Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 59 308
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Dойдох да търся тема за Сопранос, но ми излиза от търсачка само тази тема и подобни. Влизам във форума точно веднъж годишно, все за ТВ и кино, и съм много не в час, извинете за което. Ако има тема за Сопранотата, а търсачката не я намира, някоя добра душа ще бъде ли така добра да ми я поднесе на тепсия? Мерси Simple Smile) В БГ дазвали ли са го тоя сериал всъщност?

# 376
  • Там, където ме обичат
Dойдох да търся тема за Сопранос, но ми излиза от търсачка само тази тема и подобни. Влизам във форума точно веднъж годишно, все за ТВ и кино, и съм много не в час, извинете за което. Ако има тема за Сопранотата, а търсачката не я намира, някоя добра душа ще бъде ли така добра да ми я поднесе на тепсия? Мерси Simple Smile) В БГ дазвали ли са го тоя сериал всъщност?
Някъде из каналите съм го срещала Семейство Сопрано.
Отделна тема дали има не знам.

# 377
От замунда, виж става ли този магнет
Скрит текст:
magnet:?xt=urn:btih:d0f2b3f32aef35ac102e38dae32531ab3d1a82c4&dn=Bloodline.S01.WEBRip.x264-SNEAkY
А субтитри има ли за него?

# 378
Английски в адиктед.

# 379
Усилено издирвам комедия в последно време и снощи най-сетне си харесах- The Last Man on Earth. Супер свеж хумор, приятно изненадана съм.

+1.

Може да пробвате Baby Daddy  Peace

# 380
Имате ли проблеми с addic7ed.com? Като тръгна да свалям суб. ми сваля exe. фаил и антивирусната ми пищи  Thinking

# 381
  • Ямбол
Имате ли проблеми с addic7ed.com? Като тръгна да свалям суб. ми сваля exe. фаил и антивирусната ми пищи  Thinking

На мен ми зарежда много бавно сайта от известно време.
За да си свалиш субтитрите махни отметката под даунлоуд.  Peace

# 382
Мерси  Peace
Толкова много съм сваляла от там, от два дена всеки фаил ми завършва с High sparrow. exe.
Не го знаех този номер с отметката.

# 383
  • София
И моята пищи като луда от няколко дни, дори без да пробвам да свалям и за сега не свалям, съответно и почти не гледам заради това...

# 384
Те заради това с вируса май го забраниха този сайт в Замундите.
Иначе снощи ми се отваряше без проблем.

# 385
  • София
А не, доста от преди това го забраниха, заради некадърни преводи май...

# 386
Може  Peace, в някакви коментари към филм четох нещо такова.

# 387
OITNB е подновен за 4-ти сезон  newsm68

# 388
  • Разпиляна във въображението
Писах в другата, но май и тук трябваше. Революция е прекратен, но ще бъдат снимани четири епизода, които да дадат финал на историята.

# 389
  • Пловдив
И аз имам проблем с адиктед. Но от замунда ги забраниха преди да започнат проблемите със сайта. Ако е защото преводите там не са добри - добри, не добри, за един куп сериали само там има преводи.

Общи условия

Активация на акаунт