Банята - тема 22

• 90 030
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Много добре се е получило.

Благодаря   bouquet

# 181
  • софия
Скрит текст:
Лейди, да ти пратя моя майстор, ама много далечко ще му дойде  Grinning Шегувам се, дано попаднеш на кадърен такъв  Peace

Ето, аз да си покажа банята и тоалетната (засега само на етап "плочки", нищо друго няма монтирано, но и това ще стане в скоро време):

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Тоалетна:
Скрит текст:

И тъй като тук коментирахме и парапетът на терасите ми, ето и него, все пак използвахме същите плочки Mr. Green, върху които ще има дървени летви и метална част:
Скрит текст:

Раличка, какви и от къде са плочките?

# 182
Звънче, купени са от хасковски магазин -
Скрит текст:
, производител е Realonda - Испания, а плочките се водят "декор PROVENZA". Предполагам, че питаш за шарените в банята, нали?

# 183
  • софия
Скрит текст:
, производител е Realonda - Испания, а плочките се водят "декор PROVENZA". Предполагам, че питаш за шарените в банята, нали?
Да. Благодаря ти Hug
Ние още не сме си купили новата къща, но аз събирам идеи и линкове Crazy с надеждата това да подтикне процеса и след това бързо да направим ремонт.

# 184
Скрит текст:
МНОГО МИ ХАРЕСВАТ, УНИКАЛНИ са плочките! Simple Smile И ако не си бях направила банята, щях да си взема такива!!! Laughing

# 185
  • Sofia, Bulgaria
Раличка, плочките ти ги видях онзи ден в един магазин и се сетих за теб   Laughing. И на живо изглеждат страхотно. В София ги видях ако някой се интересува ще кажа къде.
Ние сега сме в процес на търсене на мебели за баня, по точно мивка с шкаф. И тоалетна нямаме, но аз за нея никак не съм претенциозна. Иначе вече имаме една стена с плочки и става много хубаво. Като понапреднем още малко ще снимам. И наистина дълги плочки (нашите са 50 на 20 см) подредени вертикално определено създават впечатление за по-голяма височина, от каквато имаме нужда.

# 186
Много благодаря, момичета  Hug
Звънче, дано възможно най-скоро новата къща стане реалност     bouquet
Манди, ще чакаме снимки от банята  Peace

# 187
  • на20 километра от Бургас
Момичета ,спешно ми трябва помощ,че се побърках вече с малката ни баня.Та стигнахме до гипскартона на тоалетната структура,единия майстор казва ,че се слагали два слоя картон,другия който ни прави ВиК  пък казва,че нямало нужда.В крайна сметка един или два пласта гипскартон се слага.Цепя сантиметъра,че ни е тясно помещението и сега ..тези два ката,не знам,ама ако трябва ще се сложи. ooooh!

# 188
  • София
   За пръв път чувам, освен ако няма някакви специални съображения.

# 189
А при вас как е направено,ако имате лични наблюдения.

# 190
  • София
   При мен е измазано с цимент - беше много криво и въпреки всичко майстора си го изправи. Не бих слагала гипсокартон ако не се налага изобщо, а защо са му 2 слоя?!

# 191
При нас стената  е от  газобетон и пред нея се слага самата структура с казанчето,която се покрива с кутия от гипскартон,а самия картон е захванат и на рамката на структурата и на профили в стената.Абе ще си жертвам сантиметрите,щом е за по-здраво. Thinking

# 192
  • София
Два пласта е по-здраво.

# 193
А,мнение и от специалист ми беше важно,благодаря Румене.Обаче, ако може само да уточниш ,ако е от един пласт ще паднат плочките ли или ще има някакви вибрации newsm78

# 194
  • Русе
Два пласта е по-здраво.

И при нас така.

Общи условия

Активация на акаунт