Японско чудо - тема 25

• 80 657
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Мисля като я свърша тази да мина на Дюкан, но не стриктно, а като някакъв хранителен режим.
Може да опиташ фаза 3 на Дюкан, на мен тя ми помогна да задържа сваленото от диетата му.

# 646
това е пиршество, в сравнение с японската  Flutter
не вярвам за 16те кг, аз със чудото свалям по 2 на седмица ако са малки салатите и сол ню-ню
прилича на диетата на Скарсдейл

Здравейте, момичета!
Това "пиршество" ми хареса, главно заради плодовете. И аз не вярвам за 16кг, а ако отслабна с толкова ще съм в аноректичната граница. Имам да свалям 8, идеално 10кг, може би като се гледам.
Ще споделям резултат след всяка седмица, ако някой се интересува от "Английското чудо". Нямам намерение да прегрешавам, защото на финала ме чака солиден повод, трябва да съм желязна!
Аз съм от трениращите редовно, но съм с лоша контузия вече две седмици, и ще мога само да тичам. Рамото ми не трябва да се натоварва, а това ме нервира много.

За да не се издъня, съм решила да се награждавам за всеки свален килограм, включително "водните" 2-3 кг, които хвърчат в началото без да са мазнини. Wink
Първите ботуши вече са поръчани (първото кило да му мисли!) , и хвърча в облаците. Сигурна съм, че този похват ще действа безотказно.

Успешен ден и големи минуси!   bouquet

# 647
Deziderata успех ти пожелавам и ще чакам резултати   bouquet
ако искаш направи нова тема за английското чудо и пиши какво ядеш там
а и по-лесно да те следя  Embarassed

# 648
Deziderata успех ти пожелавам и ще чакам резултати   bouquet
ако искаш направи нова тема за английското чудо и пиши какво ядеш там
а и по-лесно да те следя  Embarassed

+1
Пък ако и я преведеш и сложиш на първа страница, цена няма да имаш  Heart Eyes

# 649
Ха-ха...как го кръстихте?Не знам дали е англ.чудо или друго?
Мога да ви дам линк и към фейсбука му.
И на мен ми са интересни резултатите.

Deziderata,успех и споделяй как върви. Peace Hug

# 650
Благодаря, момичета!  Hug

Ще преведа диетата довечера, а за нова тема ще си помисля. Все пак не съм я завършила и не знам какъв резултат има. Или пък да я кръстя "експериментална" Laughing. Ще го обмисля.
Сега ще тичам по задачи, но ще ви следя.

# 651
От утре ще ти правя компания.
Ето и другия линк:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=18429630833766 … d=184293848337915

# 652
Хоп-цоп, здравейте  Mr. Green
Аз още не съм започнала чудото,
днес станах шофьорка и смятам довечера да го отпразнувам със солидно количество вино и шоколад. Ще си дам запоследно на душата и от утре вече започвам сериозно.
Поне 3 седмици ще съм на чудото
Успех на всички   bouquet

# 653
TheOneS,честито!Попътен вятър в шофирането!

# 654
  car003  car003  car003
Поздравления TheOneS! Лека и безаварийна  Hug

# 655
Момичета,
чак сега видях, че в заглавията на английската диета има правописни грешки. И  сайта е доста  съмнителен, а коментарите на препоръчващия са с доста грешки също.
Не знам защо не забелязах веднага, неприятно ми стана.

Диетката наистина прилича на комбинация от други които съм чела и не се отказвам, интересно ми е. Явно са я преписали отнякъде.
Не искам обаче да пускам тема, която се основава върху диета със съмнителен произход и неграмотен пропагатор.

TheOneS, честито!
Sun sea, радвам се, че ще експериментираме заедно! Не си ли виждала диетата и другаде?

# 656
Не,даде ми я позната,която каза,че е много известна извън Бг.Самата тя е прави и е много доволна.

# 657
Здравейте, момичета.
Благодаря Ви за пожеланията   bouquet
От днес стартирам чудото.
След малко отивам и на фитнес.
Идеята на Deziderata, за награждаването за свалени кг. много ми хареса  Flutter
Смятам и аз да се възнаграждавам, само че за всеки свалени 5кг., защото аз свалям със скоростта на светлината, когато съм стриктна  Laughing

Ще пазя чудото 3 седмици, като ще се тегля след всеки 3-ти и 6-ти ден.  Flutter
Стартирам 88.000кг.  Embarassed
Успех на всички и много минуси!  Hug

# 658
Преди време я правих и свалих 4 кг. По мое мнение е доста драстична и тежка диета.

# 659
  • Beyond the Frontiers
Ден 5 - посвикнах вече. Коремът ми определено не е надут и ми е лекичко, но определено кръвното играе яко...
-2,1 кг до тук

Общи условия

Активация на акаунт