Отговори
# 390
  • Варненска клюкарка
Стойката и походката му в АФК беше манекенска Mr. Green а и 2 сезон хич нямаше бутове Mr. Green

Бутове и изсулената му стойка са сега в ПО-то- виж снимката в скрития текст на предното ми мнение Peace В АФК си беше пърфект отвсякъде Peace

Перфектен Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 18:54 от Беллора

# 391
За мен не може да има сравнение между тях трите.  Peace

И като визия,и като игра за мен Хазал е по-добрата от другите две взети заедно.  Mr. Green  Simple Smile  Ама както се казва всеки си има мнение и си гледа с различни очи.

Зиз,пиленцето е готово и вече не може да бяга никъде  Crazy Mr. Green

# 392
Стойката и походката му в АФК беше манекенска Mr. Green а и 2 сезон хич нямаше бутове Mr. Green

Бутове и изсулената му стойка са сега- виж снимката в скрития текст на горното ми мнение Peace В АФК си беше пърфект отвсякъде Peace
Аз я видях снимката Peace

Отрийте разликите Laughing Heart Eyes

# 393
АФК или ПЕ си беше мъж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сега на нищо не прилича.

# 394
 Heart Eyes  love001    перфектен  Crazy

# 395
Феми  smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 396
# 397
Разговор между две блондинки:
- Муци, ти помниш ли Ленчето?
- Коя?
- Ленчето, бе! Тая, дето замина преди 10 години за Лас Вегас, само с едни скъсани прашки!
- Е, и к'во?
- Е сега има милиони!
- Горката! И кво ще прави с толкова много скъсани прашки!

# 398
# 399
Разговор между две блондинки:
- Муци, ти помниш ли Ленчето?
- Коя?
- Ленчето, бе! Тая, дето замина преди 10 години за Лас Вегас, само с едни скъсани прашки!
- Е, и к'во?
- Е сега има милиони!
- Горката! И кво ще прави с толкова много скъсани прашки!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 400
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе може и в АФК, да си имаше бутове мен те не ми правеха впечатлени и ся не ми правят, ама тогава фейса му беше ехееее, а ся не знам имали или не щото не го гледам толко задълбочено, само кат му видя перчема и разваля цялата картина ако ще и с перфектно тяло да е все тая. А дали играела Гизема у другите дизита, ми гледайте си я никой не ви е спрял, лично аз не бих я загледала ако ще и оскар да и връчат . Мен един човек като ме отврати и до там, а аз от тук таме снимки от Емировия път дето съм виждала, ми е страшно противна. Тя може да няма вина ама не мога я захаресам и туй то .

# 401
# 402
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ммммм едва, едва са я скъсили златната му коса  ooooh!

# 403
Бе може и в АФК, да си имаше бутове мен те не ми правеха впечатлени и ся не ми правят, ама тогава фейса му беше ехееее, а ся не знам имали или не щото не го гледам толко задълбочено, само кат му видя перчема и разваля цялата картина ако ще и с перфектно тяло да е все тая. А дали играела Гизема у другите дизита, ми гледайте си я никой не ви е спрял, лично аз не бих я загледала ако ще и оскар да и връчат . Мен един човек като ме отврати и до там, а аз от тук таме снимки от Емировия път дето съм виждала, ми е страшно противна. Тя може да няма вина ама не мога я захаресам и туй то .
Така е Peace при мен с Кашкавалката е така Laughing

Уляхте се ooooh! ooooh! ooooh!

# 404
  • Варненска клюкарка

Ммммм едва, едва са я скъсили златната му коса  ooooh!

Тука ахааа и е прихнал да се хили- нещо му е много забавно!

Общи условия

Активация на акаунт