Банята - тема 22

• 89 978
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
 Понеже излиза като реклама май ... Ето снимка на плочките от шоурума
http://prikachi.com/images.php?images/211/7977211t.jpg

# 271
  • Под Сините камъни

готини са  Peace

# 272
  • Пловдив
Да, затова след допитване аз направих компромис с моята душ кабина и сложихме вана . Бяхме 1:3 .

Сега обаче имам друг проблем , след като направихме тръбите нови и всичко в плочки отгоре до долу, гледам стената в шахтата при щтранговете е влажна. Това на 10-15 см оз пода.
Ужас. Гледам в кухнята , точно от другата страна са на стената и няма нищо ...
Отточните бяха уж сменяни наскоро и според майсторите добри и не сме ги пипали.
Хидроизолация имаме на всякъде под плочките .
Сега съм направо на тръни да не ни се налага да махаме пак плочки и да търсим теч  Rolling Eyes
Всичко беше наред и сухо преди плочките. Накрая само слижиха патроните (на едно място трябваха удължители, но там умишлено оставихме няколко седмици отворено и нямаше влага) .
Затова решението с плочките по целите стени ми се вижда страшно. Някои слагат плочки само локално около душ и умивалник .
Скоро имахме авария с парното и може да се е задържала вода в стената. Колко ли и трябва на междинна стена от итонг да изсъхне?

В апартамента на родителите ми се случи. Чисто нова баня и да местата отдолу с тръби, плочките седяха с петно все едно от вода. Проблема беше конденз на тръбите. Бяха много близо топлата и студената вода една до друга и не бяха изолирани.

# 273
  • Сф
Beauty Madness нашите шкафове за банята са ето от тук http://www.dos-bg.com/ и все още са в промоция.Качеството е хубаво и мивките им са на Видима  Peace
Само не разбрах кои са твоите плочки,че се отваря началната страница на сайта

Пепински, Дос имат ли магазини в София/ Пловдив? Или само в Плевен?

# 274

Да, определено са хубави, само помисли да нямаш в долната половина на банят от черните, че доста чистене и бърсане ще има. Всяка капка си личи. Ако не държиш, може да са във височина черните, че да не се капят постоянно. Не знам, аз все мисля И за удобството, леснотата на поддържане и обслужване, затова Peace

# 275
  • Под Сините камъни
Beauty Madness нашите шкафове за банята са ето от тук http://www.dos-bg.com/ и все още са в промоция.Качеството е хубаво и мивките им са на Видима  Peace
Само не разбрах кои са твоите плочки,че се отваря началната страница на сайта

Пепински, Дос имат ли магазини в София/ Пловдив? Или само в Плевен?
Мираж,извинявай за късният отговор,но незнам.Тук в Сливен имат дистрибутор.Може да звъннеш на телефончето и да попиташ.
Ето реални снимки на нашият шкаф
Скрит текст:
Дано ти помогне да добиеш представа

# 276
  • Сф
Сливен също ме устройва, родителите ми са на 30км от там  Simple Smile
И аз нещо такова искам като твоето. Само да има долна поличка пред огледалото.
В долното шкафче могат ли да се регулират разделенията?

# 277
  • Под Сините камъни
Сливен също ме устройва, родителите ми са на 30км от там  Simple Smile
И аз нещо такова искам като твоето. Само да има долна поличка пред огледалото.
В долното шкафче могат ли да се регулират разделенията?
Мираж,поличка пред огледалото има,но не се вижда защото е стъклена  Peace
А в долният шкаф няма разделения.Моят мъж даже иска да ми прави рафтче.
Ако ги харесваш промоцията важи само за онлайн поръчки,в магазина тук в града цените са други

# 278
  • Сф
Аз искам да ги видя на живо, и пак ще си ги поръчам онлайн.
Много ме дразни, че не мога да селектирам по размери, трябва да изъчкам всички серии и да видя кои са 50-55см.

# 279
  • Под Сините камъни
Аз искам да ги видя на живо, и пак ще си ги поръчам онлайн.
Много ме дразни, че не мога да селектирам по размери, трябва да изъчкам всички серии и да видя кои са 50-55см.
Нашият шкаф е 55см.Доколкото помня всички серии имат размер 50см и 55см.От всички шкафове които сме гледали тия са с доста добро качество.
На мен ми е зор повече душ кабината.Това което ми харесва е на някакви бомбастични цени,а не ми се дава над 600лв за душ кабина.

# 280

В апартамента на родителите ми се случи. Чисто нова баня и да местата отдолу с тръби, плочките седяха с петно все едно от вода. Проблема беше конденз на тръбите. Бяха много близо топлата и студената вода една до друга и не бяха изолирани.

Благодаря че го казваш. И при нас са близо защото на едно място излизат 4 (разклонение баня и кухня) и даже понякога като пусна студената понякога иде топла, но от топлата понякога първо студена ... След малко се източват, но са близо!
Само ми се струва, че при нас мокрото петно е по-ниско долу. То някак засъхна , но не съвсем , както е стената отгоре. Дали пък не му трябва време?

Как го намерихте проблема? Вадихте ли плочки? На мен много ми дойде ремонта и не ми се занимава с ново къртене. Направо ми се изправя косата .

# 281
Е, д_Колева, не бих казала, че снимките, които се прикачват на тази страница са точно израз на любов..., но юом казваш.... Ужасно неприятен сайт за прикачване на снимки. Някои се явяват като поредица, на това което искаме да ви представим, а някои се пръскат между множество други фотоси, част от които си откровено грозновати.

# 282
Днеска дадох размерите за банята и насоки как ги виждам нещата , да видим какво ще предложат.
Купихме термостатичния смесител за душа и самият душ. Шкафовете горен и долен и те вече са тук.
Така , остана да избера смесителя за мивката . Но искам да сложа и хигиенен душ....Видях ,че продават по отделно самата слушалка +стойката и шлауха , въпроса ми е към всеки вид смесител ли може да се върже ? Има ли някакви особености ?

# 283
Не, не към всеки. Има си фабрично направени такива - с душче и батерия за ръце, или просто си слагаш отделна смесителна батерия за душ, на която си връзваш хигиенния душ.

# 284
Искам така да изглежда. Шлауха да излиза или отстрани или отдолу на шкафа , не искам да излиза от батерията от горе до чучура.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт