Вежди - грижа, оформяне, растеж :)

• 110 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
е може ли някой да публикува инфото на г-жа Стихийно бедствие
видяхме ефекта, сега да видим и съветите и клипчето Simple Smile

извинявам се предварително, но не го открих в темата   bouquet
те съветите й бяха лично към мен  Peace Няма как да важат за всички. Тя следва индивидуалността и съветва на кого какво би му стояло най-добре Simple Smile Има усет за нещата  Rolling Eyes

# 31
Алена би ли споделила клипчето за което спомена   bouquet

# 32
Много ми се иска да си пусна по-плътни вежди,но на места въобще не растат. Имате ли изпитано средство за растеж? Искам да ги пусна по-плътни,както са модерни,а и да ги изсветля знаително,както е модерно  Mr. Green Приемам идеи за боядисване в светли тонове.

# 33
Болната ми тема. Преди години доста "скъсих" веждите си и от двете страни, а сега нямам нерви да ги чакам да пораснат и чистя през вечер, особено там, където започват. Бях решила да отрежа един бретон, за да не ги вигдам много докато растат и да не се дразня, но се отказах. И си стоя така, с отрязани вежди  hahaha Та ще ви следя, може да ми попадн някоя идея за моето неспасяемо положение.

# 34
  • Plovdiv, Bulgaria
Болната ми тема. Преди години доста "скъсих" веждите си и от двете страни, а сега нямам нерви да ги чакам да пораснат и чистя през вечер, особено там, където започват. Бях решила да отрежа един бретон, за да не ги вигдам много докато растат и да не се дразня, но се отказах. И си стоя така, с отрязани вежди  hahaha Та ще ви следя, може да ми попадн някоя идея за моето неспасяемо положение.

можеш да отидеш да ти налепят косъмчета в зоната, която искаш да оставиш да пораснат

# 35
  • в 1001-та нощ
Mari Lin  newsm03 newsm03 newsm03 забележителен резултат  smile3501 smile3501 smile3501

Алена би ли споделила клипчето за което спомена   bouquet

Ето първото клипче, което гледах за подстригвне от г-жа Стихийно бедствие и с лекота се справих  Blush Пускала съм го в гримовата преди време Simple Smile

А как персонално помага - на твоя снимка "рисува" формата - видяла съм (в група)  не една такава помощ и винаги съм оставала очарована. Дори само да гледам ми помогна да осъзная къде ми куца формата  Peace Друг е въпросът дали я постигам Simple Smile Но съм ентусиазирана сега Simple Smile 

Момичета, като коментирате даден продукт за първи път - предлагам да го показвате, като картинка, линк .....защото не са така масови и познати на повечето Simple Smile

Някой ползвал ли е Aqua Brow на MUFE? Спомням си, че имаше вълна по тях, като ги внесоха Сефора  Peace

# 36
  • в 1001-та нощ
За растеж - бих предпоръчала да се пробва:

1. Продукт за растеж на вежди на Ревиталаш, Рапидлаш и т.н.
2. Ампула за косопад (нанасяне по веждите) или терапия за събуждане ан заспали фоликули Simple Smile
3. Масла и редовен масаж Simple Smile

# 37

можеш да отидеш да ти налепят косъмчета в зоната, която искаш да оставиш да пораснат

Не се бях сетила за това, може и да помогне на вечня ми бяс да скубя Grinning

# 38
Чудесна тема. Харесвам 2.1 и 2.2 от снимката от първия пост  Wink
Моите сама ги оформям, но все едната ми се струва различна.
Напълно споделям  Peace Моите са природно тъмни и гъсти.Оформям ги с пинсета и ножичка.
Иначе съм ходила при една козметичка,която ми ги правеше уникални  Heart Eyes
Oт време на време и аз хващам накриво и където не трябва,тогава драсвам много леки точици с молив  Peace
Аленка,много хубава тема   bouquet

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 07:34 от Анонимен

# 39
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да се запиша и аз Laughing.Не че имам кой знае какво да кажа- не подстригвам, не боядисвам, не ползвам моливи, не подхранвам. Оформям линията с пинсета и толкова.
За формата според първи пост не мога да реша- или е дъга, или от втората категория някое от първите две.  Показвам, за да не съм голословна

Плътността поддържам горе-долу константна, макар че съм носила и по-дебели, още когато не бяха никак модерни. Преди време бях скубала и оформяла в началото, край носа, но не се харесах никак- лицето ми стана като на облещено барби с толкова раздалечени вежди. Оттогава не си правя експерименти, а на козметичка посмъртно не бих дала да ми пипне веждите, понеже съм виждала доста неприятни гледки на оформени от "професионалист".

# 40
Я да се запиша и аз Laughing.Не че имам кой знае какво да кажа- не подстригвам, не боядисвам, не ползвам моливи, не подхранвам. Оформям линията с пинсета и толкова.
Точно така съм и аз.
 Никога не правя нищо по веждите си, освен  да махам ненужните косъмчета отдолу и отпред.

# 41
тук ми идва идеята да скубеш известно време само това,което си сигурна,че е излишно, а формата да я правиш с въпросните брау гелове, които дават и плътност и запазват космите в зададената посока, докато в желаните за теб очертания порастнат и космите,които сега скубеш.

# 42
Ще кача моя снимка точно след оформяне, за да видите... Нещо им липсва, нещо не ми харесва, но не мога да го оправя, а гледам да не пипам за да не влоша нещата  Laughing  Не обръщайте внимание на червения нос и червеното лице, тука съм след домашни разкрасителни процедури  Laughing

Скрит текст:

И още нещо , дори да ги догодя преди излизане след това на чупката все клюмват Simple Smile) Много съм на Вие с темата затова да попитам - съществуват ли някакви фискиращи продукти за вежди  Thinking

Алена
мерси за клипчето, много полезно. Аз през цялото време ги разресвам само нагоре, както мацката прави само с първата част на веждите. Следващия път ще пробвам като нея  Peace

# 43
И още нещо , дори да ги догодя преди излизане след това на чупката все клюмват Simple Smile) Много съм на Вие с темата затова да попитам - съществуват ли някакви фискиращи продукти за вежди  Thinking

Съществуват. В темата Новите козметични похождения вчера аз и Алена споделихме по един. Моливи-вакса на МАС и Живанши. Обикновено в сетовете за вежди има вакса, но на мен във формата на молив ми хареса много. Иначе трябва да я нанасям с четка, а ако съм попълвала с молив или сенки се размазват. С молива е много удобно. Сигурно има подобни и на други марки.
Universal Brow Freeze - SEPHORA

Givenchy Mister Eyebrow

# 44
Записвам се и аз, за да следя тази така полезна тема, защото наистина веждите са много важни за цялостната визия  Peace Аленка благодаря  Hug
На Муфе гелчето го имам в най- светлия тон, но го бях забравила  Embarassed в момента ползвам палитрата за вежди на Кларанс и се чудя за перманентен грим, защото моите са светли и лятото на плажа например не ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт