сестра ми. Варените яйца спокойно мога да ги пропусна,понеже и аз не съм им фен,а и ми писнаха.
vampirexbitchx,според мен няма да има особено влияние върху диетата,ако пропуснеш яйцето. Peace
В общи линии чудото напомня много на моя си режим,с който съм свикнала,само без солта и варените яйца. При моя режим сутрин е кафе с подсладител,за обяд плод и кисело мляко,а вечер варено или печено не тлъсто месо със салата без мазнина. Ако много ми се прияде сладко,ям 1 плодово мляко,без значение коя част от деня е.Естествено е да сваляш при това хранене-няма мазно,няма захар,няма тестено.  Peace

# 111
След 2 седмици ми предстои събитие, на което трябва да се покажа в една вталена рокличка, та реших и аз да се включа (женска суета, какво да го правиш Grinning ). Днес ми е първи ден, паралелно с чудото правя и упражнения. Ако някой случайно днес е на първи ден, нека каже, ще се радвам да следваме диетата заедно. Simple Smile

# 112
След 2 седмици ми предстои събитие, на което трябва да се покажа в една вталена рокличка, та реших и аз да се включа (женска суета, какво да го правиш Grinning ). Днес ми е първи ден, паралелно с чудото правя и упражнения. Ако някой случайно днес е на първи ден, нека каже, ще се радвам да следваме диетата заедно. Simple Smile

И аз днес първи ден Peace Не усещам глад. Мисля да изкарам 7 дни, пък за вторите 7 ще си помисля newsm78 По план трябва да сваля 7 кг, но до юни имам мноооого време, така че не бързам.
Малко ми е трудно сутрин, защото с режима който спазвах миналата година свикнах, като стана задължително да закусвам Tired Иначе яйцата не са проблем при мен, защото ям предимно яйца и пил. филе. Ако успея да се преборя със закуската, ще изкарам и вторите 7 дни.
Тръгвам от 57 кг (163 см). Целта ми е 50кг.

# 113
Pupitka, благодаря ти  Hug
Момичета, които започвате днес, успех с диетата, наглеждам ви.
vampirexbitchx, аз повече се чудя дали не е малко две яйца  newsm78. Няма ли да си останеш така гладна много? 

# 114
Здравейте, има ли възможност яйцата да се заменят с нещо друго?  Имам непоносимост към тях,  а режима ми харесва  Thinking

# 115
  • Бургас
Тая вечер я сбърках яко. Утре първи или трети ден да правя?

# 116
Yana започни я отново да си имам дружка от утре  Grinning

# 117
  • Бургас
Искаш ли от понеделник, по лесно се следи деня. И днес ще си взема батерии за Кантара, за да следя развитието.

# 118
yana_kuncheva аз съм с вас от понеделник  Mr. Green Rolling Eyes

# 119
От утре с вас  Sunglasses Shocked

Общи условия

Активация на акаунт