Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 468
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Я кажете, мори ме глад. Често при това. И ако не хапна ми призлява.
Какво да хапвам, хем да е полезно, хем да не е калорично?
Сега дъвча сурови ядки, ама и те са калорични?
Днес хляб не съм яла, ама хапнах едно малко шоколадче за десерт и солети преди обяд. И една активия и един бана на закуска, а за обяд 2 кюфтета със салата... Embarassed

# 91
оп-оп..да се запиша в новата тема   tiptoe

# 92
...
Днес хляб не съм яла, ама хапнах едно малко шоколадче за десерт и солети преди обяд. И една активия и един бана на закуска, а за обяд 2 кюфтета със салата... Embarassed

Crazy Laughing Лелеее... аз днес за сега съм на таратор и ябълка  Crazy

П.С. За Бога, не яжте Активия. Какво му харесвате на това "мляко"? То се прави от сухо мляко, т.е. няма нищо естествено в него.

# 93
...

Crazy Laughing Лелеее... аз днес за сега съм на таратор и ябълка  Crazy

П.С. За Бога, не яжте Активия. Какво му харесвате на това "мляко"? То се прави от сухо мляко, т.е. няма нищо естествено в него.

Диамантче, аз по принцип си ям, да усещам, че леко ми се е повишил апетита сега. Но ако не си хапна нещо ми призлява. Confused

Предполагах, че активията е гадост. Предложи какво да закусвам, моля те. Не ми се иска филии и разни тестени баници и закуски, а нещо по-здравословно и смислено. Но не се сещам какво. newsm78

# 94
може да си подквасите кисело мляко у дома

1 или 2 пъти седмично и не е голям ангажимент

# 95
Only God, аз самата не знам... За закуска киселото мляко с плод е ок, просто за мен Активия не е мляко.
Препечена филийка или пълнозърнесто хлебче със сиренце и домат, омлет или някаква друга разновидност на яйцата...
Аз самата никога не съм закусвала и определено ми е трудно в момента, въпреки че започвам да усещам сутрешен глад. Прясно мляко с мюсли/ бисквити също е вариант.

# 96
На мен от 2 дена ми се гади, но като хапна и ми минава..
Иначе гърдите ме болят доста, но то при всеки е различно.

Според мен си хапвайте каквото ви се яде, естествено без да се прекалява и да се набляга на сладко, газирано, баници.. въпреки че аз си хапвам понякога.
Особено ми се яде сладко от няколко дена и си хапвам. Не мисля, че бременността е времето в което трябва да се ограничаваме и да я караме на плодове и ядки.
Днес закусих 1 сандвич, от една филийка не мисля, че ще стана слон. Вчера ядох макарони със сирене.. каквото ми се яде това.

# 97
Дуфастон ми изписаха, има плоден сак, но е по-малък отколкото трябва.
Леко съм шашната, но другата седмица съм вече при лекаря, който съм избрала да ми води ЖК, сега бях на спешен. В болница Надежда съм избрала да ме следят и да раждам.

Та това е, болничен няма как да си взема за момента. Имаме много работа, а аз нямам заместник.

Иначе като се прибрах, бях гладна. Сутрин гледам да закусвам банан/и. Купила съм си фурми, за да не ям шоколади.

# 98
Благодаря ви, момичета. Само се надявам на прегледа да не се установи отлепване, а с малчо ще се оправяме някак.
Да кажа, че съм на 27г от Бургас, втора бременност. Термин 30.09. или 01.10. За сега нямам симптоми, дори и гърдите не са ми чувствителни. Първата ми бременност беше много лека, та се надявам и сега така да мина  Praynig
Иначе за закуска хапвам пълнозърнеста филийка със сирене, мляко с мюсли и банан, а днес - кус кус с масло и сирене. Определено се опитвам да внимавам какво ям, без много тестено и сладко. Трябва да се внимава с кг.

# 99
  • София
Red velvet,
И на мен ми казаха същото за плодния сак, сега чинно си чакам 01.02, за да видя дали всичко е ОК. При кого ще се следиш, ако не е тайна?

# 100
  • София
Малеее, аз почти нищо не мога да хапна. Сутринта едно кисело плодово млекце и сега 2 филийки с топено сирене. Имам в хладилника сарми, по принцип ги обожавам, а сега като се сетя и ми призлява. Месо и предишния път не можех да гледам до последно.

# 101
  • София
Моето дете е на 2г. и 4 мес, 15 кг. Вдигам го само, за да го изнеса от банята, да го сложа в кошарата и да го сложа в количката. Имам приятелка, която си вдигаше до последно нейния с втората бременност. Мен по-скоро ме притеснява, че се катери много по мен.

# 102
 Ето ме и мен в новата тема  Hug
Аз лично вече освен фреша сутрин друго не искам да ям. А после ми става кофти, че не съм яла. Няма угодия.
В събота съм на преглед. Терминът ми е на 08.09.  Heart Eyes

# 103
  • Варна
Здравейте!
Добре дошли на новите момичета! На притеснените стискам палци всичко да е наред.

Как се справяте с децата?! От доста време се старая да не го вдигам, но ежедневно има моменти, когато се налага (да го измия на мивката, да го сложа в кошарата). Рядко съм сама, но в тези случаи няма как да не го вдигна и това много ме притеснява...при вас как са нещата?

Аз не вземам препарат за задържане, но имам детенце на почти 2г., което не иска да върви много, не иска и в количката, а да се носим. Не знам сега като замине таткото, как ще се оправям, нямам голям избор. Моля се да имам само нормална бременност, че няма кой да ми помага.

Milena_10, лекарят да не е имал в предвид, дали ще правите ФМ? Ако е така, в 15 седмица е късно вече за първата ФМ.

И аз да се запиша вече към мамите с неразположения. От два дни ми се гади и ме боли глава. Лек не съм намерила, дано не продължи повече от 2 месеца.

# 104
Пепси,
и моите искаха да ги нося, обаче аз си имам вроден дефект на кръста и се пазя да вдигам тежко по принцип. Не че не съм вдигала и носила, но ако се схвана става лошо. Слагах ги в количката/паяка и да протестират колкото желаят. С времето свикнаха.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт