Какво обличате, когато имате преглед при гинеколога си?

• 28 933
  • 170
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ти иди да те прегледат простата и пикочния канал, пък да видим дали ще ти е толкова забавно.
не бъде толко проклета:)
Но задължително преди това ще пусна тема тук:))
Добронамерен съм, не се захващайте сега с мен

# 46
Сори, просто е толкова противно да те пребъркват, независимо къде, толкова мразя доктори, че никак не мога да за засмея  Mr. Green

# 47
  • София
Ти иди да те прегледат простата и пикочния канал, пък да видим дали ще ти е толкова забавно.
Kaжи с какви гащи ще отидеш за колоноскопия?

# 48
  • София
Kaжи с какви гащи ще отидеш за колоноскопия?
Без: )
Инак - както обикновено - с боксерки, нищо по-различно. Що, ти за бъркане в ануса по-специални гащи ли слагаш  #2gunfire hahaha #2gunfire

# 49
Аз пък не разбирам какъв е проблемът да сложат параван. Ходила съм в кабинети с по едно мизерно столче. Отврат. Ясно е, че не си отишъл за дефилиране, ама пък не е казано, че трябва да търпиш този дискомфорт. В чужбина са ми давали не точно нощница, но нещо като еднократна кърпа, с която се покриваш.
Имаше една тема навремето, че в някаква болница в България карали новородилите да ходят без гащи, но с превръзки, за да може бързо да ги преглеждат в стая с по няколко жени  Crazy Та, и там имаше мнения, че не било голяма работа. Всички жени били виждали всичко  Tired

# 50
  • София
Е то ще е интересно бъркане през гащите Mr. Green

# 51
Имаше една тема навремето, че в някаква болница в България карали новородилите да ходят без гащи, но с превръзки, за да може бързо да ги преглеждат в стая с по няколко жени  Crazy Та, и там имаше мнения, че не било голяма работа. Всички жени били виждали всичко  Tired

Да. Но аз си сложих и никой нищо не ми каза.
И на операционната маса легнах с гащи, просто хич не съобразих, много ме бъзикаха  Mr. Green но никой не ми се е карал.

# 52
 Като съм преживяла две бременности и ситуация докторът да си е подпрял лакътя на коляното ми, докато съм разчекната  на магарето, обяснявайки подробно на колегата си къде ще ходи на лов през уикенда, вече нито ме е срам, нито ми е неудобно Laughing
Минавала съм преглед сигурно над 50 пъти през живота и отдавна не ми пука. Предишният ми гинеколог имаше завеса на релса, сегашният май няма  newsm78

Но вероятно младите жени и особено нераждалите имат притеснения.

Това за родилките, дето не дават да се слагат гащи, мисля, че е за да се избегне спарване или залепване по пресните шевове, не знам да е заради прегледа newsm78

# 53
  • София
Е то ще е интересно бъркане през гащите Mr. Green
Нали  Laughing ама за пред бъркане не си ли слагаш така по-специални кюлоти  newsm78
айде, със здраве и сори за спама от мен, големи сте сладурани: ))

# 54
Че те и сега така преглеждат- искат да си без гащи, с лигнин. И си знаехме- преди да мине лекаря със сестрата на визитация, смъкваш и криеш гащите. Не че ще направят нещо, ама пусти първи път- мируваш и изпълняваш.

# 55
Цитат
Минавала съм преглед сигурно над 50 пъти през живота и отдавна не ми пука
Ама то и мен не ми пука, човек с много неща претръпва. Въпросът е дали трябва. Претръпваш да те наричат майче, а не по име, претръпваш в болницата на грубото отношение като разпитваш, претръпваш да не ти дават инфо и да ти обясняват манипулациите, да те гонят като слагат абокат на детето ти. Изобщо все незначителни неща...

Относно превръзките за мен е абсолютен хикс как се задържат без гащи.

Цитат
Че те и сега така преглеждат..
Похвално ooooh! Дано поне имат напредък в неразделяне на майката и бебето.

# 56
Е как - стискаш краката, придвижваш се като гейша и тва е.

Или като пингвин.

# 57
Не че нещо се заяждам за граматика, но "гинекологът" в заглавието има член, а не би трябвало да има...

Та така за въпроса за гинеколозите с член или без.

# 58
  • Sofia
Не че нещо се заяждам за граматика, но "гинекологът" в заглавието има член, а не би трябвало да има...

Та така за въпроса за гинеколозите с член или без.
hahaha
Рокля/пола обличам. Съобразявам се с какво на мен ще ми е удобно. Кабинетът е със завеска за преобличане. Колкото и да ходя на прегледи/да раждам, не мога да се гологъзя без свян Crossing Arms.Тревожна съм си и туй то.

# 59
Ти май ге гласиш като за среща, не като за преглед при лекар Laughing
Силиконови чорапи?? Whistling И жартиери, нали? Mr. Green Дантелени!

Обличам се, както се обличам и без да отивам на лекар, но си нося една по-дълга тениска, която обличам зад паравана, за да не прекосявам разстоянието гъзовеейки се.

От години повтарям наляво надясно, че трябва да се въведе като задължително в Бг, при гинекологичен преглед, да се раздава медицинска нощница на всеки пациент, за да се спести именно гореописаната некомфортна ситуация. От онези нощници, които отзад са само с връзки.
Разхождането гола е тотално неадекватно и излишно.

Общи условия

Активация на акаунт