Какво обличате, когато имате преглед при гинеколога си?

• 29 014
  • 170
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Малко се отклонявам от темата, но някоя от вас посещавала ли е клиниката Щерев и как е положението там с параваните, чехлите и т.н. ? Simple Smile

Аз ходя там - има чехли за еднократна употреба. А другото зависи от това в кой кабинет ще те преглеждат. Но няма вариант да се събличаш пред лекаря.

# 16
Чисти гащи.

# 17
  • София
Добре де, ами с тея силиконови чорапи не ви ли е студено зимата?
Лятото е лесно пола/ рокля и съм готова, ама зимата- клинове/чорапогащници, бодита, ботуши...

# 18
Ам ,къ?!Пълния набор за садо-мазо удоволствия.Черно,кожа и подобни.Тапицираме и магарьето та да са разцепим от кеф.Ко доди и сестрата облечена като котка и другата в съседство която е на педиатъра си е най-баш!Чува се прегледа по целия коридир!Любим ми е,жалко че ЗК поема само една цитонамазка годишно,инак ката месец ще ода!
Да са поправа-пишело се ЦИТО-НА-МАСКА.Тц ,тц.Ко искате мое си направим клуб за дружно посещение.Ще се кандидатства с мерки,теглилки и снимка по гащя.

Все по-интересни теми тука...кой с кво ходил при гинеколког...нещо като да се преброим с актуалните интим прически Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 11:39 от Рибозом

# 19
За уточнение: Проблем е, че лекарят/ката ще видят голия ви задник, докато отивате към стола за 1-2 минути, но не е проблем, че след това ще ви преглеждат обстойно с разтворени крака 10-15 минути?  newsm78 Голям срам. В кабинети без параван за преобличане не съм била.

# 20
Аз ли имам лоша преценка за времето, или прекосяването на един кабинет е не повече от осем секунди, а прегледът трае под 2 мин.?

# 21
Аз въобще не регистрирам лекаря като обект.В смисъл това е лекар бе!Да не би да е виждал за сефте гола жена/мъж?Просто обект който ме преглежда.Какво има толкова да се глася?Обличам едни чисти дрехи и готово.Все едно,за да ме преслушат да изкупя сутиените на Виктория Сикрет ,не че при моята липса на цици ще постигна успех де!Ай стига се превзема,дами!

Мамасита,ти кат си проста го прекосявай  за 8 сек. тука има дами които де-фи-ли-рат!
Водиш ли си записки ,скъпа? Flutter

# 22
Mamacita,
приемам забележката ти. bouquet Не обичам прегледите при гинеколог и винаги ми се струват дълги. ooooh!

# 23
Е то ако дефилират...темата щеше да е "Какво обличате при гинеколога си, ако не сте само за преглед?"

# 24
Ам тъй като гледам много ги вълнува.Явно дефилират!

# 25
Аз съм непукист и въобще не ми прави впечатление, но определено не всеки се чувства добре и не виждам нищо лошо в това да бъде с нощница/завивка. Проблемът е в психологическия момент - всички с дрехи, ти гол. Гледала съм го в "Страх", ако не бъркам, като изпитание. Значи не е случайно, това е страх за много хора. И не мисля, че може да се сравни провеждането на преглед със събличането или ходенето гол, независимо колко време е.
Също така се случва да влезе страничен човек и ако присъства елементарно чаршафче, не виждам какво чааааааак толкова лошо има.

# 26
Между другото това "по дрехите посрещат", ама буквално, ми се е случвало само при жена-гинеколог. Имам усещането, че непрекъснато ме преценяват и понякога дори предразсъдъците им пречат да измислят правилно лечение. Затова ходя само при мъже. А там не ми пука как ще съм облечена.

# 27
Как'Сийка не е далеч от истината за някои случаи.

За първи път отидох на гинеколог в Пирогов, бях може би около 16 годишна, баща ми ме заведе, мама не можеше. Имах силни болки ниско в корема и освен на друг лекар, ме пратиха и на гинеколог. Не бях ходила и оня вика - събличай се зад паравана. И аз се съблякох - дибидюс гола! Слава Богу се усетих навреме. Но за всеки случай, преди да изскоча иззад паравана го попитах - всичко ли. И той ми ги надърдори едни  ooooh!

Ужасен спомен имам, на неориентирано момиче, срам и на всичкото отгоре прегледът беше ужасен. Едвам устисках да изляза от кабинета и припаднах отвън. Баща ми се чуди как да ме освести. Толкова силно ме натискаше. Умрях от болка.

Освен това ме попита - кога беше вашето последно "пранье"? Шегаджия  Twisted Evil

Та вече на гинеколог ходя обелчена по кобур на кръста  Flutter

# 28
Между другото това "по дрехите посрещат", ама буквално, ми се е случвало само при жена-гинеколог. Имам усещането, че непрекъснато ме преценяват и понякога дори предразсъдъците им пречат да измислят правилно лечение. Затова ходя само при мъже. А там не ми пука как ще съм облечена.

И аз съм малко с предразсъдъци в това отношение. Само при мъже ходя. Всички жени, които са ме преглеждали, с изключение на първата ми лекарка, бяха ужасно груби като поведение и преглед.

# 29
  • София
Колко често си сменяте лекарите?

Общи условия

Активация на акаунт