Вежди - грижа, оформяне, растеж :)

• 111 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много ми харесват тези кукли. Имат нормално, детско излъчване.  Hug

# 616
  • в 1001-та нощ
Аленка  сигурно си споменавала ,но пак да питам -какви сенки за вежди ползваш.искам точно такива по-светли

Дълго време ползвах неутрална палитра на Сефора от този тип:

Сега ползвам специален сет за вежди, там консистенцията е средна между компактна-прахообразна и кремообразна. Нещо, като сенки с вакса  Thinking Eто го:

В общия случай ползвам бежовото и кафявото, които са в ляво - бежовото за "попълване, а тъмното, ако има дупка. Сега имам такава на едната дъга. Пинсетата и другите два цвята - не съм ползвала  Peace

scarlet86, този Регаин - продуктът за косопад ли е или нещо за вежди? защото, ако е първото - рискуваш да се сдобиеш с мъх и/или окосмяване в по-големи мащаби Peace Особено, ако нанасяш с пръсти и се пипнеш неволно някъде. Сигурна съм, че ще бъдеш много внимателна, но обмисли хубаво  Peace

# 617
Цялата мацка е много изкуствена- очи, мигли, вежди, устни (може би). Определено не ми харесва всичко накуп. Иначе веждите са хубави.

Ужасно неестествена. Прилича ми на онези оперираните дето се стремят да изглеждат като кукли Барби ...

# 618
Аз си взех няколко сенки от матовите единички на Голдън Роуз (за очи са), едно черно, което не стои супер наситено, едно сивкаво-кафяво и едно тъмно кафяво, но не е подходящо за моите черни вежди. Вече се сгъстиха и нямат нужда от много запълване и с тези сенки само дооформям леко, като сянката стои супер естествено на кожата, не стоят много нарисувани.
Пробвала съм молив, не ми допада (слагам капачката на задната страна и не се слага да слагам и махам, само обръщам, но не е за мен)

Съгласна съм, че който иска да изглежда естествено, не би се гримирал много, а ако реши да го прави, трябва да доизкусури и веждите малко.
Аз имам силно окосмяване над веждите още преди да почна да ги скубя отгоре...кофти ген ми е, не е от скубане, но пък с конец си ги оправям добре и не е проблем.
Доволна съм, че Г-жа Стихийна ми даде същия съвет за моите, като на Димс, точно там имах и аз за махане и в началото бях малко против, но като ги пипнах там, много се харесах Simple Smile

# 619
Привет, знам, че при вас ще намеря помощ   bouquet

1. Трябва ми силнофиксиращел за вежди (предполагам). Имам неправилна посока на  растеж на косъмчетата в долната част на веждата от към носа - вместо в посока нагоре, те стърчат напред. Това в следствие на желанието ми за по-дебели вежди  Peace

2. По принцип цета на косата ми е 8-ца и цвета на веждите е 6, което е горе долу ОК, но сега ми се иска да поизсветля косата и ми се струва, че ще трябва да изсветля и веждите, т.к не харесвам комбинацията от черни вежди и руса коса. Та, питането е как се изсветляват вежди? Постижимо ли е в домашни условия и колко често трябва да се прави?

# 620
Айде сега да те изненадам Simple Smile
Вежди виксирам със фиксатор за къдрици, измих спирала за мигли и налях фиксатора там.

# 621
Вежди виксирам със фиксатор за къдрици, измих спирала за мигли и налях фиксатора там.

Shocked Вярно ме изненада, би ли го показала, или няма значение кой е? Кога го нанасяш? Очертавам със сенки, ако има значение  Peace

# 622

Коя марка. Белеа вакса ползвах, но ми пооплешивяха веждите от нея.

# 623
О нищо не ми оплешивява ми не съм сигурна какво слагах в спиралата дали беше гела който сега ползвам (понеже съм с къдрава коса) на Лакме или някакъв друг, по принцип проф серии за коса ползвам.

# 624
О нищо не ми оплешивява ми не съм сигурна какво слагах в спиралата дали беше гела който сега ползвам (понеже съм с къдрава коса) на Лакме или някакъв друг, по принцип проф серии за коса ползвам.

Мерси.  Peace

# 625
  • Sofia
Здравейте, дали някой е виждал този продукт да се продава в България http://www.sephora.com/dipbrow-pomade-P384060   bouquet

# 626
  • В една слънчева къща...
Здравейте, дали някой е виждал този продукт да се продава в България http://www.sephora.com/dipbrow-pomade-P384060   bouquet

Аз не съм го виждала, затова го поръчах от Бютибей за 12 евро. Поръчки над 14евро пристигат с безплатна доставка до БГ. Дойде за 10-ина дни. Моят е дарк браун  Peace

# 627
  • Sofia
Благодаря много за отговора, сега ще го потърся. Понеже се колебая за цвета, дарк браун много ли е тъмен и с каква четчица го нанасяш?

# 628
  • в 1001-та нощ
Продуктите Anastasia Beverly Hills не се внасят в България, съответно и не се предлагат за продажба  Peace

# 629
Стихийна, благодаря ти за съдействието! Ще пробвам с такова нещо   bouquet

За боядисването някой няма ли да каже две думи?

Общи условия

Активация на акаунт