Финансите... Ние ли ги управляваме, или те нас?

• 53 418
  • 1 195
  •   3
Отговори
# 1 065
Както казах вече е важно не само къде ще могат да учат децата ни ,а и да можем да извадим финансите за това когато дойде времето . Другото е ала-бала разговори с неравностойни съперници .Един знае едно л,друг друго ,а трети е подочул ,че някъде правят еди какво си и се чешем клавиатурите . Няма лошо .

# 1 066
С това образование правят БМВ, Мерцедес и продават като луди в САЩ..
А и всякакви други машини-само Концерна Круп какво прави, ум да ти зайде.  Сименс, Бош.
Т.к. съпругът ми е работил в една от посочените фирми и инфото ми е от първа ръка, много си далеч от истината.

И щом ви е под достойнството работата в посочените фирми можете да отидете да работите за Дженеръл моторс в Детройт. Laughing Там са най-близо да истината-вече почти са затворили..  Mr. Green
Пак си на вълна свободни съчинения..никъде не съм казала под достойнството му, казах, че информацияшта ти за"това колко са велики" не е вярна...

Е-щом съпругът ти твърди така смея ли да го подложа на съмнение.
Както казах по-назад в темата-Най-великото лайно винаги е американското лайно... Laughing

# 1 067
Щом ти твърдиш нещо, смее ли някой да не е съгласен newsm78

# 1 068
Гери, много неудовлетвореност лъха от цялостното ти творчество. Не бих се хвърлила да споря с теб, защото няма никакъв смисъл. Светът е щирок, има страхотно уредени държави, където се живее спокойно и споделянето нанай-банални случки от ежедневието изглежда като фукня на озлобените притиснати до стената хора.
Няма смисъл да подскачащ наистина в Америка са най-добрите университети и е голяма смещка, че населението имало нисък стандарт.
Отчитам като много груба грещка от моя страна да говоря за пари по форумите - исках да споделя информация, но само насъсках озверелите кучета. Затова повече за акции няма да говоря.

# 1 069
Гери, много неудовлетвореност лъха от цялостното ти творчество. Не бих се хвърлила да споря с теб, защото няма никакъв смисъл. Светът е щирок, има страхотно уредени държави, където се живее спокойно и споделянето нанай-банални случки от ежедневието изглежда като фукня на озлобените притиснати до стената хора.
Няма смисъл да подскачащ наистина в Америка са най-добрите университети и е голяма смещка, че населението имало нисък стандарт.
Отчитам като много груба грещка от моя страна да говоря за пари по форумите - исках да споделя информация, но само насъсках озверелите кучета. Затова повече за акции няма да говоря.
Уфффф. Още една "американка" , която просто не може да понесе мисълта, че някой си там от дребната България не ги смята за съвършени...за най-велики, най-умни и най-най-най....
Почвате да приличате на съветските хора. И те така-не може някой нещо напреко да им каже-скачат на бой и лични обиди...
 В никакъв случай населението в САЩ не може да има нисък стандарт-там всички сте милионери и освен това сте най-големите умове.
Всичките най-големи умове сте се събрали в САЩ, а в Европа по цял ден пасем зелена трева по поляните и само ни текат лигите по американската мечта ...сега доволна ли си?.. Laughing

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 19:47 от Герри

# 1 070
Не , не са най-великите и съвършенните, но имат достатъчно пари за да платят на великите умове да работят за тях.

# 1 071
От днес нататък ще питам дали някой живее в САЩ-ако живее там-за САЩ ще пускам само хвалби и ще правя само теманета. Научих си урока: всичките пари са в САЩ, всичките умове работят за САЩ, фирмите БМВ, Сименс, Бош и Круп са гола вода, Американските университети са космически, а останалите не струват и стандарта в САЩ е най-добър в света. А и още нещо-престъпност в САЩ няма и не може да има.

Вы самые великие в Мире. Остана само да се разберете с руснаците кой е по-велик....за да знам.  Grinning

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 20:04 от Герри

# 1 072
Защо са тези подмятания и спорове?

Нима е важно това ? Важното е да имаме план когато децата ни тръгнат да учат и пожелаят да са в САЩ, Канада, Англия, Дания , Франция да сме насреща .

Какви значение имат рейтингите на най-добрите университети когато на повечето пишещи или живеещи на този свят няма да ги огрее децата им да учат там така или иначе ?

# 1 073
Ще те изненадам, BMW за САЩ и Канада се произвеждат в Мексико, заради FTA. Европейските коли много трудно покриват еко стандартите и (винаги съм се чудела защо е така, като наистина са добри). Другия проблем е със сервизът им.
Давай друг пример....

# 1 074
Ще те изненадам, BMW за САЩ и Канада се произвеждат в Мексико, заради FTA. Европейските коли много трудно покриват еко стандартите и (винаги съм се чудела защо е така, като наистина са добри). Другия проблем е със сервизът им.
Давай друг пример....

Нали ви казах, че сте най-велики и най-богати и най-умни. Американските коли са най-добрите. БМВ са бракми.  Айде успокойте се вече де.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 20:17 от Герри

# 1 075
Герри, успокой се ти бе, душа Laughing Ако не ти стигат парите за американски университети, пращай в безплатните германски. Ако и там не се класира отрочето, пращай го в някой български. Най-евтино ще бъде, нищо че дори Софийският университет вече го няма в повечето класации. Все някъде ще го вземат. Оня филиал в Перник отвориха ли го вече?

# 1 076
Дами, три страници си мерите бмв-тата. Стана ясно, че няма да стане по-ясно от това. Хайде да се върнем на темата за финансите. Благодаря ви   bouquet
Преди година-две осъзнах, че те ме управляват, и бавно и славно започнах да се опитвам да контролирам харченето и да променям покупателните си навиците. Обаче още ми е тъмна Индия как да правя пари. Като на повечето хора тук, предполагам.

# 1 077
Точно това се канех да напища - изпреварила си ме.
За сведение - не живея в Америка, но не мога да си затворя очите пред очевидните предимства да живеещ в нормална държава. Каквато България, за съжаление, не е!

# 1 078
Герри, успокой се ти бе, душа Laughing Ако не ти стигат парите за американски университети, пращай в безплатните германски. Ако и там не се класира отрочето, пращай го в някой български. Най-евтино ще бъде, нищо че дори Софийският университет вече го няма в повечето класации. Все някъде ще го вземат. Оня филиал в Перник отвориха ли го вече?
Ти кога ми преброи парите бре душа? Не си спомням да съм публикувала финансов отчет в бг мама.
Но като гледам някои "американки" от форума явно са с пернишки корени-кръвта вода не става и шаякът прозира ли, прозира...

Карайте си американските коли и ме оставете на мира да си харесвам Европа и да не ви харесвам вас. ОК?

# 1 079
Чакайте пък да ви кажа аз, в каква кола реших да си вложа парите и нервите?

И да ви се похваля, че от петък не съм харчила нито лев! Е, утре ще ми се наложи, защото ни свършиха плодовете и зеленчуците.

Общи условия

Активация на акаунт