Японско чудо - тема 25

• 80 645
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Ден 3  -1 кг

# 661
Здравейте момичета!
Преди време пазех доста често тази диета, но се оказа, че не  е за моя стомах, за съжаление..
Сега спазвам 90 дневната - едва ли ще  е драстично отслабването, но поне нямам стомашни проблеми Naughty Така, че диетата е наистина драстична и внимавайте много!
Успех  bouquet

# 662
Къде сте, момичета?
Sun Sea, как вървят нещата?
Аз съм на ден 6, -3.5кг.

Наградих се солидно:
Парка, Zara:
Скрит текст:

Ботуши за парката:
Скрит текст:

Ботуши в бордо:
Скрит текст:

Надявам се да не се брои за спам.  Peace
И малки поощрения си правя честичко, за настроение- плетена шапка, букет прекрасни, малки, жълти рози.  Heart Eyes
Искам да поддържам настроението високо, мисля, че това е много важно за успешността.
Кажете какви са вашите стратегии.

# 663
Супер резултат!Браво!И поощренията са страхотни!

# 664
Супер резултат!Браво!И поощренията са страхотни!

Благодаря!  Hug
Как върви при теб? Надявам се, че не си се отказала.

# 665
Не съм,но след 10 дена,че не съм у дома.Чакам да се похвалиш с още резултати.От колко кг започваш?Колко имаш да сваляш?

# 666
  • Beyond the Frontiers
 Laughing Laughingчудесни награди...

Аз леко съгреших вчера, ама...

Ден 8: - 3,7 килограма някъде
Като видя 59 ще съм доволна. Има шанс. Mr. Green

Обаче факт - корема ми се поприбра, имам чуството и че по талията има разлика.

# 667
Момичета здравейте  Hug
Редовно ви чета, но аз не можах да спазя диетата...
Не се чувствам добре, никога не съм била толкова несериозна. Лутама се от диета на диета напоследък. А винаги съм си налагала волята и реша ли че ще спазвам даден режим го правя. Но сега не е така. И ми е криво.
Не е като да съм невидяла храна, но психически не се настройвам достатъчно. А съм правила диети,  не екато да нямам опит. И на разделно хранене съм била, и съм постила, и съм гладувала. Честно много ме е яд на себе си. Sad Sad
Дано скоро да се взема в ръце. Сега замислям да съм на някакъв мой си режим, на салати и плодове поне седмица пък после може да започна и чудото. Или пък от утре да го започна  Grinning ще видя че и аз незнам все още. Често си променям решението. Но има и нещо друго при мен - работя на смени, има и нощни и понякога се чувствам отпаднала и прегрешавам с нещо, я плод, я парче шоколад..
Надявам се  да не ми се смеете на ,,неволята,, и да ме приемете за част от вас защото се радвам за успехите на всички.

# 668
Добро утро!  Grinning

Днес е Ден 8. След 7 дни диета, -3.6кг.
Днес -100гр, а вчера дори бях без минус, но изведнъж олекнах в коремната област, чувството е много приятно и стимулиращо. Явно падат сантиметри.

Galactic Voyager, браво!

Desi_099, здравей!
Точно психическата настройка е много важна, състоянието ми е много познато.  Peace
Нощните смени са стрес за организма, въобще не е лесна твоята. Ако ще прегрешаваш, "прегрешавай" с нещо режимно- краставица, варено яйце, ябълка...Аз съм на английското чудо, в което има закуска и повече храна, а с Galactic Voyager сме с подобни резулати.

Sun sea, cлед още 5 кг ще споделя от колко започвам. Страх ме е да не се бъгна, че в главата е всичко.  Blush След 5 кг ще постигна психологическата си граница, където се харесвам, а всички дружно писват "що се излагаш, стига толковааа". Но килата припълзяват обратно. И айде пак на въртележката.
Март месец спрях месото. Хората оттслабват, аз на въглехидрат налитам. Сега смирено проядох пак месо, че без него правя глупости.
Такъв глад ме гони след Ащанга йога, че мога да убия някой. Няма "ахимса" няма дявол. АКо някой стои между мен и хладилника ми, лошо му се пише.  Laughing
Няма лесно. Ако беше, този подфорум нямаше да го има.

# 669
Здравейте момичета!
След дълго обмисляне,реших да пробвам с диетата и да се присъединя към вас:)В интерес на истината ми се вижда доста драстична,но желанието ми да сваля килограми мисля,че надделява:)Дано да успея ShockedНе искам да радвам повече хората Grinning Шегата настрана,родих преди 5 месеца.Имам за сваляне около 30 кг,като 10 са от преди бременността.Висока съм 170 см , а килограмите са ми 88 Sad SadВече не кърмя,така че нямам никакви оправдания:))).Мисля с тази диета да си дам старт и да продължа с 90-дневната. Определено имам голяма нужда от вашата подкрепа,защото се чувствам ужасно.Виждам,че някои от вас са постигнали доста добри резултати за кратко време, което допълнително ме стимулира:)
Ще се радвам да обменяме опит и да се мотивираме взаимно.(Никой в обкръжението не вярва,че мога да отслабна,което ме потиска много).
От утре и аз съм Японка Joy

# 670
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета!
След дълго обмисляне,реших да пробвам с диетата и да се присъединя към вас:)В интерес на истината ми се вижда доста драстична,но желанието ми да сваля килограми мисля,че надделява:)Дано да успея ShockedНе искам да радвам повече хората Grinning Шегата настрана,родих преди 5 месеца.Имам за сваляне около 30 кг,като 10 са от преди бременността.Висока съм 170 см , а килограмите са ми 88 Sad SadВече не кърмя,така че нямам никакви оправдания:))).Мисля с тази диета да си дам старт и да продължа с 90-дневната. Определено имам голяма нужда от вашата подкрепа,защото се чувствам ужасно.Виждам,че някои от вас са постигнали доста добри резултати за кратко време, което допълнително ме стимулира:)
Ще се радвам да обменяме опит и да се мотивираме взаимно.(Никой в обкръжението не вярва,че мога да отслабна,което ме потиска много).
От утре и аз съм Японка Joy

Елеаа, малко по-висока съм от теб, но и с двете ми бременостти качвах по 20+ кг, които свалях /+-5 кг/ в рамките на 1 година след раждане без диети. Не е ли много рано, ако още кърмиш, тази диета ще е доста драстична....

# 671
eleaa, идвай на 90-дд  Party. Така хем ще ядеш много, хем хората ще те гледат в устата, ще цъкат с език и ще казват: само яде, а слабее  Mr. Green. На една съфорумка от темата за 90-дд така й казвали  hahaha. И да, чудото е драстично. Аз не ги задържах от него килата, но от 90-дд да. Само 1 кг ми ходи насам натам, ама аз си ям понякога боклуци, и то късно вечер  Blush

# 672
Galactic Voyager,за съжаление вече не кърмя...От втория месец малчо е на смесено хранене докато отказа да суче,след което се изцеждах и постепенно кърмата ми намаля и вече нямам....

Стаси,аз много уважавам 90-дд:))Просто искам да си дам бърз старт за самочувствие(ако устискам де),след което да премина към 90-дд.Напълно съм се отдала наа малчо,но едновременно трябва и аз да се взема в ръце:) Искам да съм стройна мама:)

# 673
Момичета,сега си обелих едно от яйцата и се оказа, че е с два жълтъка:))) Сега само едно яйце ли да ям:) Другото, което искам да питам:
-Не е ли вредно всеки ден да се ядат яйца?
-Мога ли да овкусявам салатите с натурален ябълков оцет и зехтин вместо с лимон?

# 674
Момичета,къде сте?Simple Smile
Да не би диетата да ви е изтощила Grinning Искам да ви попитам за третия ден на обяд дали може картофи, всички зеленчуци ли са позволени или не?
Незнам за вас ама аз съм гладничка:)))Но няма как продължавам.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт