Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 253
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Драгоман
   Здравейте на всички!   bouquet
Аз май малко съм се забавила, като гледам темата доста е напреднала. Бих исакала да се запиша и аз Simple Smile Това ми е втора бременност, с термин 25.09.  Hug

# 496
Здравейте!!!Аз съм бременна в 8гс и 2 дни,чета ви от самото начало но ме беше страх да пиша преди да чуем сърчицето   bouquet Та аз засега съм ходила на преглед само на видеозон и в момента сме големи 16мм Laughing сега ще пускам кръв и урина.Бихте ли  писали какви други изследвания пускате кога се прави микробиология и цитонна маска.Благодаря предварително

# 497
Здравейте на новодошлите!

ivanaaa и аз съм някъде 8с и 2 дни Simple Smile Изследвания до сега не съм правила никакви и се чудя вече не трябва ли да си пускам поне кръв/урина. Докторката ме вика на преглед чак на 23ти и мисля, че тогава ще се записваме за изследвания. И аз ще се радвам да споделите какви са първоначалните изследвания и кога се пускат, т.к. нямам идея.

# 498
  • София
Ами моят опит показва, че първите изследвания се пускат на първата ЖК, при записване, освен ако лекар, когото посещавате на платен преглед, не прецени друго. Това е в стандартния случай. Само че сега ме записват в 11 г.с., а първия път още в 7-8 г.с.

# 499
  • Северо=Западналия край
На мен миналата седмица ми пуснаха пълна кръвна картина, васерман и кръвна група. Доки каза че като станат резултатите да му ги занеса и да ми оформи картона, ама това записване ли вече означава не знам.

# 500
Имам направена цитонамазка  hahaha през ноември, дали пак ще ми правят?

# 501
Моята доки ми каза че в 14- та седмица ще ми вземе. Питах я, защото си правя два пъти годишно.
За първа страничка - с термин 25.09 съм

# 502
Добре дошли нa новите мaйчетa Simple Smile лекa бременност до термин нa всички!
Aз днес бях нa преглед зa сърчицa: имaме си двa ембрионa (11мм и 9.1мм) със сърдечни пулсaции. С тaткото сме много щaстливи и притеснени, но ще се опрaвим някaк Wink

# 503
Ох, мила това е толкова прекрасно!
 Hug

# 504
Добре дошли нa новите мaйчетa Simple Smile лекa бременност до термин нa всички!
Aз днес бях нa преглед зa сърчицa: имaме си двa ембрионa (11мм и 9.1мм) със сърдечни пулсaции. С тaткото сме много щaстливи и притеснени, но ще се опрaвим някaк Wink

Това е една прекрасна новина. Пожелавам ти лека бременност!

Лека бременност на всички.  Hug

# 505
Добре дошли и от мен на всички нови мами, радвам се, че се включихте!  Hug  newsm51

Аз като че ли съм добре, нощем ставам до 00 по поне 3-4 пъти, макар да гледам вечер след 8 да не пия много вода - пак същото.

Много ми е жадно, имам чувството че пия вода, пия - но някак не се напивам с нея. Започнах да се притеснявам това да не е някакъв диабет? Моля ви пишете дали и вие чувствате такава жажда за вода.

Иначе, и моят корем като че ли малко е порастнал, но той никога не е бил малък Cry
в панталоните влизам без проблем

И аз ставам вечер по няколко пъти. Поне знам, че не съм единствена. 😁
А вие дами с каква вода се къпете?

# 506
ateto - мисля, че записване е когато ти вземат направлението от личната лекарка и ти направят картон/досие/нещо където записват данните от проследяването на бременността.

и мен не ме регистрираха миналия път - било рано, върнаха ми направлението да си го държа в мен. И не само това, ами ми обясниха че трябва да си заплатя прегледа  #Crazy или да отида да поискам друго направление - такова по-обикновено, за обикновен гинекологичен преглед  newsm78. Е, не можах да се прежаля да чакам още 2 часа за обикновено направление, пък и каква е вероятността да го получа като в ръцете си държа вече едно ... така че си платих тогава прегледа и затова смятам - че "регистрирането" е когато ми вземат направлението и редовните прегледи започват да стават по-безплатниLaughing

# 507
Случвало ли ви се е да ви посиняват ноктите? На мен последните няколко вечери ми се случи,а преди никога не съм имала подобно нещо,което ме навява че е от бременността. Но в нета на какви ли не страшни неща се начетох,когато потърсих... Причината можела да е от ниско кръвно,нисък хемоглобин или лошо оросяване до сърдечни проблеми  #Crazy  Та се чудя, случвало ли се е и на някоя от вас по време на бременността?

# 508
моите и в момента са ми сини - от студ. в стаята където работя си е студено, стоя си с палтенцето, шапката и шалчето

# 509
Да,и на мен понякога от студа ми се случва, ама то с толкова страшни неща,които пише в нета,как да не се филмира човек... ooooh!  Предполагам че е от студа или от кръвното  Rolling Eyes  А ти си се обличай дебело на работа щом е хладно,че сега само настинки ни липсват  Tired

Общи условия

Активация на акаунт