А тази преграда за легло ме притеснява, защото е мн ниска 45-50 см.от долната част на матрака. Ако се изправи може да се преметне отгоре на преградата като нищо. Дават я за деца над 1,6г.но не знам...
. Благодаря ти, дано наистина да спрат вече тия проблеми и да сме здрави, наистина е това най-важното

, само един ден ни е разликата в рождените дни
, дано си права и скоро да се свърши.
Бързо да се оправят нещата около нас. 
Нови живтни=пате-па-па,пиле-пи-пи,и мечка-ме и как прави мечката ?-ммммм
.Научи и едно от годинките си и пет-от дай пет
-Хайде вие сте наред с хвалбите .
МНооого разглежда книжки, просто е много различен от брат си, който не помня на тази възраст да е правил нещо. Показва с ръчички какво се прави на "Хей ръчички" и "Пили, пили, аз те знам". Но.... не говори. Нищичко. Тата, мама много рядко и нещо като тао, тао, като си тръгва някой.
Има си апетит детето, аз му готвя, основно гъсти манджи, не яде някакви редки супи да каже човек. Едно момиченце съседче например не яде следобедна закуска, само три хранения на ден има и вечер по-малко АМ от нашето, но е 12,5 кг.
. 
Браво на малката бърборана 
и всяко преобуване е голяма битка. 
.Споделяйте даже и едно нещо да е -аз лично се радвам на всеки успех .Ето вчера каза -ба-ти на брат си -това са първи път .Ама то аз съм виновна,че все и викам виж Даниел .Вчера баща и -няколко пъти каза -бати ....и тя вече му казва бати 
Така не беше плакал от отдавна. ММ не ми даде да се намеся и аз да го успокоявам, приспиваха се по мъжки. Разстроих се 
Препоръчани теми