Банята - тема 22

• 89 031
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • София
Пилен ръб става само за теракота. При гранитогрес или по-дебели и здрави плочки е безмислено рисковано - чупи се ръба.

# 557
Определено е много по-красиво за мен с пилен ръб. Ще трябва някак да се справя с ограниченията, че не може всеки вид плочки да се пилят и предполагам, не всеки майстор го може.

Мерси rumen_iankov, много добре се е получило!

# 558
  • Под Сините камъни
Пепински , благодаря за онагледяването! Ефективна ли е такава система, от какво и до каква степен пречиства водата? От твърди частици - да, но от химическите вредни елементи? Аз също знам за системите за осмоза, това ми е ново...
Ами да ти кажа честно не съм наясно колко е ефективно.В нашият град не се купуват често.Клиенти са ни хлебозавода на града взимат си от нас пълнителите за пречистване.Ние също сме решили да си сложим филтър/кана/.За  другият филтър си мисля,че доста бързо ще се задръства и може това да се окаже проблем, и на тоя етап се отказахме от него  Peace

# 559
vesseluchka,плочките са на Керамика Фиоре-някаква италианска линия са на КАИ.Комбинирах от различни техни    серии-Бали  -розата декор,,Неос  -основните плочки,Вега -мозайката и от Таити -другия декор,абе в магазина доста им досаждах с моите съчетания ,но мисля че така се получи по-добре.Дано при вас мине леко ремонта,че при нас беше с много перипетии,но накрая е важен резултата.Успех,ако има въпроси с удоволствие ще помагам Wink

Много благодаря катеринка ще гледаме Simple Smile

# 560
  • Под Сините камъни
Момичета утре е промоцията на Техномаркет

# 561
Пепински, нашите филтри са същите каквито си показала на снимките. И двата филтъра ще са на лесно достъпно място, за да могат да се сменят филтрите.
Що се отнася за ефективност - пречистват едри и дребни частици, а мисля че активният въглен е за неутрализация на някакви вещества във водата, но едва ли чак за химикали в нея, но тя нали идва при нас уж пречистена.

Каква промоция?

# 562
  • Под Сините камъни
Mary_Angel, всяка година Техномаркет правят голяма промоция за Великден.Интересно,че тая година започват от четвъртък,а принципно я правят петък-събота и неделя.Ние миналата година се сдобихме с нов телевизор от 1700лв на 1000лв  Peace

# 563
  • Пловдив
Тези филтри отразяват ли се на налягането, малкия метален филтър с мрежата как се почиства? Информацията е много полезна, благодаря ви , че споделихте.

От тази промоция на Техномаркет във връзка с банята ще отида да проверя дали няма да има хоризонтален бойлер на добра цена.

# 564
От тази промоция на Техномаркет във връзка с банята ще отида да проверя дали няма да има хоризонтален бойлер на добра цена.

Не че си искала съвет, но....сигурна ли си, че искате хоризонтален бойлер? Не са толкова ефективни...
Просто го имай предвид Peace

# 565

Има намаление на бойлери , за всеки модел е различно . Ние вече си запазихме ( имаме познат в Техномаркет ) + пералня и ТВ

# 566
  • Под Сините камъни
Тези филтри отразяват ли се на налягането, малкия метален филтър с мрежата как се почиства? Информацията е много полезна, благодаря ви , че споделихте.

Малкият метален филтър се почиства като се развие гайката.Филтъра се маха и се почиства.За налягането не съм чувала да се променя,би трябвало да няма проблеми.Все пак налягането на водата се променя със съвсем друга джаджа
И аз вече съм горда собственичка на съдомиална и пералня

# 567
  • Пловдив
d_koleva , чувала съм подобни мнение, но някак си се абстрахирах от тях и за себе си вярвам на тезата, че по-скоро са митове  Embarassed Rolling Eyes , защото ако вярвах нямаше да си купим миялна машина-понеже сме били само двама и щяла да хаби много вода, а за сушилнята постоянно ми обесняваха как щяла да ми мачка дрехите и как познати имали сушилни, които не използвали  Laughing , прахосмукачката робот пък била  и тя само техно джаджа ... Банята ни е много малка и сега сме с вертикален, който стои вътре и страшно ми  боде очите  Rolling Eyes , другия вариант е тумбест вертикален, ще го обмислим и него .

# 568
aH~
Няма митове, има физични закони Simple Smile))
Хоризонтален се предлага, като компромисен вариант при липса на място.
Сушилнята също - ако някой има време и място и чист въздух, няма да суши в сушилня;)
Всички уреди се измислят за оптимизиране на стресовия съвременен живот.

# 569
  • София
В хоризонталния бойлер водата по бързо свършва отколкото във вертикалния.

Общи условия

Активация на акаунт