Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 277
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Северо=Западналия край
Момичета, помагайте - какво може да се пие за главоболие? На всички лекарства които имам пише че не стават за бременни. От снощи ме мъчи ужасно главоболие.

# 346
  • София
Нали знаете вица...Ражда се бебе. Докторе, какъв пол е???? А, много е рано! Като порасне само ще си избере. Така че да стискаме палци да си харесва поле. Имам момченце на 1 г. 9 м., много е нежно в лицето, бяло и русо със средно дълга коса и повечето непознати го бъркат за момиче. Но вече ме дразнят.

# 347
  • София
Моето пък от съвсем малко си му личи, че е момче. Дори сега беше пуснал една дълга коса и пак си беше мъжкарче. И много прилича на баща си, а уж момчетата на майките приличат.

# 348
Здравейте майчета!!!
Много сте изписали!
Аз да се включа по темата за пола на бебето!Много искам момиченце!От първата бременност имам момче,вече е на 6 год. и сега с таткото се надяваме на момиченце!Първия път бях 100 % сигурна,че ще е момче!Хапвах много кисело и повръщах всяка сутрин до 4-тия месец!!!(Незнам дали по това може да се гадае пола)
Сега нещата са малко по-различни!Дърпа ме все към тестяно,понякога даже сладко ми се прияжда, а аз не съм любител на сладкото, не повръщам....!!!
Все пак пола няма значение!Да се роди живо и здраво,пък каквото такова!!!
И все пак като майка на момче искам да споделя,че според мен се гледат много по-трудно от момичетата!Говоря от гледна точка на колики,зъби и т.н!При момичетата тези неща минават някак по-неусетно!!!
Нооооо,както знаете-мъже!!!Цял живот на ръце да ги носиш!!!
Хубава вечер на всички!!!   bouquet

# 349
При моите деца разликата е 6 години между първото и второто и сега съответно 18 и 12 г. с малкото.  maya_angel при мен положението е същото - сега малкото ще бъде от втори брак. Ние казахме на всички веднага щом разбрахме, още повече, че беше доста чакано и след една извънматочна бременност. Смятам, че каквото има да става ще стане независимо от това дали съм казала или не.
Grinning и при нас положението е същото,само че разликата с каката ще е 15г.Тя е многоо щастлива за сега  Joy

# 350
Благодаря за милите думи и окуражаването Simple Smile Ще пиша за реакцията на сина ми, когато му кажа.
По отношение на пола, много искам момиченце, защото вече имам момче, но каквото дойде Simple Smile)) Таткото иска момче, той е активен спортист и от сега се е заканил да го прави волейболист Sunglasses
Наистина, и според мен момчетата се гледат по-трудно, моят се укроти едва миналата година, преди това беше някакъв кошмар - вечно се биеше, все ме викаха в училище, все беше намесен в нещо. Сега ми е смешно, ама тогава потъвах от срам, като всяка родителска среща  започваше с думите - Кой е родител на Любомир Grinning
За гаденето моят доктор ми даде едни хапчета - Emil, имат някаква съставка с вкус на сода, ама ми става още по-лошо от тях Sad

# 351
Дa се включa и aз по темaтa зa полa - вaжното е дa сa живи и здрaви Wink преднaтa бременност бях толкивa сигурнa, че ще е момиче, че кaто ми кaзaхa момче в 13тa седмицa остaнaх леко рaзочaровaнa. Естествено зa няколко чaсa сaмо. Тaткото беше нa върхa мa щaстието си Wink Моето момче освен коликите не съм рaзбрaлa още кaкво е дa имaш дете, не рaзбрaх и зъбите когa му поникнaхa. Зaтовa си мисля, че aко сa момчетa ще ми е по-лесно, ще сa с мaлкa рaзликa и ще сa си другaри в игрите. Естествено aко ги нaшaрим - момче и момиче, също нямa дa се сърдя. A нa  две момичетa ще се рaдвa цялaтa родa Simple Smile Тa нaкрaя - все ми е тaя - живи издрaви дa сa Wink

# 352
  bouquet
Относно темата за пола, винаги съм си мислела, че знам какво искам, но сега и двете ми се струват перфектна възможност. Като за първо, нямам претенции  Hug Иначе съпругът ми е върло убеден, че ще има "лъвче", ама като го гледам как добре се разбира с моята племенница, мисля че е привидно, и момиче ще му лепне  newsm03 А пък свекърва ми, още когато се запознавахме с нея, за първи път, преди 3 години и нещо, помня, че излязохме на заведение и първото й изречение беше - "да знаеш, че аз искам внучка"  Joy Та от тогава си имаме закачка с нея.
В крайна сметка, живо и здраво да е, ще му се радваме!  smile3504 
Когато дойде време, се надявам да родя естествено (но пък съм "за" епидуралната упойка). Когато бях на 17 ме оперираха от апендикс, което се води най-леката операция и след този опит - не, благодаря, не искам да ме оперират (стига да не се налага, за здравето на бебчо). Но да поживеем, живот и здраве, каквото дойде  Peace Praynig

# 353
Добро утро  bouquet
За мен пола няма значение вече си имаме и двете, но пък аз си мисля че е момиче нз защо.След време ще видим.Засега нямам много притеснения само с повдигането положението още е кофти.Първият път и аз много исках упойка, но не успяха да ми сложат защото родих на бързо.С второто отидох направо готова за родилна зала   JoyЩе видим само всичко да е наред Simple Smile

# 354
Здравейте момичета Simple Smile
По темата с пола аз още от малка сякаш съм искала момче и сега имам такова предчувствие , влече ме към кисело , но каквото дойде все ще се радваме  Laughing 
Аз май почвам да се разболявам  ooooh! Чудя се дали мога да пия Терафлу , от тези прахчета най- бързо ми минава  newsm78
Иначе все още се чувствам като парцал  Tired сутрин ми се гади , повръщам си от време на време , нищо не ми се яде , охххххх с нетърпение очаквам да минат тези 3 месеца и да се върна към нормалния режим .
Сега в петък съм на ЖК ще видим как вървят нещата , трябва да си запиша и час за ФМ , насочила съм се към доц. Балев -Варна , доста препоръки по-форомите  за него , мамите от Варна насочили ли сте се къде ще се записвате за ФМ ?

# 355
Аз май почвам да се разболявам  ooooh! Чудя се дали мога да пия Терафлу , от тези прахчета най- бързо ми минава  newsm78

vesi на мен доктора ми изписа Енгистол (хомеопатично по простуда и грип) 3 х 1бр  и Цетабе цинк 2 х 1бр.
Бързо се оправих.

# 356
За ФМ обаче в София аз мисля пак да ходя при Марков в частния му кабинет.Има добра апаратура свързана е голяма плазма за да мобе да виждаш всичко и изживяването е страхотно.Този път ще заведем и баткото и каката че много искат да видят бебето Joy

# 357
Нищо от сортa нa тaйлол хот или фервекс и тем подобни не могaт дa се пият по време нa бременност. Пaрaцетaмол и хомеопaтия сa първите нещa, с които можете дa се лекувaте. И след консултaция с лекaр.
Зa яденето по време нa бременност дaли определя полa - според мен не.  Aз по принцип не ям слaдко, a с преднaтa бременност не спрях дa ям слaдолед и кроaсaни с шоколaд. Според повериятa кaто ти се яде слaдко е момиче, a aко нaлитaш нa кисело е момче. Е въпреки плaнините слaдко, които изядох родих момче. Имa едно поверие зa определяне нa полa със злaтен пръстен, може дa го пробвaте. Много мaйчетa кaзвaт, че им е познaло. Ще го нaмеря точно описaнието кaк се прaвеше и ще ви го постнa.

# 358
Момичета,

да ви питам на вас назначиха ли ви вече изследвания?

# 359
Аз с първата бременност боледувах 3 пъти и пиех тайлол хот,дори първия път бях така в началото и с 40 градуса температура и докторката ми каза,че спокойно мога да пия от тия прахчета.Нали те са парецетамол и витамин с.Това е което аз знам и съм пила пък вече всеки сам си решава.Ако нещо те притеснява по-добре защо не звъннеш на гинеколога при когото си ходиш.Успех и бързо оздравяване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт