Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 59 330
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Може и без крими елемент. Вероника много го харесвах Simple Smile

# 286
  • Вестерос
Без крими елемент - Greek, Gossip Girl, 90210, Switched at birth, Hellcats- този не е чак толкова интересен и е 1 сезон, The Client List, Carrie Diaries (за тийн Карито от Sex and the city),

С крими - Eye Candy, Devious Maids,The Lying Game

Bates Motel, не съм го гледала, но е в списъка ми. Сега гледам Drop Dead Diva, след това ще погледна Orphan Black, който е с крими елемент.

Някой знае ли кога ще дадат остатъка от сериите на Lost girl?  newsm78

# 287
  • in Wonderland
Може и без крими елемент. Вероника много го харесвах Simple Smile
С крими елемент- Елементарно Уотсън.

# 288
  • Вестерос
Elementary Wink

# 289
  • срещу двата комина :)))
Без крими елемент - Greek, Gossip Girl, 90210, Switched at birth, Hellcats- този не е чак толкова интересен и е 1 сезон, The Client List, Carrie Diaries (за тийн Карито от Sex and the city),

Bates Motel, не съм го гледала, но е в списъка ми. Сега гледам Drop Dead Diva, след това ще погледна Orphan Black, който е с крими елемент.

давам глас за първите два, с уговорката, че Gossip girl го забозиха доста накрая  Peace

# 290
  • Вестерос
Но финалът му беше неочакван , поне за мен  Laughing

# 291

От първите, Client list го гледах, но нали го спряха и все се каня да пробвам Карито, амаа... А останалите се пробвах, ама не ме грабнаха. За вторите фен съм на Камериерките, Лъжите ги изгледах, макар да беше много прозрачно всичко в тях, а първия някак ми е еднообразен. (пфуууу, че съм каприз  Joy ) Orphan black много ми харесва и нямам търпение за новия сезон. Изгубената също я гледам, макар този сезон да е много слаб и все пак ровя за инфо кога пак ще пуснат серии, но безуспешно. Elementary си го гледам  Wink

Tiffany, ако пробваш мотел дай отзив Simple Smile

# 292
  • Вестерос
Ще пиша Simple Smile За Lost girl съгласна съм, то и затова е последен сезон.

Щом харесваш Елементарно тези кримки- Unforgettable, Graceland, Forever, Bones, Castle, White Collar, Covert Affairs, Taxi Brooklyn (1 сезон, май го спряха  Thinking)

Женски  Laughing - Mistresses, Reign, Bunheads (1 сезон е)

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 23:02 от Tiffany Aching

# 293
Ще пиша Simple Smile За Lost girl съгласна съм, то и затова е последен сезон.

Щом харесваш Елементарно тези кримки- Unforgettable, Graceland, Forever, Bones, Castle, White Collar, Covert Affairs, Taxi Brooklyn (1 сезон, май го спряха  Thinking)

Женски  Laughing - Mistresses, Reign, Bunheads (1 сезон е)

Грейсланд ми е сред любимите, Forever също го гледам, а за Bones и Castle... мноооого са ми анти 3-4 пъти съм се пробвала, ами не става и това е  Joy  Mr. Green Обичам да ми има или нещо свръхестествено или някой странник както е Шерлок или Даниел в Perception.

Аз да препоръчам този http://www.imdb.com/title/tt1821681/ Преди година го гледах и от тогава все си търсех нещо подобно.

# 294
Изледах The Killing и Broen почти на един дъх, сега си търся нещо подобно. Бихте ли ми препоръчали?

# 295
Тифани, Lost Girl се връща на 17 април.

# 296
  • Ямбол
Изледах The Killing и Broen почти на един дъх, сега си търся нещо подобно. Бихте ли ми препоръчали?

The Fall, Broadchurch, True Detective

# 297
  • Вестерос
Тифани, Lost Girl се връща на 17 април.

Мерси, Буми  Hug

# 298
Гледах пилотката на Dig. Много добре започна, хареса ми.  Wink
Още един глас и от мен  Peace
Много Даун Брауновски, харесва ми

# 299
Fortitude..mmmmm от доста време не съм се наслаждавала така.....уникална игра на целия акт.състав...не знам защо от дълго време пренебрегвах англ. тв сериийки... newsm78...също и The Fall. Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт