Боледуване на децата ни – тема 22

• 47 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Защо да е от спрея, той не може да нарани лигавицата Confused Според мен е спукан капиляр просто, и на Борислав му се е случвало, на мен също.

# 136
  • shumen
Фелисити,нямаше как да го мъкна с мен,а и вече беше влезнал когато лелята каза,че е с Т и хрема и там.Явно не се е вряла много в тях и засега му няма нищо.

# 137
  • Куциндрел
Фелисити, нашата пед. каза, че нищо не виждала на снимката. Май вече й дойде много да й го водим за преглед почти всяка седмица.
Така или иначе ще се обадя на доп. здравно осигуряване и ще запиша час за пумолог.
Покашля след ставане винаги и ако много се разбеснее. newsm78

# 138
На рентгеновите снимки отгоре пишат винаги страхотии - обикновено това са болестите, за които е изследвано, важен е изводът най-отдолу - има ли, няма ли находки и данни за заболяване..

Цеца, на вас на диск ли ви ги дават снимките? При нас на диск и разпечатано от компютър, такава прозрачна , като едно време, не можах да взема миналата година, колко си исках-нямали консумативи за такива, трябвало уж да платя за нея още 16 лв, пък уж съм с направление...абе не можах да се преборя ooooh!

Ние се готвим за детска в понеделник.. Утре ще се качим до болницата за бележка, но мисля детето да остане в колата с ММ, само аз да отида за бележката, че ме е страх и мене да не лепнем нещо от там.. Tired

# 139
Фелисити,нямаше как да го мъкна с мен,а и вече беше влезнал когато лелята каза,че е с Т и хрема и там.Явно не се е вряла много в тях и засега му няма нищо.
То вирусът след около 3дни се проявява,поне при нас е така.
Дано нищо му няма на детето.

# 140
  • Куциндрел
На диск ни я дадоха. Това, което пише на становището, го написах тук. Знам ли и аз вече, като нищо не разбирам...
Предполагам, че ако имаше нещо сериозно, докторката щеше да реагира.
Така или иначе от понеделник е на градина, 2 седмици си беше у дома. Започнах от днес да му давам Изорекс, продължаваме с лечението назначено от УНГ и така.
Ще го заведа на пумолог, та поне да мирясам. Crazy

# 141
Момичета, малко тъп въпрос, но достатъчно ли е само 2 седмици след като е лежала в болница от двустранна пневмония да я пусна на градина? Вече е добре, вчера приключихме и домашния курс с АБ. И тази седмица ще се гледаме, но вече няма кой да я гледа. Притеснява ме, че доста и е спаднал сега имунитета и пак ще се обзаведе с някой вирус.

# 142
  • Куциндрел
Ако можеш си я задръж още вкъщи. Нека малко да укрепне, поне 1 седмица след АБ.

# 143
  • Варна
честно казано точно посред грипна епидемия в никакъв случай не бих пуснала детето на градина след толкова сериозно боледуване. Дори при идеални условия се препоръчва да си поседи по-дълго у дома, но точно по това време на годината пък съвсем.

# 144
Мунлайт,сега е важно да я засилиш.Давай пробиотик,витамини някакви и ако успееш да си подредиш нещата,задръж я до средата на месеца поне вкъщи.

# 145
Аз я пускам в понеделник с чиста съвест,знам си,че в петък вече ще е със сопол,но ние сме си така и без да има грипна вълна,та пуска и стискам палци пак да се оправим без АБ.Няма как да я държа,2 години почти не сме ходили на ДГ и сега подготвителните групи гледам да ходи по-редовно,не че ми се получава де,но не се отказвам! Mr. Green

# 146
Ще я задържа поне до 8-ми вкъщи. За по следващата седмица ще мисля, ако намеря кой да я гледа. Иска ми се до края на фешруари, но няма как.  Давам вит. С на амули. Мисля да  взема  и Шуслерови соли номер 3. Препоръчаха ми я за подсилване на имунитета.

# 147
Мунлайт ,ако можеш задръж максимално вкъщи  Peace

# 148
Ще я задържа поне до 8-ми вкъщи. За по следващата седмица ще мисля, ако намеря кой да я гледа. Иска ми се до края на фешруари, но няма как.  Давам вит. С на амули. Мисля да  взема  и Шуслерови соли номер 3. Препоръчаха ми я за подсилване на имунитета.
Пробиотик даваш ли?След толкова АБ,поне още 2седмици пробиотик.
На моята и сълзят очите,като се заседи повече от 5мин на компа,а и не само тогава.Водих я на очен.Алергия някаква било.Ми те не текат постоянно.Взех да мисля,че имаме някаква бактерия в носа и от там и очите.

# 149
  • Варна
Мисля да  взема  и Шуслерови соли номер 3. Препоръчаха ми я за подсилване на имунитета.

Ето линк с информация за пълната комбинация за имунитет:
Някъде във фейсбук имало група за общи поръчки на шуслерови соли, нещо от сорта на 24лв за 1000 таблетки, но не съм я намерила още. Ако някой знае, да каже...Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт