Японско чудо - тема 25

• 80 659
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Аз я започнах от днес и яйцата ми дойдоха малко гадни Sick но ги преживях и нямам търпение за вечерята понеже ухае невероятно  Grinning и за всички които искат да свалят повече за което упражненията помагат да си изтеглят приложението N + TC  Simple Smile това си е безплатен личен треньор с упражнения направени от професионалистите на Nike  и още на 5-та минута се чувстваш супер уморен   bouquet

# 121
Пак ще попитам, мога ли да заменя с нещо яйцата??

# 122
  • Бургас
Айде, утре вечер ще даваме отчет, но още нямам батерии за Кантара, цяла седмица не съм се теглила и ще откача.

# 123
ами то диетата е основно от яйца, като че ли няма с какво да се сменят
ти не обичаш яйца или си алергична към тях

# 124
Здравейте мами!
Направо ме надъхахте!  Hug
Имам да свалям 4-5кг и от днес стартирам с пълна сила - горчивото кафе изпито, а яйцата сварени за обяд!  newsm39
Успех на всички!

# 125
  • Sunshine state
И аз щях да напиша,че на обяд се ядат що годе само яйца и не виждам с какво могат да се заменят. Ако си алергична,просто не ги яж и изяждай по 1 морков и 1 краставица. Де да знам и аз..  Crazy
Аз да ви кажа,че съм -4 кг за първата седмица. Сега вместо 2ра седмица,ще си карам на мо0ята си диета,която е почти като тази,само че със сол и без яйца. Остават ми още 4кг,които съм уверена,че ще сваля. Действително ако искате бърз резултат,диетата си заслужава.  Peace Оставам на линия в темата да си бъбрим.  Hug

# 126
Аз също не обичам мазно и солено, но и чист варен ориз не понасям, поне малко сол и черен пипер примерно. Затова те питах. Благодаря ти!
Съни ти нали беше на деветдесет дневна, изгуби се нещо.... newsm78 Сега чудото ли спазващ, сподели как е!
Mimi, след 4-то завъртане, с 90-дневната вече няма желания резултат. Чудото го спазвах, за две седмици славих само 3 кг.

# 127
Аз също не обичам мазно и солено, но и чист варен ориз не понасям, поне малко сол и черен пипер примерно. Затова те питах. Благодаря ти!
Съни ти нали беше на деветдесет дневна, изгуби се нещо.... newsm78 Сега чудото ли спазващ, сподели как е!
Mimi, след 4-то завъртане, с 90-дневната вече няма желания резултат. Чудото го спазвах, за две седмици славих само 3 кг.
Ми колко имаш още? newsm78

# 128
Здравейте и от мен,

Не съм влизала във форума от години, но от днес и аз започнах диетата и мисля да се джойна с вас.

Моята история: 170см - 73кг. с екстри => хашимото и анемия. 
Това хашимото много ми пречи да свалям, защото пия хапове всеки ден.

Мечтая си едни 65 кг, но ще видим. Казана дума изядено яйце  Joy

Успех на всички.  Heart Eyes

# 129
  • Sunshine state
Хахах,това за казаната дума и изяденото яйце ми хареса!  hahaha Не знам в детайли какво е Хашимото,но знам,че е свързано с щитовидната жлеза и хормоните.. Може и да ти е трудно,но съм сигурна,че ще имаш успех,ако си стриктна с чудото.  Peace

# 130
Да, щитовидната и този еутирокс дето го пия си е чист хормонец...веселба.

Както и да е, аз трудно се хващам, но започна ли ще го карам докрай.

По принцип цял живот съм си била 62-65 кг. и изведнъж ей така преди 2 години, за половин година без никаква промяна в хранене станах почти 80 кг. #2gunfire, започнах да съм уморена и честито-печелите хашимото. От тогава по лека лека свалям. И 90 дневната минах. Трябва стрикно да ми се казва какво и колко и съм щастлива.  newsm78

# 131
Pupitka, нали втората седмица била с цел задържане?  newsm78 Аз така разбрах, все едно е задължително.

Я да питам аз - какви салатки хапвате? Взех айсберг, китайско зеле, краставици. Имам моркови и домати, но те нали са отделно в диетата и мисля да ги ям само когато са ден в диетата, иначе айсберг/китайско зеле с краставица. А цвекло може ли според вас? То също е сладко като моркова и за това се чудя  newsm78

От утре съм с вас

# 132
  • Sunshine state
Може цвекло-на практика всякакви салати може.  Simple Smile Втората може да е за задържане,но на практика аз съм на режим 365 дни в годината и само това правя така,че...  Crazy

# 133
Може цвекло-на практика всякакви салати може.  Simple Smile Втората може да е за задържане,но на практика аз съм на режим 365 дни в годината и само това правя така,че...  Crazy
Едвам ме нави за цвеклото Simple Smile Даже и така нарязано взех да си го ям, че не ми се занимава да рендосвам  hahaha

# 134
 smile3535 smile3535 smile3535
отново ден едно -> яйцата изядени  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт