Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Капризче, радвам се да те видя  Hug Едва ли ме помниш, но и аз съм от Юлките   Mr. Green

Аз отскоро съм в нова фирма след изкаран стаж при тях. Смятам, че ще се разделят с мен веднага щом разберат за бременността ми. Единственото неприятно е, че това ми е единственият стаж по специалността и се притеснявам после дали ще успея да си намеря работа на такава позиция.

shmoksi, искрено се зарадвах на новината за двете сакчета  Heart Eyes И аз много искам близначета  Heart Eyes
Аз все още съм без оплаквания, първата бременност я изкарах без гадене, само с един период от една седмица, през който ме дразнеха някои миризми. Надявам се и сега да е така  Mr. Green .  Други новини няма при мен, тъй като не съм ходила все още на преглед.
През първата бременност си правих само първата ФМ, но сега смятам да направя първите две. БХС не съм си правила и не мисля. Peace

# 181
shmoksiHeart Eyes много се радвам за теб!
Момичета, в предната тема имаше съфорумка, на която са й изписали ластични чорапи. Не ми се рови да цитирам ник  Blush Ако е възможно мацката да пише какви са й препоръчали, искам да си купя. Благодаря. Иначе и мен много ме мъчи този проблем с ходенето до тоалетната, чувствам се подута и некомфортно. Но това е проблем, който имах и преди бременността.

# 182
Да попитам по - запознатите, защото и аз започнах да се обърквам с ФМ и БХС.

БХС разбрах за какво е, последната ФМ също - в която се виждат всички органи на бебчето и крачета, ръчички.. обаче първата ФМ за какво е? Какво се вижда на нея? Сърцето ли?

# 183
  • Ботевград
Добър вечер момичета   Hug
От днес  по линийка и по седмици влизам в 3-ти месец  Blush
Другата седмица  съм на преглед и изследвания и силно се надявам всичко да е наред  Praynig
Ще добавя на първа страничка като сложа децата да легнат   bouquet

# 184
Добро утро! Благодаря ви  Hug Снощи към шест часа следобед не издържах и пих половин парацетамол, малко ме поуспокои главата, но се събудих към 03.00 през нощта с още по-зверско главоболие. Пих още половин парлацетамол и съм заспала. Сутринта като се събудих за първи път от началото на бременността имах отвратително повръщане  Sick и сега отново съм със зверско главоболие. Навсякъде чета, че парацетамола не се препоръчва в началната бременност и ме естрах да пия. Някой да знае какви чайове могат да се правят при главоболие. .... newsm78

# 185
Здравейте на всички Simple Smile Две години след спонтанния аборт, който преживях, отново видях двете чертички и съм на върха на щастието Simple Smile Терминът ми е за 30 септември, т.е. в момента съм в средата на 5 гестационна седмица. Имаме плоден сак, и се надявам, след две седмици, на прегледа, всичко да е ок със сърчицето Simple Smile Това ми е трета бременност /втората беше неуспешна/, но първата беше преди почти 14 години и сега всичко ми е като за първи път. Ще се радвам да споделяме своите вълнения заедно до успешния край Simple Smile

# 186
Добре дошла Мая.Успешна бременост.Имаме си и тайна група във фейса.Заповядай и там.

# 187
Благодаря много   bouquet  Как да я намеря?

# 188
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Първо честито за прекрасната новина за близначета чрез септемвриичетата Simple Smile
Добре дошли и на всички видели две чертички Simple Smile Лека бременност и многоо спокойствие Simple Smileю
Аз вчера чух сърчице всичко е наред, надявам се и за напред да е така, термина ми уж е не за 11 септ. , а за 12сти, но има време не го мисля.
Мен ми казаха в 10 седмица да се запиша за ЖК, смятам,че е нормално, сега съм в 7ма .
Искам да попитам,че се чудя, като пия витамини за бременни и в тях има фолиева киселина, не се взема отделен прием на киселината, нали ? Да не стане предозировка ?
За парацетамола...не мисля,че е окей да се пие, вчера доки ми каза да ограничавам хапчетата и ако въобще взимам да са хомеопатични  Naughty
Относно гаденето при мен май поотмина, само доста силна умора ме наляга.., но няма как Simple Smile
хубав ден   bouquet

# 189
добро утро момичета!   да се почерпим с по една чаша топъл чай   food010

аз се чувствам добре, но ММ е болен. Ща-не ща, купих си маски от аптеката и у дома си стоя с тях. Мразя ги тея маски но още по-малко искам да се разболея.

пийте повечко чай с мед и лимон, на мен много ми помага

# 190
  • Варна
rumka833 Също и фрешовете много помагат с портокал и лимон за имунизация Simple Smile

# 191
да, права си. у дома имаме сокоизтисквачка и като съм си у дома не съм много уморена, го включвам. Всички се радват и пият с удоволствие.

Обаче на работа имам възможност за чай само Wink

# 192
Мами какви витамини пиете.За сега не пия никакви,доктора не ми изписа,каза че е рано.Аз с първото пиех О мами,но май вече ги няма.

# 193
Добро утро!!!
Привет на новодошлите мами   bouquet !Лека бременност и пухкави бебчета на финала!
За тайната група във фейсбук пишете лично съобщение на Vanina_87 - тя ще ви добави!
Хубав ден на всички!!!

# 194
Аз пия Огестан по едно на ден

Общи условия

Активация на акаунт