Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 492
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Red velvet,
И на мен ми казаха същото за плодния сак, сега чинно си чакам 01.02, за да видя дали всичко е ОК. При кого ще се следиш, ако не е тайна?

при д-р Любомир Христов.

Нямам вече зацапване, обаче имам адски болки........просто........

# 106
Red velvet,
И на мен ми казаха същото за плодния сак, сега чинно си чакам 01.02, за да видя дали всичко е ОК. При кого ще се следиш, ако не е тайна?

при д-р Любомир Христов.

Нямам вече зацапване, обаче имам адски болки........просто........
Но-шпа изписаха ли ти?
Можеш да пиеш 3х2 на ден. Peace
Вземи си сега.

# 107
  • София
Ред, а но-шпа казаха ли ти да пиеш? То е за болките в корема.
Стискам ви палци момичета, всичко да е наред.
И аз вчера имах нещо като зацапване, на тоалетната хартия, доктора каза да увелича приема на но-шпа и утрогестан.

Към момичетата с малки дечица - знам, че е притеснително това вдигане, но доколкото знам организмът свиквал и не го възприема като натоварване.

# 108
Реди, при силни болки задължително пий Но шпа 3x2.
Относно размерът на плодния сак - възможно е да си била с по-късна овулация  Peace

# 109
Днес отново няма да взема направление. е, това нормално ли е?  #Crazy

# 110
  • София
Когато вдигате малко дете се старайте тежестта да пада на ръцете, а не да усещате коремните си мускули, че се напрягат.

# 111
  • София
Бисквитка, много се радвам за теб!

за малчо - не може ли следобед, когато сте сами у дома, вместо да го слагаш да спи в кошарата, да го слагаш да спи на вашето легло. Сложи възглавници за да не тупне на пода. Така той може да се изкатерва самичък, и няма да го вдигаш.

за миенето на мивката - пробвай в леген и мокри кърпи.

трудно е с малко дете у дома

Моята кошарка се отваря с ципче отстрани, бебчо само си влиза и излиза. Вдигам го при смяна на памперси, когато го слагам да го храня и когато реве неутешимо Simple Smile

# 112
А как се държат мъжете ви с вас по време на бременността, аз усещам че моят започна леко да се напряга заради постоянните смени в настроението и защото съм станала малко по-заядлива...Ама,хормони,можеш ли да ги контролираш... Cry

# 113
вижте какво "откраднах" от темата на мамите в 9-ти месец:
електронно проверяване на кой какво изследване са му правили:

https://pis.nhif.bg/uac/f?p=200:102

или
https://pis.nhif.bg/main

от сайта на НЗОК си разпечатах ЗАЯВЛЕНИЕТО за УДК и смятам тия дни да отида.
http://www.nhif.bg/web/guest/226 - щракнете върху файла със заявлението

# 114
  • Ботевград
И аз  съм доволна от моя ММ Simple Smile Угажда ми за всичко и без това...ноооо сега направо е на фурия Simple Smile
Защото е загрижен предполагам..както и предните 2 пъти  Two Hearts  Kissing Heart
Момичета ,всички които са новодошли или не съм добавила да си кажат..Довечера ще коригирам тези нередности  Embarassed

# 115
Реди, при силни болки задължително пий Но шпа 3x2.
Относно размерът на плодния сак - възможно е да си била с по-късна овулация  Peace

Пия, да, казаха ми. Сега нямам толкова силни болки.

Май ще си полежа няколко дни, след малко ако хвана шефа в щатите, ще говорим. Ако не, ще работя от нас.

ММ ми угажда много, днес беше много притеснен.

# 116
Здравейте!
Много сте изписали Simple Smile!
Стискам палци на мацките с притеснения!Дано всичко е наред и да се отчетете след прегледа!
Моето гадене сутрин също спря,обаче апетита си е тук с пълна сила!Все се чудя какво да си хапна!Яде ми се какво ли не!Сега като се замисля май от нищо не ми става гадно!
Гърдите ме наболяват,но не както в началото!
На майките с малки дечица искам да кажа,че Господ е създал така жената,че да може да носи в коремчето си бебе и на ръце също!Не се шашкайте чак толкова,но все пак и не прекалявайте с вдигането на малчуганите!
Добре,че моя е голям и нямам такива притеснения Simple Smile!
Хубава вечер на всички желая!!!

# 117
  • Северо=Западналия край
Ехаааа, колко сте изписали! Аз от няколко дни на моменти огладнявам зверски, и после естествено се подувам подобаващо и съм като в пети месец, а не в 5 седмица Mr. GreenНа мен сутрин против гадене ми помагат бисквити, каквито и да са с едно чайче изкарвам до обяд. Гледам някои момичета пишете че пиете препарати за укрепване - те задължителни ли са, или само ако има проблем? Другата седмица си записах час за док, дано видя запетайката, сега  съм в 5-6 г.с. , чудя се дали ще се види нещо на ехографа. Стискам палци на всички и дано изкараме спокойни бременности.

# 118
Да се включа и аз в новата тема Simple Smile
При мен се развиват нормално нещата. За съжаление постоянното гадене продължава, а и вече повръщам всеки ден. Единствено сутрин мога да ям и то, защото ми прилошава от глад.
Днес доктора ми каза да си взема хранителна добавка Емил срещу гаденето, поръчах си я, надявам се да помогне.
От мъжа ми не мога да се оплача - чисти, готви, грижи се за кучето и къщата, докато аз се прибирам от работа и си лягам изтощена. Много е станал миличък и се съобразява с капризите и кофти- настроенията ми.
Относно зацапванията - имах едно съвсем леко преди 3 седмици, обадих се на доктора и той ми каза веднага да почвам утрогестан и следобед да отида при него. За радост, всичко беше наред, но държах да го спомена, за да сте наясно, че и при най-лекото зацапване - веднага тичайте на лекар.

P.S. Моля ви да добавите към инфото ми на първа страница, че съм на 34 години, от София, втора бременност.

# 119
  • Ботевград
Вечната Амбър Добавих Simple Smile  Hug
Maidenly Добавих и при теб  Hug
Ако някой иска да добавя нещо на първа страничка да си каже  Heart Eyes
Днешния ден ми мина много мързеливо..Една пералня съм пуснала и това е  Crazy
За вечеря ще хапвам една салатка и това ще е..Имам непоносимост към месо и всичко месно  Shocked #2gunfire 
Вие как сте с яденето на месо?

Общи условия

Активация на акаунт