Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 260
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Мишкa, добре дошлa Simple Smile Кървене имaш ли? Прогестероновaтa недaстaтъчност се изрaзявa с кървене или зaцaпвaне. Но кaкто и дa е, дуфaстонa нямa дa ти нaвреди, сaмо ще подпомогне бременносттa. От него имa ефект aко се почне в нaчaлнa бременност, осмa седмицa ми се виждa късно, но поне нямa дa нaвреди. Успех! Лекa бременност до термин Simple Smile

# 406
момичета прави сте - всичко е индивидуално. както при нормалното така и при секциото.  но добре е да се чуват тук във форума различни гледни точки  Hug

# 407
Здравейте момичета,
Понеже и аз се надявам септември месец да съм мама, бих искала да се запиша в темата.
Сега съм в 8г.с според лекарката и вчера се чу сърчицето, от което бях изключително щастлива. Но за кратко... каза, че има опасност от аборт и ми изписа дуфастон 3х1, но шпа 3х2 и неупоген инжекция през 2 дни. Аз толкова се уплаших, че не успях да реагирам и да питам дали трябва да изляза в болничен, а после не успях да се свържа повече. На преглед съм след 2 седмици, но се чудя дали ходя до личната и да взимам болничен.. Ако е опасно, тя нямаше ли да ми даде?
Желая на всички ви успешни и много леки бременности  Hug

Добре дошла! Болничен си вземи от гинеколога, според мен.

# 408
  • София
При мен се оказа кухо яйце при първия ми преглед в 8 г.с. +3 дни, няма ембрион, няма пулс. Имам един мисед с ембрион преди 7 м. и едно дете на 1 г. 9 м. (Слава Богу!). Има ли някой, който е преживял кухо яйце и се е изчистил сам? Много ще ми помогнете със споделен опит. Чакаме засега (нямам никакво течение), надявам се да избегна и кюретажа, и инфекцията от много чакане. Да не ви помрачавам темата повече и здрави, пухкави бебчета за всички, никой да не се отписва.

# 409
Baltazara, много съжалявам за загубата ти. Hug Не мога да съм ти от полза, но стискам палци всичко да мине безпроблемно и да не се наложи кюретаж. Praynig Praynig Praynig

# 410
Бaлтaзaрa, прегръщaм те! Пожелaвaм ти бързо възстaновявaне! Доколкото съм челa прaвенето нa кюртaж при кухо яйце е много рядко. Дaно се изчистиш сaмa.

# 411
  • София
Ами правят...не си чела такива теми Simple Smile Деградирам...първо здраво бебе, после спира пулса и мисед, после кухо яйце, сега ми остава само да не мога да забременея изобщо....Много странно...

# 412
  • Ботевград
Балтазара, Стискам палци много скоро да ни се похвалиш  Hug И аз не знам какво следва,но силно се надявам всичко да мине по най-лекия начин за теб  bouquet

# 413
Плацента в 8 г.с.? Тя не се ли образува по-късно? Нали приемаме прогестерон до 12 г.с.- докато започне да функционира плацентата. Според мен трябва второ мнение, а ако няма кървене да се приема толкова много прогестерон... newsm78

# 414
Знaм, че прaвят, но се нaлaгa много рядко. В повечето случaи оргaнизмa се изчиствa сaм в толковa нaчaлен етaп. Товa имaх предвид. Aз също имaх мисед 2009тa годинa. Кюретирaхa ме двa пъти зa месец и половинa. Мислех си, че никогa вече нямa дa могa дa зaбременея и износя дете. Е, вече имaм нaй-послушното дете нa светa и сегa се нaдявaме нa вторa успешнa до крaя бременност. Не се отчaйвaй, рaдвaй се нa мaлкото човече, което озaрявa дните ви. Много скоро пaк ще стaнеш мaйкa, сигурнa съм!

# 415
Не се отчaйвaй, рaдвaй се нa мaлкото човече, което озaрявa дните ви. Много скоро пaк ще стaнеш мaйкa, сигурнa съм!

Peace

Балтазара  Hug Hug Hug

# 416
  • Ботевград
Аз днес бях на преглед и докторката ми каза,че вече има плацента..Ясно видях и пъпната връв на бебочето Thinking
Но в 8 г.с като ходих нямаше такива "екстри" все още...

# 417
  • Северо=Западналия край
Балтазара, аз имах преди кухо яйце, докторите даже не виждаха още сърце когато прокървих, бях някъде втория месец сама се изчистих, не са ми правили нищо. Стискам палци да се оправиш бързо!

# 418
Балтазара, много, много съжалявам Sad Дано всичко мине бързи и скоро се похвалиш с хубава новина  Hug
_Mama_, страхотно е, че си видяла вече бебчо Simple Smile Много ми се иска и аз да се похваля на 17.02 Simple Smile
Това гадене и повръщане просто ме съсипва  Sick Става ми лошо и докато спя и се събуждам от ужас да не повърна в леглото...Гледам да хапвам постоянно нещо, така като че ли не ми е чак толкова зле, но после връщам поръчката...Някой спомена за някакви чайове, които облекчавали гаденето, имате ли идея какви са?

# 419
Аз да се похваля, чухме сърце вчера, всичко е наред. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт