Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се извършва прегледът на бременна жена с коремен и вагинален ехограф?
Какво представлява кървенето по време на бременност?
Какви са причините за кървене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се извършва прегледът на бременна жена с коремен и вагинален ехограф?
Прегледът на бременна жена с коремен ехограф включва прилагане на гел върху корема и използване на ултразвукова сонда, която се поставя върху кожата. Този тип ехография се използва за визуализиране на бебето и оценка на неговото здраве и развитие. Прегледът с вагинален ехограф включва поставяне на специален инструмент във влагалището, който позволява по-добра визуализация на матката и бебето. Този тип ехография се използва за ранно откриване на бременност, определяне срока и проверка здравето на бебето.
-
Какво представлява кървенето по време на бременност?
Кървенето по време на бременност може да бъде причинено от различни фактори, като нисък прогестерон, което може да доведе до кървене. В някои случаи лекарите предписват хормонални терапии като дуфастон или утрогестан. Въпреки това, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар за професионално медицинско мнение и съвет.
-
Какви са причините за кървене по време на бременност?
-
Какво представлява сърцебиенето по време на бременност?
-
Как се справят майките с малки деца по време на бременност?

Моя лекар ми изписа стрепсилс с мед и лимон изпих едно но ме е страх да не навреди на бебето.Иначе чай лимони и мед но няма ефект засега.Офффффф ще се побъркам ве4е немога а спя и незнам какво да правя
дa се опрaвяш бързо!
Килограми не съм качила изобщо, нито съм свалила ( 9 г.с. ) Излиза ми херпес и нз кво да го правя, понеже досега не ми се е случвало
Каката е кръстена на свекър ми, защото моя мъж много държеше на тази традиция. Сега аз съм твърдо решена да е на мама, защото тя заслужава!
Аз още не съм записвала час за БХС и ФМ, но мисля да го направя в Шейново при който лекар ми се падне
,ще чакам с нетърпение да споделиш как е минал.. 
Апетит си имам, но нещо напоследък взеха и някакви киселини да ми се появяват.
Сутрин задължително повръщам...абе страшна забава
Но ... , ако е момиченце ..., казала съм на мъжа ми, да му е здрав джоба.