Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 301
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Бързо оздравявай! Все гледам Гала и д-р Папазова ама като ми потрябва някой лек нищо не помня. Но миналата седмица даваха много варианти за стимулиране на имунитета и за справяне с настинка. Някой ако се интересува може да го намери он лайн. А е хубаво всеки да си има Осцилококцинум и при първи симптоми да се започне.
Аз в сряда чак съм на първи преглед, а зацапване си имам всеки ден  Sad
Симптом ми е, че мноооого се изморявам. Преди със същия ежедневен ритъм се чувствах обездвижена и залежала. Сега изплезвам езика. Сутринта направихме една разходка с малкия и цял следобед лежа и се възстановявам  Crazy

# 301
И аз казах на работа.Понякога съм доста натоварена и така съм по- спокойна.Не съм суеверна каквото ще става ще става.

# 302
  • Северо=Западналия край
Аз днес бях на първи преглед, видях точицата! Това което ме притесни е че док каза че по седмици съм 6г.с. а на ехографа излиза 5 г.с. незнам това проблем ли е. Някаква киста се появила и като прибавя и анемията дето имам и заради която ме праща на хематолог......незнам, чувствам се хем щастлива, хем притеснена, но след като ми станат изследванията пак ще ида да видим как се развива точката. С тези вируси е много гадно, и на мен днес ми е много студено и ме боли глава....На всички болни - бързо оздравяване!

# 303
Аз вчера бях на преглед. Вчера влязох в 6 г.с. а бебчо беше 11 мм.доки каза,че отговаря на 5 седмица.Ехографа показва колко е плода реално.Доки каза ти си в 6 г.с.но плода е на 5 седмици.Седмицата в цикъл не се брои.Така разбрах аз поне.гледам при много мами има леки разминавания,така че спокойно.

# 304
Осцолококцинумa при мен не помогнa, взимaх го дори превaнтивно, преди дa имaм симптоми - никaкъв ефект! Вече четири денa пия aнтибиотик и съм много по-добре. Нaдявaм се дa не сме нaвредили нa бебетaтa. Дa се опрaвят всички болни!

# 305
Аз днес бях на първи преглед, видях точицата! Това което ме притесни е че док каза че по седмици съм 6г.с. а на ехографа излиза 5 г.с. незнам това проблем ли е. Някаква киста се появила и като прибавя и анемията дето имам и заради която ме праща на хематолог......незнам, чувствам се хем щастлива, хем притеснена, но след като ми станат изследванията пак ще ида да видим как се развива точката. С тези вируси е много гадно, и на мен днес ми е много студено и ме боли глава....На всички болни - бързо оздравяване!

Не се притеснявай за кистата Simple Smile С предната ми бременност и аз имах.Доки каза че се появявали понякога, но когато порасне плода се спуквали, а някой път и при самото раждане Simple Smile В моя случай при самото раждане се спука, но аз дори и не съм разбрала, така че не се безпокой Simple Smile

# 306
Преднaтa бременност и aз имaх три кисти. Изчезнaхa сaми около 12тa седмицa.

# 307
mishoto Съжалявам мила, не губи надежда!  Hug Hug Hug Hug

L0v3d , shmoksi Бързо оздравяване!

_Мама_  Аз до колкото проучих из интернет може да се пие плодов чай, липов и от шипки. От мента не е хубаво да се пие.

На мен не ми се пият чайове изобщо, нито пък кафе. Пие ми се сок понякога, най - често от праскова или портокал.

# 308
И аз четох на доста места за билките и общо взето пишеше, че липа и шипка са ок. Питах и докторката, тя каза че и тя била чела такива неща, но не било много обосновано и ми каза ако искам да  си пия Simple Smile Общо взето ако не се прекалява мисля, че може да пиеш от всичко, а ако искаш да си по сигурна, наблегни на плодовите, липата и шипката  newsm10

# 309
Добро утро,момичета!  Hug
Познайте кой кашля само веднъж снощи - АЗ! Simple Smile  Crazy  yes Хванах му цаката - пия чай, закусвам, минава 1 час, правя нагревки със сода, бъркам в гърлото, за да намажа колкото мога сливиците със сода, после смуча Остилококцинум, след това Инфлуцит х2, после 2 Хомеожена + 1 доза проспан, малко мед в ноздрите и един час не говоря. И така докато стане време за обяд. Процедурата се повтаря на обяд, но без остилонещото.
  За съжаление днес ММ е на профилактичен преглед в Пловдив, аз ще трябва да ида с него, за да чуя какво ще каже лекарката. Моля, стискайте ни палци да е по-добре  Praynig Лекарката ми каза да си купя маска и да си я нося като излизам.
  Само да споделя за чайчетата - аз лично само от мента обичам, сега си правя от лайка и шипка, но като цяло тези от пликчетата са доста слабички и няма проблем. Така ми каза и личната, така съм чела и в нета. В крайна сметка смятам,че самия организъм ще ни покаже как се чувства. Мен чайовете адски много ме облекчават, да ме пита някой защо се мъчех досега без тях.
  Това е засега от мен, хубав ден  Hug

# 310
При моите деца разликата е 6 години между първото и второто и сега съответно 18 и 12 г. с малкото.  maya_angel при мен положението е същото - сега малкото ще бъде от втори брак. Ние казахме на всички веднага щом разбрахме, още повече, че беше доста чакано и след една извънматочна бременност. Смятам, че каквото има да става ще стане независимо от това дали съм казала или не.
Аз също казах на почти всички - и близки, и приятели, не съм суеверна, но се притеснявам да кажа на сина ми. Мисля да изчакам да му минат важни изпити в средата на март и тогава ще му кажа, надявам се да не е негативна реакцията...

# 311
Не съм суеверна, но нещата не са добре. Предпочитам да видим дали ще се доизносим, и тогава да казвам. Ще изчакам още седмица-две.
Вчера на прегледа не изглеждаха нещата много добре, дадоха ми още лекарства. Но пак казвам--каквото има да става, ще стане.

Мая,надали ще е негативна, децата приемат нещата по свой начин предполагам. Гледам на бившия му новата роди, и двамата й сина са на изписването, на 17 и на 14 са. Те няма много къде да ходят в крайна сметка все пак.

# 312
Момичетa, ментaтa по спомени не е желaтелнa по време нa бременност. A шипкaтa е супер, но сaмо aко нямaте проблем с ходенето до тоaлетнaтa. Тя зaпичa, тaкa че внимaвaйте Simple Smile

# 313
Здравейте на всички мами!!!   bouquet   newsm10
На болните желая скорошно оздравяване, на тези с хапченца също стискам палци, всичко да се нареди с бебо  Hug
Аз днес бях на преглед, сутринта, и видях бебчо, имам си и нова, по-оформена снимка. Страшно се бях притеснила при това запичане и лекарства против него, да не съм навредила нещо, но докторът каза, че мъничето си расте, вече е 15гр. (което не звучи толкова грандиозно  Laughing но ми се струва добре), освен това е заформило главичка, ръчички и крачета, които вече се виждат. Дано всичко да продължи да се развива добре.  smile3521
Иначе това със седмиците и при мене всеки път се променя, за сега съм в 10 седмица и 2 дена, но не съм сигурна за термина, като че ли.
Другата седмица ще ходя на изследвания, май това БХС или нещо такова, не го разбрах точно, имам си му вяра на моят доктор напълно, на каквото каже ще ходя  newsm03
А сега ми предстои да се запиша на прословутото "ЖК", което май ще е по-трудно, защото трябва да търся някой гинеколог, близо до нас, а пък в същото време не ми се ходи при непознати, непотвърдени.  smile3506  Ще се разровим за някой познат, май.

Желая ви много успешна и спокойна седмица, момичета, без кашлици, грипове, темп. и други неприятни състояния! Само усмивки !!!  newsm51  surpriseuu

# 314
  • София
Mishoto, съжалявам много   Sad кураж и успех занапред.

Ред, надявам се да се развият добре нещата при теб, опитай се да си спокойна  Hug

Диамантче, мина ли прегледа?

Нашата разлика ще бъде живот и здраве малко повече от 4 години.Възхищавам се освен на многодетните родители, също и на тези с породени деца - на мен лично ми изглежда много трудно, но това може и да е защото до три години малкият не спеше, будеше се по сто пъти на нощ.

Общи условия

Активация на акаунт