Какво обличате, когато имате преглед при гинеколога си?

• 28 966
  • 170
  •   1
Отговори
# 30
Ей, Нетърпеливки, много бързаш да научиш.... Blush

# 31
Не ги сменям аз. Общо взето сме си намерили докторите, на които имаме доверие - за мен, за децата педиатър и някои други и за нищо на света не сменям. Станали са ни близки. Имаме един доктор, който беше шеф на неврохирургия в Пирогов. Сега ме работи вече, но се чуваме понякога за съвет. Той е оперирал майка ми и се сприятелиха.

Аз си ходя на гинеколог от много дълги години само при една лекарка и при нея си следях бременностите, тя ми водеше и ражданията. Жена е и ми е идеална.

На мамолог ходя при мъж. Добър специалист е, но също така е и много човечен и сърдечен, което също не е маловажно.

# 32
Сменям ги, ако видя, че не са добри за дадения проблем. Примерно едни може да са добри за рутинно следене, но няма да са добри за бременност, или пък някой е добър за раждане, но не може да излекува нещо тривиално.

Също и ако си сменят медицинския център или си прекъснат договора с касата.

# 33
Аз също ще сменя доктора си, смятам сега да си запиша час при Тимева. Някой има ли идея колко парички е прегледът при нея?

# 34
Аз също ще сменя доктора си, смятам сега да си запиша час при Тимева. Някой има ли идея колко парички е прегледът при нея?

Обади се и питай, хитрушо.

# 35
Нищо специално не обличам, ходя, както съм облечена в съответния ден. Единствено съобразявам да не съм с кубинки или подобни обувки с дълго развързване и връзване, от гледна точка да не губя време, не за друго. Иначе дрехите - според сезона.

Гинекологът ми е мъж, възрастен. Гледам между мен и лекарите, които имат физически достъп до тялото ми, да има една съществена възрастова разлика, която да изключва възможността от каквито и да е други отношения, освен професионалните "лекар-пациент".
Изключвам напълно възможността за сладки приказки, празни дрънканици или откровено флиртуване и комплименти (за каквито една потребителка преди време с гордост разказваше - реални, или не...). Държа на двустранно уважение и добро отношение, до най-дребен детайл - например да ми говори на "Вие". Това ми е много по-важно от мястото за събличане.
Може би има връзка, че нямам задръжки и мога да се съблека навсякъде и пред всички. Виж, да ме докосва някой, вече е съвсем друго, и предвидливо избирам кой.

# 36
За съжаление стар лекар не е гаранция, че няма да е цапнат в устата, при някои е на автопилот.

Последния комплимент, който чух е- браво, расова жена, и за раждане, и за любов. Лекарят беше стогодишен, аз- бременна в деветия месец. Просто в живота има идиотски моменти.

# 37
Никога не съм се замисляла за дрехите, в кабинета има параван, столът е зад паравана, събличам се, сядам и тогава идва лекарката.
Нино, спомена мамолог, от когото си доволна, може ли на ЛС да ми напишеш кой, че трябва в някой момент и натам да се ориентирам?

# 38
Най-удобно ми е било винаги с пола,независимо от сезона,но честно казано след първия преглед спрях да се притеснявам,в края на краищата процедурата е доста по-интимна от това да ти видят голото д..е. Crazy

# 39
За 1 път като се явих на гинеколог обратното на Нино- издефилирах и легнах с гащите ooooh!

Иначе възможното най-лесно за сваляне - клин.

# 40
  • София
Много се смея на постовете на Рибозом  Laughing А по темата - според сезона, много важно как съм облечена, на лекар отивам все пак.

# 41
За 1 път като се явих на гинеколог обратното на Нино- издефилирах и легнах с гащите ooooh!

hahaha  Това е много смешно  Laughing

Между другото, майка лежа в Пирогов и по други причини, освен операция за дисковата и аз бях на свиждане. И тя ми разказа, че сестрите се държали лошо, много гадно й бутали абоката в ръката, направили и рана, огромна /толкова ли не можаха на другата ръка да й сложат/ и на мен толкова ми дожаля, че пак припаднах  Crazy  Тя не вярваше, че от жал ще припадна. Бяхме в кафето в двора и ми причерня, станах да изляза на въздух и се сгромолясах  hahaha и от там като наскачаха едни докторя и айде пак по кабинетите, снимки, не знам кво и накрая пак опрях до тоя гинеколог, щото "дали не е бременна"  Crazy  обаче беше внимателен тоя път.

# 42
Ходя си облечена нормално, нямам специален тоалет за гинеколог. С рокля предпочитах по едно време, точно защото си я вдигам нагоре и ако ме зарежат на отворена врата (случвало се е), мога да я пусна и да изчакам или да отида да се дооблека без притеснения. Едно събуване и обуване на чорапогащник не ме притеснява, ама гледам да не е от най-тънките, че в бързината със сигурност ще пусна бримка.

Скрит текст:
Толкова лекари съм сменила, че срамът ми се изпари още на първата година сериозно ходене по гинеколози. Като имаш проблем да решаваш, въобще не ти дреме кой те гледа и как те гледа.
Веднъж ме оставиха да чакам "второ мнение" с разчекнати крака на отворен кабинет в едно софийско дкц (не знам тогава какво следваше да направя, да стана да си затворя, че да ме огледат всички чакащи в коридора ли...). Не бях разкрачена директно срещу вратата, но почти, ако някой влезеше да търси доктора, трябваше да си каже здрасти със съществени части от анатомията ми.
Имаше един възрастен лекар, при когото ходех, той пък всеки път ме започваше със смешката "много си симпатична, ама ще трябва да си свалиш гащите", първите три пъти беше забавно, после вече и аз го бъзиках, че на всяка казва така и после тя ще-не ще си сваля гащите... Преглеждаше доста грубичко, затова спрях да го посещавам.

# 43
  • София
Бона, не е била чаааааааак толкова груба шегата де....

Темата инак - много интересна. ЧАк с нетърпение очаквам някоя да сподели дали вече не й доставя някакво удоволствие  Joy като в онзи виц: "Докторе, още веднъж посоката, ако обичате"  Simple Smile

# 44
Ти иди да те прегледат простата и пикочния канал, пък да видим дали ще ти е толкова забавно.

Общи условия

Активация на акаунт