Вежди - грижа, оформяне, растеж :)

• 110 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте красавици Smile Аз се вмъквам веднага с въпрос-някоя открила ли е продукт с който да стимулирам растеж на местата на които от години не ми растат косъмчета?С рисуване докарвам приличен вид,но ми се иска по-естествено да стават нещата  bouquet
Аз си мажа моите с рициново масло (ямайско черно рициново масло) и ми растат значително по-бързо, защото си ги "пускам" за по-плътна форма, но не знам дали би имало ефект и на места, където по принцип нищичко не расте  newsm78 Съмнявам се  Thinking

# 16
  • гр. София
Те_ди, при мен си седи молива, нямам проблем със задържането му, но ако ти имаш, по-добре си вземи водоустойчив продукт. Бурканчетата на МАК са такива, но на мен нещо не ми пасват цветовете им.

# 17
според мен ако изобщо има шанс да порасте нещо, то ще бъде в резултат на продукт от рода  на ревиталаш, продукти, в които има хормонално стимулиране, което е безобидно, разбира се, тези продукти се изполват от онкоболните за възстановяването на веждите и миглите, които са опадали напълно.

# 18
Те_ди, при мен си седи молива, нямам проблем със задържането му, но ако ти имаш, по-добре си вземи водоустойчив продукт. Бурканчетата на МАК са такива, но на мен нещо не ми пасват цветовете им.

Ами тряба да отида в магазина и да ги разгледам. Пък и по-добре ще си избера цвета със сигурност, отколкото по нет суочове. А цветовете установих,че за да седят добре, трябва да са пепеляви, независимо колко са тъмни. Всякакви леко шоколадово - кафяви и оранжавеникави нюанси на мен поне не ми изглеждат хич добре.
 Ел, ти не беше ли взела и помадата ? Имаш ли идея как е спрямо тези бурканчета на МАК ?

# 19
  • Австрия
Благодаря и аз за темата, Алена   bouquet

Може би да не се включвам често в нея, но определено ще я следя  Peace

За моите вежди: стремя се да полагам минимум грижи т.е. да са що-годе в ред и добре изглеждащи на лицето ми, но с малко усилия  Blush Много дълго време бях с вежди в съвсем естествената им форма и недостатъци (сключени бяха)  Crazy Та.. може би заради това пипам само минималното по тях - скубя 'ключа' и сресвам. Не подстригвам, не попълвам, не боядисвам..

И специални поздравления за Mari Lin! Определено резултатът е чудесен!  Heart Eyes 
Интересно ми бе да направя сравнение 'преди и след'  Peace

Ако желаеш, може да покажеш снимки 'преди/след'и тук  Simple Smile

# 20
  • гр. София
Бурканчетата на МАК за съжаление не са пепеливи и точно затова не се разбрах с тях.
Двата цвята, които си избрах на ABH са точно пепеливи и някак си се напасват с цвета на веждите ми.

# 21

И специални поздравления за Mari Lin! Определено резултатът е чудесен!  Heart Eyes 
Интересно ми бе да направя сравнение 'преди и след'  Peace

Ако желаеш, може да покажеш снимки 'преди/след'и тук  Simple Smile

Хах благодаря  Blush Но, мисля, че заслугата за моя напредък е на г-жа Стихийна за съветите  Wink
ПРЕДИ:

СЕГА:

Скрит текст:
Аленка
Много ти благодаря за помощта за вмъкването на изображения  Blush  bouquet

# 22
Страхотна разлика ! Ти си точният пример за това,че не е нужно нещо да е много зле, за да има нужда да стане по-добре ! И най- прерасното, освен саматото осъзнаване за възможността от подобрение, е че има кой да ти помогне и даде точния съвет.  dancing Kissing Heart

# 23
И аз благодаря за темата! Определено ще ми е интересно и полезно.
Моите вежди нямат материал за махане, напротив бих искала да прибавя малко. Проблема е, че косъмчета след чупката са рехави и светлички - почти незабележими. От около година-две ползвам най-светлия вариант на тези сенки и съм сравнително доволна. Получавам приемлив, естествен резултат. С молив оформянето ми беше по-трудно. Вече толкова съм свикнала, да си коригирам веждите по този начин, че не мога да си възприема физиономията без да съм ги подчертала малко. Blush От друга страна много потъмнени и подчертани вежди не ми отиват, така че не ми отнема много време ежедневния ритуал. Съмнявам се, че има някакъв начин да стимулирам растежа им, но ще следя с интерес.

# 24
Загледах тези два сета,някой има ли отзиви?

# 25
Приемете един прост запис,много ме вълнува темата. Опитвам се да ги пусна по-плътни,но без успех за сега.

# 26
Включвам се и аз Simple Smile От известно време ми се иска да си взема някакъв продукт за вежди, като целта ми е основно леко подчертаване. Грижа полагам само колкото да махна косъмчетата под арката и по средата, ако има нещо. Гледала съм разни клипчета как се подстригват вежди, но ме е страх да не се окепазя  Laughing

# 27
  • Plovdiv, Bulgaria
От известно време тенденцията е за по-плътни вежди. Затова само малко ги почиствам и това е. Ако имам нещо, което най-много харесвам в себе си са веждите и нямат почти никаква нужда от корекция.

# 28
  • Бургас
е може ли някой да публикува инфото на г-жа Стихийно бедствие
видяхме ефекта, сега да видим и съветите и клипчето Simple Smile

извинявам се предварително, но не го открих в темата   bouquet

# 29
  • Варна
Моите, доколкото мога да преценя, май се доближават най-вече до 5.2
Справям се сама с оформянето и почистването им, а за подчертаването разчитам на молив. Сенки не съм ползвала никога, а ми се ще да пробвам. Така че ще следя и аз с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт