Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 460
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Да, звъннах
Та аз още не съм била за потвърждаване на бременността  ooooh! Едва от онзи ден знам, много се шашнах.
Въобще не се шашкай. Ти си отиди на лекар, разбира се, защото мерки трябва да се вземат при всички положения, но просто искам да ти кажа, че аз също имах зацапване няколко дни в началото около 5-та седмица. Пих само но-шпа и си мина от само себе си, повече не се е появявало и всичко е наред.
Казвам го само за да знаеш, че не е задължително да е проблем. Но непременно иди на доктор.

# 76
Благодаря, в момента пътувам натам.

# 77
Мили мами, моля ви стискайте ми палци личната  днес да ми даде направление , обади ми се довечера да я чакам пред кабинета  newsm17 newsm17

# 78
Здравейте, момичета. Чета ви почти от началото, защото имах някакво усещане, че съм бременна. Теста го потвърди преди няколко дни. Утре започвам 5 г.с. Втора бременност ми е, имам момченце на 1г.и 3м. Още не съм ходила на лекар, защото е много рано. През нощта обаче имах съвсем малко кръв. Обадих се на гинеколога и ми каза да започвам Дуфастон 2х1. Каза, че е много рано и да отида началото на другата седмица. Надявам се всичко да е наред и да няма повече проблеми. С малко дете вкъщи ще ми е много трудно да лежа постоянно.
Четох, че има и други мами с малки деца, които също приемат препарати за задържане. Как се справяте с децата?! От доста време се старая да не го вдигам, но ежедневно има моменти, когато се налага (да го измия на мивката, да го сложа в кошарата). Рядко съм сама, но в тези случаи няма как да не го вдигна и това много ме притеснява...при вас как са нещата?

# 79
Здравейте и от мен, момичета.

Отдавна не съм се включвала, защото нямам новини. За утре очаквах преглед за сърчице, но днес ми се обадиха, че заради грипната епидемия същия се отменя за след седмица... Доста неприятна новина, но веднага си запазих на частно преглед за утре, че няма да издържа до петък, а се бях настроила за утре, все пак...

Иначе бременността ми протича всеки ден различно- общото е, че се чувствам изморена непрекъснато, а с първата бременност не беше така. Един ден ми се гади, друг едвам ставам от леглото, киселини имам от сега...  Sad... Но се надявам нещата да се подобряват.....

Утре ще споделя за прегледа.

Пазете се повече!

# 80
Стиснати палчета за Шмокси и Ред Велвет.  Praynig Hug
Пишете какво е станало после момичета.

Винаги е по - добре да се отиде на лекар, като има нещо притеснително.

Добре дошли на новите момичета!  bouquet

# 81
Бисквитка, много се радвам за теб!

за малчо - не може ли следобед, когато сте сами у дома, вместо да го слагаш да спи в кошарата, да го слагаш да спи на вашето легло. Сложи възглавници за да не тупне на пода. Така той може да се изкатерва самичък, и няма да го вдигаш.

за миенето на мивката - пробвай в леген и мокри кърпи.

трудно е с малко дете у дома

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 13:35 от rumka833

# 82
да добавя - имаме едно малко пластмасово столче от икея, карам го да стъпва на него. то е гумено и става за банята, за спалнята за навсякъде. но можеш да ползваш всякакво детско столче

# 83
  • София
Бисквитка, и аз съм с разбойник на 1 г. 10 мес.  и по съвет на една мама от темата ограничих максимално вдиганията до: миене на ръчички, слагане в леглото/количката/столчето в колата! Онзи ден бях без количка и като се измори да ходи- го носих, та направо звездички посред бял ден видях ooooh!, но аз съм с много ниско кръвно. А иначе през седмицата го гледам сама и някак си няма начин да не го вдигам, моля се само всичко да е наред baby_neutral

# 84
Момичета, всички от вас ли чувстват напрежение и тежест в гърдите, защото моите от 2-3 дни си ги чувствам както преди да забременея, не са толкова чувствителни и нямам тежест... Чудя се дали е нормално... Това ми е първа бременност и като чета колко от вас са имали мисед първия път и едни мисли ме налягат... В 8г.с. съм,преди 5 дни бях на преглед и докторката каза че нямам повод за притеснение, но като се сетя че каза че мн малко било това,което вижда... А при първия преглед седмица по-рано при друга докторка си се видя една голяма точица...Може би зависи и от самия ехограф... Много дълъг ми стана разказа и спирам,за да не ви отегчавам, исках само да споделя и моите вълнения

# 85
Елена и мен по- малко ме болят гърдите, мисля че е нормално с първата бременосъ бяха минали и към края пак ме заболяха.Мен ми е втора бременост и все ми е притеснено , но и да го мисля само се товаря каквото ще става ще става.Пожелавам на всички момичета късмет.

# 86
последните 2 дена ме болят само при допир (сещате се  bowuu). днес сутринта не ми стана гадно и не се наложи да закусвам. Вчера сутринта също, но си мислех, че съм "излъгала системата за сутрешното гадене" защото станах малко преди 5 часа (реално преди сутринта) Wink)

# 87
Здравейте, момичета,
Днес си взех изследванията и казаха, че всичко е наред. Доктора ме попита дали смятам да правя 3D в 12 седмица и ако да да си запазя час още от сега. Аз съм в 7-ма г.с .
Вие мислите ли да правите?

# 88
Мисля за 3D към 15 седмица тогава ходих и с дъщеря ми.

# 89
Здравейте бъдещи мами.
Да се запиша и аз 6 седмица, термин по калкулаторчето 23 септември.
На доктор още не съм ходила но това ще се случи в петък.
Гадене нямам, но пък страхотен апетит, и лицето ми в пъпки а принципно съм с чиста кожа.
Успех на всички мамита  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт