Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 316
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
И на мен ми се искат близнаци, но нищо--другия път.  Hug

# 166
Аз също съм с процедура - стимулиране на овулация и имах 6 фоликула и докторът се беше изплашил за многоолодна бременност, съответно и аз. До първия преглед се тормозех, че не искам да са близнаци, не за друго, ама дали ще успея да ги износя, дали ще се справя с кърменето, с гледането и т.н. Иначе искам поне 3 деца, но да са с година - две разлика.
Та отивам аз на първи преглед и лекаря с огромна радост - "ох, страхотно, отдъхнах си, едно е.."
А аз точно в този момент изпитах страхотно разочарование, хем ме беше страх, хем явно си се бях настроила  Mr. Green
Та така, за втория опит ще искам близнаци Mr. Green

# 167
Момичета, в началните рутинни изследвания, изследва ли се ТСХ?

# 168
момичета аз днес пак ще дебна за направление, стискайте ми палци.  Rolling Eyes иначе тази нощ се събудих в 2 часа, и до 4 не можах да запя: щом затворя очи и ми се привижда хладилника. в 4 станах, нахраних се и в 4,10 вече съм захъркала ... луда работа Wink

# 169
Аз с един въпрос - днес от сутринта ме мъчи страхотно главоболие. Какво можем да пием? Парацетамол може ли, тъй като на места съм чела, че не е препоръчителен, а на други, че е и сега се чудя  newsm78... а главоболието не ми дава мира целият ден.

# 170
Pepsilight, блaгодaря ти много Simple Smile В петa седмицa съм, бременнa от ин витро Simple Smile

HKI, то угодия нямa Simple Smile))) първaтa ми бременност също беше ин витро. Върнaхме двa ембрионa и много искaх дa сa се имплaнтирaли и двете. Нa първия преглед се рaзочaровaх, че е едничко (дa ми е жив и здрaв синa ми - нaй-доброто дете е той). В последствие по време нa бременносттa ми се зaпознaх с много бременни с двуплоднa бременност. Много от тях родихa рaно, някои от бебчетaтa лежaхa в кувьози, едно дори починa Sad Сегa пaк върнaхме двечки и естествено се зaрaдвaх, че сa се хвaнaли и двете, но и се уплaших.

# 171
Момичета, в началните рутинни изследвания, изследва ли се ТСХ?

В моя пакет го има

# 172
Shmoksi , всичко ще бъде наред, няма да се плашиш! По-голямо щастие от децата няма, ще си ги износиш и двете и ще са ти двойна радост   bouquet

# 173
HKI, блaгодaря  Hug
Христинa, можеш дa пиеш пaрaцетaмол спокойно! Aз в моментa пия зa нaстинкaтa дори по предписaние нa лекaр.

# 174
  • София
Шмокси, честити две сакчета  Simple Smile Всичко да  е наред пожелавам  Hug
Христина, парацетамол можем да пием спокойно. Всъщност това е единственото позволено лекарство май.
Ендокринологът, при когото успях да стигна чак днес, малко ми се скара, че съм се забавила, защото не можело да стоя с 2 ТСХ цял месец бременност. Оф, дано всичко е наред с бебето  Praynig Увеличи ми дозата и след 30 дни пак изследване.
Резултат след първи прием Фрутилакс и свещички Ева кю - почти нула  Crossing Arms Ще се побъркам вече с тоз запек.
Иначе да докладвам, че се чувствам разкошно вкъщи отпуска. Просто не знам как ще работя. Фирмата, в която съм, е много неприятна. В скоро време, дай Боже всичко да върви добре, мисля да им кажа и да напусна, защото и без това съм на срочен договор (по заместване) и да намеря приятелска фирма, в която да карам майчинството (с болнични). Просто с тази фирма не искам да си имам работа бременна.

# 175
Да, няма смисъл да сме в неприятна среда. Вредно е за нас, и за бебето/бебетата.

Аз се чувствам много добре на работа, и ако мога, ще си работя до края.

# 176
Maidenly и при мен Фруктилакса почти не подейства първия път, а и Ева Кю, въпреки написаното на опаковката,  Shocked първия път нямаше ефект. Сиропът аз продължих да го пия всяка вечер, вече, даже увеличавам през вечер дозата с една лъжица, и вторият път с Ева-та имаше ефект.

Но към това допълнително ям кивита сутрин - ефект няма, преди лягане също е добре да се яде някакъв плод, който действа в тази насока, закусвам мюсли, гледам да не ям ориз, хляб, месо, сладко дори, всиичко, което може да запече, заредила съм се с круши, ябълки и т.н. Водата е задължително е в много голямо количество, въпреки че според мен само ми издува стомаха излишно...
Но този проблем и мен ме мъчи, облекчението е минимално, почвам да се притеснявам да не навреди на бебето, психически дори се чувствам натоварена....  #Crazy  Дано да се нормализират нещата!  Praynig

# 177
  • София
О, да, когато хората са свестни и работата не е натоварваща е много хубаво да си работи човек (най-малкото не мисли толкова и не се вторачва в дреболии). Аз през първата бременност работих до 45-дневния и се чувствах чудесно. Да ме пита човек защо напуснах после. Понеже пък тогава се чудех какви ще ги върша вкъщи и си мислех, че до раждането ще работя, ама организмът си каза своето и накрая вече имах нужда от почивка.

Мика, благодаря за съветите, значи продължаваме с пълна пара и ще очакваме действие с натрупване  Simple Smile

# 178
Здравейте, момичета.

Чухме сърцето и съм много щастлива и спокойна Simple Smile Казаха ми, че разположението е идеално, бременността ми е прекрасна и абсолютно всичко е наред.

_Мама_ мога ли да те помоля да ми промениш термина от 17.09 на 14.09, благодаря ти предварително  Simple Smile

# 179
Здравейте дами! Бих искала да се включа в редиците на септемврийските мами Simple Smile

За нас това е втора бременност. Имаме си момченце на 3 години половина и живот и здраве бебе N 2 ще роди средата на септември. В момента съм 6г.с. и 3 дни. Малкото човече си има сърдечна дейност и лекарката каза, че всичко е наред за момента. Обаче каза, че за сега няма да го въведе като сигурна бременност, искала да види нещо по-оформено, както се изрази. Първоначално малко се притесних от думите и, но в крайна сметка бебе има, сърдечна дейност има, значи всичко е наред.

Гледам, че говорите за работата. Аз първият път работих до финала, но сега нещо шефката се опитва да ми прехвърли работата на друг от сега, което не ми харесва и не знам... Ако стане така и не се чувствам конфортно от факта, ще се замисля дали да не изляза по-рано в болничен. Знам, че и тя иска да си върже гащите, че работата ще се свърши, но пък да ми я вземе от сега, като има толкова много време, не ми се струва коректно, още повече че миналата година имахме най-добрите резултати от съществуването ни до сега, основно благодарение на моята работа. И така Simple Smile Малко се увлякох като за първи пост.

Пожелавам на всички леко бременеене и много хубави моменти с малките човечета!

Общи условия

Активация на акаунт