Японско чудо - тема 25

• 80 665
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
smile3535 smile3535 smile3535
отново ден едно -> яйцата изядени  Flutter
Херзен, значи сме заедно  Hug

# 136
оооооооооо, да  Hug
черен дроб брои ли се за парче месо  Blush

# 137
оооооооооо, да  Hug
черен дроб брои ли се за парче месо  Blush
Аз бих казала да. За мен е по-лесно пилешко филе и такова взимам, на пържолки, на тефлоновия тиган без мазнина и готово.

Искам да си карам новолунието на плодове и зеленчуци обаче. Даже може само плодове. Това означава да пропусна вечерята във вида яйца и шунка, дали ще е добра идея?  newsm78 Да направя 3 хранения само плодове и зеленчуци

# 138
Sтаsi_ По принцип ако пропуснеш нещо, което не е по план, най-много да не получиш желания резулат.

Днес ден 2 за мен. Не мога да повярвам, но сутринта кантара показа минус 1,100 кг.  #Crazy #Crazy #Crazy Бре да не повярваш. Нямам нищо против така да се разбираме bowuu

Много ми е трудно с яйцата обаче Така да не ги обичам.....

# 139
Аз много се изложих с тази диета. Вече няколко пъти я започвам и до края никога не стигам  Embarassed срам ме е от себе си, че се отдавам на други храни.

# 140
Sтаsi_ По принцип ако пропуснеш нещо, което не е по план, най-много да не получиш желания резулат.
Кети, значи твоя съвет е да си карам 1 към 1 диетата и да не го гледам това новолуние. Така или иначе сметнах да приключи преди пълнолунието  hahaha

# 141
Карай си така, ще дойде и пълнолуние, а диетата по-трудно ще я започнеш отново.

# 142
  • Бургас
Айде избутах втори ден, като съм на работа ми е много лесно, даже не бях огладняла в 13ч,  но хапнах яйцата. За вечеря в 18ч една краставица, един домат и пуешка шунка. Кисело мляко ядох 3-4 с.л. В 21ч като правих на малкия. Днес се претеглих за първи път, утре ще видя как е за един ден. Сутринта пропуснах сухара.

# 143
Карай си така, ще дойде и пълнолуние, а диетата по-трудно ще я започнеш отново.
Кети, благодаря  Peace.
Ще те послушам, права си. Все пак става въпрос за 2 седмици, не е 90ДД.

Първи ден мина добре. Вечерях към 17.00, и към парчето месо включих голяма салата. Първо айсберг с краставица, после и цвекло без нищо, но още ми дразни на гърлото  newsm78

# 144
Аз ядох шунка от тези много тънко нарязаните, краставица, но си наръсих малко копър и няколко стръкчета див лук. Силно се надявам да не ми попречи. Най-сладко ми беше киселото мляко. (как звучи само). С две думи нищо не е вкусно, когато е по задължение.   chef

Утре сутрин пак на кантара. Да видим ще съм щастлива ли  Joy Joy Joy

# 145
Здравейте!
Приемате ли още един в отбора?!
Аз съм много трудна на диетите. Сега съм се запасила с воля и желание, трябва да успея. Най-дългата диета, която съм спазвала е, когато се роди втората ми дъщеричка- имаше АБКМ, а аз кърмех, така почти 2г изкарах на препечен хляб със зехтин и маслини, с няколко прегрешения - хранително "разпукване", за по няколко дни на "ски ваканции". Преди да родя, бях "право черво", когато и каквото да ям -не ми се отразяваше. През първата бременност качих завидните 35кг, истината е че си папках стабилно и понеже съм висока и изходните ми килограми бяха под нормата, чак накрая вече бях дебела. Родих и за няколко месеца килограмите ми си отидоха, така както ги бях качила. Какъв късмет, нали?! -вероятно, ще речете... Две години по-късно забременях с второто си дете. Този път следях стриктно за храненето си, но пак качих почти 14кг, което си беше, пак в рамките на нормалното. Втория път, обаче, тези +14кг, така и не можах да ги сваля до края. Диети, мъки и почти никакъв резултат, но и сякаш нямах достатъчна мотивация, не бях стриктна в диетите и на всичкото отгоре се чувствах, сякаш съм насилена да ги спазвам. Накрая се примирих, че всъщност +4-5 кг, вече ми отиват и на възрастта и на фигурата... и така си живях прекрасно до преди година. Качих килце, после още едно... и още едно... и така вече съм +10!!! (за кратко време- година!)
Верно, пих лекарства, които са най-вероятният причинител на моя нарушен метаболизъм, но вече грухтя! Трябва спешно да изляза от този омагьосан кръг и да започна да връщам назад, иначе съвсем, ще се разболея. Не се харесвам, дрехите не ми стават, а бе просто ужас!
Извинете за безкрайно дългия пост, но това беше за да ви се представя и да разберете, колко ще ми бъде трудно началото и колко ми е нужно да чувам, че все пак има успели...
Започвам от днес!
Желая на всички успех!

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 00:31 от мишел

# 146
  • в реалния свят
Здравейте, японки Laughing
От днес и аз се включвам, но за 1 седмица.
В средата на януари правих чудото и за седмица смъкнах около 3кг., които успях да задържа с разделно хранене .Сега надеждите ми са за 2-3кг.и после пак ще продържа с разделно хранене.Мъчат ме 8-10кг., които искам постепенно да лятото да сваля.
Stasi_, тебе те познавам от 90дд.Тази година следя темата за мой стимул, но не се захващам сериозно с нея. 90дни ми идват много за да съм сериозна. Laughing
Ден първи.Кафето изпито, яйцата сварени и приготвени за работа, вечерята е вкъщи - варено пилешко със зелена салата+краставичка.
Успех на всички Hug

# 147
Здравейте, японки Laughing
От днес и аз се включвам, но за 1 седмица.
В средата на януари правих чудото и за седмица смъкнах около 3кг., които успях да задържа с разделно хранене .Сега надеждите ми са за 2-3кг.и после пак ще продържа с разделно хранене.Мъчат ме 8-10кг., които искам постепенно да лятото да сваля.
Stasi_, тебе те познавам от 90дд.Тази година следя темата за мой стимул, но не се захващам сериозно с нея. 90дни ми идват много за да съм сериозна. Laughing
мама барба, не си писала там ми се струва, иначе щях да помня  newsm78. Аз си я свърших 90ДД преди месец, но жестокооплесках почивката и не мога да влезна там в ритъм, та съм тук да изчистя плюса и после мисля да се храня по правилата на почивката на 90ДД, което е разделно хранене с редуване на хранителните групи. Но там точно от включените въглехидрати свикнах пак да ям сладко и плюса налице. Тук се надявам да отвикна и да си карам после на протеини и варива - боб, леща, грах, ориз. И по един плодов ден на седмица според луната. Голяма смесица на диети, знам  hahaha

Успех и тук. Аз ще се опитам 2 седмици да я спазвам, пък дали ще успея...  Може малко да ми дойде в повече това чудо  Mr. Green

Хапнах си сухара, толкова ми беше вкусен. Жалко, че е само едничко  Laughing

# 148
  • в реалния свят
Stasi_, няма как да ме помниш, защото не съм писала в темата на 90дд.Но активно я следя тази година.Спазвах я 2013г. и ми е много позната.Мислех да я почвам след японското чудо в средата на януари тази година, но се издъних на първия плодов ден и се отказах.Сега се храня по правилата на почивката, но не пада и грам #2gunfireТа затова съм пак на чудото.И след това пак с разделно хранене ще продължа, докато не паднат плануваните килца Laughing

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 09:46 от мама барба

# 149
  • Бургас
Днес ми е трети ден, досега една ябълка и две мандарини и 2л вода и 1л чай подсладен със стевия. Много ми е празен стомаха. Какво ядете вие на 3 ден на обяд? И днес бях само - 400 гр,  а съм стриктна.

Общи условия

Активация на акаунт