Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 293
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Можете ли да ми дадете информация дали прегледа за сърчице е коремен или вагинален Simple Smile

# 316
На мен лично са ми показвали сърчицето и при двата варианта.  Hug

# 317
И аз се питам същото.

# 318
Maidenly, Hug Вчера бях при Начев извънредно, прегледа ме, каза, че ЩЖ изглежда добре, антителата също са добре. Изписа ми л-тироксин и каза да изследвам ТСХ и ФТ4 на 30 дни, за да знае как да регулира дозата.
Благодаря ти, че така реагира на моята паника  Mr. Green
Сега си чакам АГ прегледа другата седмица, че още не съм го виждала това бебе  Crazy Нямам търпение вече. Дано всичко да е наред.

# 319
Mishoto, много съжалявам, но не се предавай! Hug
На болните мами - бързо оправяне!
Аз съм в процес на проучване на лекари и нещо почнах да се отчайвам, от познатите ми никой не ми дава добри отзиви за околията ми(и без друго до тях имам минимум час път, какво остава за по-далечно място), а другата седмица вече трябва да се запиша на ЖК.  Sad

# 320
Здравейте и от мен. Аз рядко пиша, но ви чета всеки ден Simple Smile Вчера ходих на втори преглед и видяхме ембрионче 12 мм с туптящо сърчице Simple Smile Гледаха ме с вагинален ехограф в 7 г.с. и 2 дни. Ходя на частни прегледи и ми се иска в близките 2-3 седмици да се запиша на ЖК, но се чудя при кой доктор. Дали може да ми препоръчате някой? Аз съм от София, живея в Надежда, но не е задължително да е в квартала, по- важно ми е да е добър и да дава болничен от по- рано. Simple Smile Това е другата ми дилема. По цял ден ми се гади, замаяна съм и ме боли кръста. По принцип от ученичка си имам проблеми с кръста и гърба и сега просто се засилиха, а работата ми е 9 часа на стол. Работя с много хора и ми се иска в близките месец- два да изляза в почивка. На работодателя мисля тази седмица да кажа, защото съм сама в офиса и няма кой да ме замести. При всички положение ще трябва да търсим нов служител, който да обуча. Дали ще имам проблем с получаването на болничен от началото на март или април?

# 321
Red velvet, благодаря ти за успокоението, дано си права!
Момичета, става ли ви лошо вече? Аз от вчера съм с киселини и гадене и нищо не мога да хапна Sad

# 322
Здравейте и от мен, вчера случайно открих тази хубава тема и се присъединявам Simple Smile
Да си призная не съм писала много по форуми, така, че предварително ме извинете ако има нещо.
В 10г.с. съм, първа бременност до сега ходих на 2 прегледа на платено в 7г.с и 9г.с. и много се радвам, че засега всичко е наред, даже миналата седмица като ходих, видях бебо как си мърда крачетата. Grinning Записала съм си час при док. за регистрация на ЖК, но за жалост имаше свободни часове чак за 9.03., но ще се опитам по рано да се срещна с нея, за да ми обясни за изследванията които трябва да се правят. Док. при която ходих на платено ме посъветва от сега да си запиша час за ранна ФМ, че много се чакало и вчера успях и това да свърша.
Термина ми по калкулатор е за 5 септември!

Това е засега от мен!
Успех на всички бъдещи мамита!

# 323
  • Варна
Дали ще имам проблем с получаването на болничен от началото на март или април?

Изчисли си дните. От датата на термина извади 45 дни. От тази дата брой назад 180 дни и датата, която се получи може да ти е начална за болничен.

Момичета, става ли ви лошо вече? Аз от вчера съм с киселини и гадене и нищо не мога да хапна Sad

Ох, не питай. Лошо ми е, вие ми се свят. Да минава този месец и да се нормализират нещата.

# 324
На мен ми е лошо по цял ден вече от близо 2 седмици. Особено много ми се гади от силни миризми и тем подобни. Надявам се скоро да отмине Simple Smile

# 325
Привет! И аз днес бях на преглед. По ехограф съм в 9-та седмица, а по калкулатор 10 г.с. Термина си остава 06.09. Видя сърчицето, каза, че били добре оформени и крачета и ръчички /колкото можа да се види всъщност/. Продължавам да си пия фолиевата киселина, а също така ми изписа и два вида витамини за бременни, но много се чудя дали да ги пия, тъй като при първата бременност имам спомен, че повръщах зверски от такива витамини.  Записах си част за ранен биохимичен скрининг. Много се чудих дали да го правя, но в крайна сметка се реших. Качила съм три кг. за два месеца и май ще се ограничавам, защото действително не спирам да ям и то все налитам на тестени изделия.

# 326
И аз налитам главно на тестени, особено на кроасани.
Най-странното е, че до сега никога не са ме блазнили  newsm78

# 327
Момичета, да ви попитам,кога най-рано може да се види пола(ако бебето е застанало така че да се види,разбира се Simple Smile ) Четох на няколко места,че още в 11 г.с. може да се види,интересно ми е дали е възможно наистина на следващия преглед да ми кажат... Много ми е любопитно Simple Smile Вие имате ли предпочитания към пола? И още един въпрос-мислили ли сте дали ще раждате естествено или със секцио? Това ми е 1-ва бременност и нямам опит,но по принцип винаги съм била привърженик на естественото,смятам,че ако няма медицински причини,налагащи секцио,такъв избор би бил необоснован,все пак това си е коремна операция...Какво е вашето мнение?

# 328
Ethereala и аз съм от Надежда Simple Smile На ЖК ще ходя в МД .И двере деца съм родила нормално и без упойка и сега живот и здраве всичко ако е наред пак така Simple Smile

# 329
Супер Simple Smile Може да ходим на разходки в Северния парк когато се постопли Simple Smile Аз също за МД си мислих, а при кой доктор ходиш и на регистратурата ли си записваш час? Извинявай за тъпите въпроси, но ми е първа бременност и съм доста объркана все още Simple Smile Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт