Липса на симптомите

• 1 337
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте.... Намирам се в четвъртата седмица. До преди два дни имах главоболие, болки в корема, напрежение в гърдите, глад, гадене и висока температура.  Но някак от два дни вече ги няма единственно гърдите ме болят както и температурата си я поддържам. Въпроса ми е това нормално ли е???

# 1
Здравей, според мен няма какво да се притесняваш, но раЗбира се посети АГ за успокоение. Аз също бях така в началото даже след 5- та седмица мисля се започна гадене иначе преди това нищо даже се кефих дано и да няма Simple Smile може и нищо да ти няма всяка бременност е индивидуална Simple Smile

# 2
Абсолютно нормално е!
Това са симптоми на ранна бременност и преминават. Не са налице през цялото време на бременността. И гърдите скоро няма да те болят.

Много рядко се случва гаденето да продължи до по-късен етап или дори до самия край.

# 3
Благодаря за отговорите..... Просто изпитвам страх да не го загубя

# 4
Всяка жена го има тоя страх, но се опитай да не се вманиачаваш, защото ще ти е във вреда. Няма нужда да си създаваш сега страхове и притеснения.

Грижи се за себе си като се храниш пълноценно и правилно. Почивай си. Не носи тежко. Осигурявай си приятни емоции.

Ако нещо в състоянието ти те притесни или имаш въпрос, винаги се допитвай до доктора, който следи бременността ти.  Peace

# 5
Не се притеснявай,щом усетиш нещо нередно звъниш и питаш гинеколага си, няма от какво да ти е неудобно.
Аз от началото на бременността си до сега в 6 месец не съм спряла да повръщам и да ми прилошала,бях изпаднала в шок,че в един момент ще пометна,но малкия разбойник си е добре,даже имам чувството,че се забавлява.
При всеки бременността си е индивидуален процес-едни все едно не са бременни,други милите са като парцали до края.
Пожелавам ти лека бременност и да си по-спокойна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт