Японско чудо - тема 25

• 80 674
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Аз на третия ден за обяд ядох морков,краставица и банан.  Peace  За това не се тегля всеки ден,а след седмица. Има период,в който метаболизмът се задейства и е нужно време. Излишно е ежедневното теглене-резултатите ти изглеждат малко,а не е така. Peace

# 151
  • Бургас
За вечерята на третия ден тук е дадено яйца, шунка салата, а моя вариянт е само с 2 яйца. Вие как я спазвате? И на четвъртия може ли само морков вместо сок?

# 152
  • в реалния свят
За вечерята на третия ден тук е дадено яйца, шунка салата, а моя вариянт е само с 2 яйца. Вие как я спазвате? И на четвъртия може ли само морков вместо сок?
Само 2 варени яйца е моя вариант.

# 153
Хм, проверих на няколко места. Тук е само с яйца: http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%8F%D0% … %B8-news4728.html

Но тук е както на първа страница:
http://www.dietite.bg/articles/view/25/416

# 154
  • Sunshine state
Аз не съм яла яйца,а пак филе,но не помня какво пишеше... Така или иначе яйцата нямаше да ги ям.  Mr. Green

# 155
Здравейте! Имам нужда да си се оплача  Cry
Оплесках нещата първия ден, започнах от начало, та сега ми е 2-ри ден.
Налице е - 1кг, но спирам да се тегля вече.
Днес ми е много трудно...не стига че ми дойде (и както следва ми се хапват само забранените неща), ами и мъдрец почна да ми расте с такава болка, че не мога да преглъщам (което пък е добре за диетата  Crazy ).
Седнах пак да прочета малко коментари.. да не се откажа. Това изключително ми помага!
Ама да попита ... дали ще е много фатално ако хапна няколко сурови ядки и стафидки?  newsm17
Направо си ме кара...

# 156
Аз не съм яла яйца,а пак филе,но не помня какво пишеше... Така или иначе яйцата нямаше да ги ям.  Mr. Green
Pupitka, защо клинчиш така?  hahaha

Miçi, много ли ти е гладно? В диетата пише, че ако много ни пристърже, може плод или зеленчук. Но за ядки не става въпрос, а сушените плодове съдържат повече захар

# 157
Mici на това твойто му се вика "Марко Тотев"  Heart Eyes

Аз днес ядох мандарини на обяд и малко по-късно червена чушка нарязана на парчаци  Blush

Пия вода, защото ходя на фитнес, но си жулвам почти 1л. фреш от портокал дневно  Embarassed

Аз съм решила да се тегля всеки ден:
След втория ден - минус 1,900 кг. Незнам що си мисля, ама това щастие ще мине скоро.
1. Първо, защото водата за изхвъляне ще свърши  Joy
2. Защото вчера едвам избутах едното яйце и вече си мисля, че това ще е: максимум едно.
И понеже явно то е основно за отслабването в тази диета ще взема да ударя на камък, но продължаваме.

# 158
Кети, дай мнение за ден 3 вечерята, само яйца или като първа страница?  Mr. Green

# 159
Марко Тотев  tooth
Stasi_  четох, че някои мацки си хапват банани и се чудих дали не е същата захар като в стафидите..

# 160
Марко Тотев  tooth
Stasi_  четох, че някои мацки си хапват банани и се чудих дали не е същата захар като в стафидите..
Така...
Стафиди 272 калории за 100гр.
Банан 92 калории за 100гр.

Аз така проверявах за сини сливи и сушени сини сливи, разликата е поне 5 пъти повече калории в сушените  #Crazy

# 161
Марко Тотев  tooth
Така...
Стафиди 272 калории за 100гр.
Банан 92 калории за 100гр.

Аз така проверявах за сини сливи и сушени сини сливи, разликата е поне 5 пъти повече калории в сушените  #Crazy

Ехеее...направо ме уби.... newsm78
Еми няма да е. Едно бананче и толкова.
Благодаря ти за инфото!

# 162
Кети, дай мнение за ден 3 вечерята, само яйца или като първа страница?  Mr. Green

Аз май няма да съм за пример, заради ш...ните яйца (в моя вариант също са две яйца само).
Избрах пак малко шунка тънко нарязана, краставица и айсберг ама с някакви примеси като морков и цветна салата, поръсена с копър и див лук.

Същата история като вчера, толкова да не ми е вкусно....

# 163
Аз май няма да съм за пример, заради ш...ните яйца (в моя вариант също са две яйца само).
Избрах пак малко шунка тънко нарязана, краставица и айсберг ама с някакви примеси като морков и цветна салата, поръсена с копър и див лук.
И аз същото днес, парче шунка с доста голяма салата айсберг, краставица, морков и цвекло. Ама на мен пък колко ми беше вкусно

# 164
Здравейтеее и от мен .  Днес ми е 3 деен ... многоо глад Sad мисля 14 дни и после почивка ,че след раждане имам да свалям цели 20 килчица 😢Дано има някякъв ефект Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт