Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица! Тема 2

• 30 183
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, allana!това малко ме успокои.

# 661
Исках да ви питам, някоя от вас престрашава ли се вече да купува разни неща за бъдещото бебче? Аз постоянно се ровя из разни сайтове и си заплювам уникални дрешки и аксесоари, но още не смея нищо да купувам. Единствено си купих една рокля за бременни, въпреки, че ми е рано, защото нямам никакъв корем още.

# 662
Още не знам пола и няма как да ми хрумне да купувам дрешки. Много неща пък имаме от голямото ми дете. Освен това имам по-малки племенници момиче и момче, от които сигурно също ще получим всичко необходимо.
Но мисля за име  Sunglasses Не съм повдигала въпроса, защото ми се струва рано и според мен повечето още не са стигнали до тези дилеми, но за мен е от най-приятните неща в една бременност  Laughing А и не е никак лесно и понякога чуденето може да отнеме месеци.
Някой друг мисли ли за имена  Sunglasses

# 663
  • Северо=Западналия край
И аз си мисля за имена, за дрешки е много рано. Даже с женско име имам готов вариант, за момче в момента не искам да мисля, че тайничко се надявам за момиченце. Simple Smile

# 664
Здравейте момичета  bouquet
И аз разглеждам колички,кошарки,но още мился че е рано да купувам. За сега само набелязвам Simple Smile  И за имена се чудя..вии ще спазвате ли традиции да го кръстите на баба или дядо?. newsm78
 Започнахте ли да си мажете коремчетата,аз все още не съм,но ще трябва. Simple Smile

# 665
  • Ботевград
Аз си купих количка предния месец..Изгодна ми беше и я взехме Peace Не съм от суеверните и ще купувам и дрешки..Просто чакам да ми кажат пола и започвам маратона с пазаруването Joy Не си мажа корема и не мисля да го мажа..Предните 2 пъти мазах без ефект..Сега не мисля и да почвам  Simple Smile Имена сме измислили още преди бебчо да стане факт и ще е без промяна до края  bowuu
Утре след ФМ ще дам отчет..
Предлагайте заглавия за нова тема,че тази е на макс почти..Надявам се утре да пуснат интернета ми за да пусна и тема  #2gunfire 1 седмица седим без интернет и телевизия  Sick

# 666
Според мен името е много хубаво, не съм запозната, но не може ли отзад да пише само" Щастие омайва ни сега - затуптяха Септемврийски сърчица"! тема 3

# 667
Предишния път от суеверие и страх не купих нищо до 8 месец. Сега също така смятам, още повече, че вече всичко си имаме. А и вече съм наясно какво ми трябва и няма нужда да чета и да се лутам.
Имена и аз съм измислила още от преди да забременея.
Количките са ми голяма слабост. Голяма удоволствие ми е да разглеждам и вече съм набелязала някои модели, също от преди да забременея  Embarassed Тези за породени са ми много тромави, но обмислям идеята за праг за второто дете. Най-хубавата част от бременността е гледане, избиране, купуване. Поне за мен  Grinning

# 668
Аз сега толкова съм се вманиачила Никола да е добре, че почти не мисля за другото. То пък напомня за себе си с постоянното гадене, нужда от сън и т.н. Нормалните неща. За пазарене още не мисля. Имаме основните неща от баткото, така че ако е момче, сигурно ще купя само комплект за изписване и някое друго шише за всеки случай.

А за педиатри мислили ли сте вече?

И още нещо да питам, има ли някоя мама, която ще ражда в Майчин Дом, при д-р Гунев?

# 669
  • София
Дрехи не съм купувала. Нашето дете е доста буйно и си счупи кошарата, количката ни също се счупи та пак ще се купуват.
За име никак не е рано, това е важно и трябва да е сериозно отношението. На нас за момче ни е трудно, защото малкият е Калоян, влюбени сме в това име и всички други са ни неравностойни и си мислим, че детето ще ни се сърди, че на брат му името е по-хубаво. За момиче пък още по-трудно, защото той сигурно ще иска намайка му, пък тя с нищо не заслужава повече от майка ми, а на мен почти няма женско име, кието много да ми харесва с изключение на София.

# 670
Мили момичета моляви дайте съвет!много ме боли гърлото и носа ми е така запушен че не го усещам CryМоя лекар ми изписа стрепсилс с мед и лимон изпих едно но ме е страх да не навреди на бебето.Иначе чай лимони и мед но няма ефект засега.Офффффф ще се побъркам ве4е немога а спя и незнам какво да правя

# 671
Само мед, по много.
За хремата си слагай в носа.

# 672
Здравейте, момичета, гледам темата почти е към приключване, много сте изписали, пък аз много пропуснах, защото това повръщане ми взима цялата енергия Sad Кога ще се подобри положението, просто не знам, но съм постоянно зле. По тази причина все още не съм мислила за пазаруване - от сина ми нямам нищо останало, защото с него бях бременна преди 14 години и всичко съм раздала. Имам много близка приятелка, която има магазин за бебешки стоки и смятам да си взема всичко от нея.
Утре ще ходя да чуем сърчице, вече нямам търпение, дано всичко е ок! И смятам съвсем ултимативно да изнудя доктора да ми даде нещо против повръщането, защото хич не се чувствам човек.

# 673
ivanaaa,  хомеопатия може само да се прилага при настинка/болки в гърлото, а и като цяло при боледуване сега. Сигурно ставам вече досадна на другите момичета, но аз си купих остилококцинум по едно сутрин и вечер, инфлуцит на всеки час по 2, и хомеожен за гърлото. А, и много ми помагаха инхалациите с хлебна сода Правих си ги над тенджера. Ставам сутрин, правя инхалация, взимам остилококцинума, инфлуцита и хомеожена (даже на едно ги взимах, не ми се занимаваше по отделно) и после час и половина не говорих. На обяд хапвам,минава час след хранене, пак инхалация и така...
При мен кашлицата беше най-страшна,дано теб да те пропусне. ЗА нея взимах проспан. И много,много чай, не горещ, а топъл. Правих си и фреш от лимони, обелени и пасирани с мъничко водичка, в която е разтворен мед. ( НЯмам блендер, всичко на чопъра правих) Сега не искам и да чуя за тази напитка, но се напъвах заради бебо. Дано да съм ти помогнала. Бях предбронхитно състояние, стоях си вкъщи две седмици, но слава Богу вече съм добре и ще ходя на работа днес даже.
Дано да съм ти помогнала,знам какво е да си болен в такъв момент.  Hug Бързо оздравяване!

# 674
Мили момичета моляви дайте съвет!много ме боли гърлото и носа ми е така запушен че не го усещам CryМоя лекар ми изписа стрепсилс с мед и лимон изпих едно но ме е страх да не навреди на бебето.Иначе чай лимони и мед но няма ефект засега.Офффффф ще се побъркам ве4е немога а спя и незнам какво да правя
Tantum verde спей за гърло. За носа Олинт за отпушване и промивки с физиологичен разтвор.

Общи условия

Активация на акаунт