Японско чудо - тема 25

• 80 649
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
оооооооооо, не  Naughty
аз съм модифицирала Ваня Ч. с врътки по 10 дни и по неизвстни за мен причини само 2 бонбона и 2-3 чашки вино ми е прегрешението за 18 дни  Twisted Evil
и съм хепи-хепи с -4кг  bowuu

ако ме подхльзнеш с английското чудо и 16кг.....
казвай бързо какво обещават  Joy

# 631
Хей ден 6 .. за 5 дни минус 4кг Simple Smile в момента съм 61 .. йее Grinning

# 632
Страшен резултат имаш!Браво!
Херзенче,16 малко ли ти са?И е базирана на яйца и месо основно...

# 633
Какво е това английско чудо?

# 634
пускай я тука и японското чудо е така

MeowLight1, ти не започна ли от 66?

# 635
# 636
Започнах от 65

# 637
това е пиршество, в сравнение с японската  Flutter
не вярвам за 16те кг, аз със чудото свалям по 2 на седмица ако са малки салатите и сол ню-ню
прилича на диетата на Скарсдейл

# 638
Не знам...по форумите навън по доста кг свалят.Една приятелка я започна и за 6 дена е без 3 кг.

# 639
  • Beyond the Frontiers
Така и аз реших да се пробвам. Ден едно 1,72 и 63-64 килограма /нямам идея, кантара е без батерия  Twisted Evil умишлено/. Голям проблем ми е солта, аз ползвам стабилно, с другото ще се справя, ама без сол....мъка

# 640
Здравейте. От утре и аз съм във вашите редици  Mr. Green

# 641
  • софия
Здравейте момичета  Hug
MeowLight1 - страхотен резултат!!!  smile3501 Още съвсем малко ти остава - браво!
Herzen - ти колко пъти си я спазвала и по колко кг. горе-долу си целяла да премахнеш? Повтаряла ли си я и през колко време?
Galactic Voyager и TheOneS   welcome Правили ли сте я преди?
Аз очаквам МЦ и в момента, в който това стане минавам отново на диетата! Не съм се качвала на кантара, но като започна отново ще съобщя дали съм запазила или върнала кг.
Успех момичета, дано докато я почна аз все още да има момичета тук!

П.П TheOneS - аз четях старите теми /от първа започнах/, не съм ли те чела там или се бъркам нещо? Ще ми е интересно ако си била ти, да разкажеш повече за задържането след това, колко време си успяла да задържиш кг., колко често си я правила /ако си я повтаряла/ и т.н

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 13:55 от woman555

# 642
  • Beyond the Frontiers
Не, до сега не съм я спазвала. Доста съм скарана с всякакви диети, но не ми се налагало до сега.

# 643
Здравейте. Аз от утре ще я започна, че изненадващо ме поканиха на рожден ден довечера, та 100% ще прегреша, ако не с друго то поне с алкохол  Embarassed

woman555 Да, спазвала съм я 2 пъти: миналото лято си изкарах кажи-речи цялото лято на нея. Бях свалила м/у 10 и 12кг. за 3 седмици. После ги задържах с нормално, умерено хранене. Наблягах на протеини + салати и тук-там малко млечни. На всеки 7 ден си позволявах да хапна шоколад или нещо, което много ми се е дояждало през седмицата.
Втория път я пазих Януари тази година, пак свалих 10-12кг.
Общо взето свалям по 10-12 кг. за 2-3 седмици, но трябва да спомена, че аз тренирам доста усилено. На режим, или не тренирам по 5-6 дни в седмицата.
Та, това е от мен, ако имате още някакви въпроси с удоволствие ще ви отговоря   Hug
И този път се надявам на поне 10кг. надолу, но ще видим.

Успех и много минуси на всички  Hug  bouquet

# 644
  • Beyond the Frontiers
Ден 3 - според кантара -  1 кг от вчера.
Спазвам стриктно, като реших да добавя и ябълков пектин заради запека.
Време за фитнес нямам, за това всеки ден 30 минути на велоергометъра.
Обаче пия кафе по няколко пътина ден, че кръвното яко пада.
Мисля като я свърша тази да мина на Дюкан, но не стриктно, а като някакъв хранителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт