Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 226 142
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 575
Според Мм, в неделя ще има Да, Ципрас ще подаде оставка, новият министър ще е Сторнарис- банкер, бързо ще се договорят и страстите ще се поуталожат. Мерките няма да са много по-добри от старите, но със сигурност ще има отстъпка.
 Чакам да видя ще познае ли, все пак е кадър на ВИАС, видяхме че тук има много компетентни такива! Grinning

Със сигурност няма да има повече отстъпка, даже го каза ясно Диселблум, че следващите условия ще са по-тежки.
Не само отстъпка, ами направо отстъпление на гордите гърци с гордо вдигната глава.
Но всъщност отстъпка или отстъпление е безсмислена игра на думи, защото просто Гърция е в положението на прошенописец без един лев пред вратата на банкера..
Сори.

# 4 576
Според Мм, в неделя ще има Да, Ципрас ще подаде оставка, новият министър ще е Сторнарис- банкер, бързо ще се договорят и страстите ще се поуталожат. Мерките няма да са много по-добри от старите, но със сигурност ще има отстъпка.
 Чакам да видя ще познае ли, все пак е кадър на ВИАС, видяхме че тук има много компетентни такива! Grinning

Ципрас снощи е казал, Зои, че няма намерение да подава оставка при вот "Да", въпреки че оня ден каза обратното.

Ще трябва да го свалите (някак, не знам как), ако искате да сложите Стурнарас като служебен, и да разпуснете парламента, за да се подготвят нови избори. Обаче Каменос рекъл, че сте във война и "на война като на война", и резнал мястото на един от своите МПс, щото се опъвал за вота, и си сложил друг, по-послушен. Няма да е лесна тази работа, щото Каменос е министър на отбраната. Wink

Стурнарас е гуверньор на ЦБ на Гърция в момента и е същият този, дето Зоя от Паралмента се кани да разпитва за предателство - бивш  финансов министър на Самарас.

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 14:10 от Анонимен

# 4 577

Ципрас снощи е казал, Зои, че няма намерение да подава оставка при вот "Да", въпреки че оня ден каза обратното.
А пък Варуфакис казал, че ще си реже ръката, но споразумение нямало да подписва.
Сега не разбрах, след 48 часа след референдума да чакаме ли Фалиракис да си отреже ръката?

# 4 578
лято лято, едно е да си чул и видял, друго е да си го изпитал на гръб, затова няма как да разбереш мен, нито аз да убедя теб, което не ми е и цел. Спирам с това.

това ти повтарям и аз с всеки коментар  Peace

# 4 579
  • София

Това ще е умен ход от страна на гърците, НО да не забравяме, че Ципрас умее да свири на тънката струна на народа и до неделя може да ги накара да гласуват емоционално, а не рационално.

Ако все пак гласуват с "да" и направят необходимите промени, ще са направили нещо за самите себе си в краткосрочен план. В дългосрочен план знаем, че ЕС ще си вземе своето. Ние го изпитваме на наш гръб. Това е положението. По-силният диктува правилата в тази игра.

лято лято, едно е да си чул и видял, друго е да си го изпитал на гръб, затова няма как да разбереш мен, нито аз да убедя теб, което не ми е и цел. Спирам с това.

Именно.  Peace

# 4 580
 Joy Joy Joy Joy Joy
Не мога да се въздържа!
Гери! Няма да си реже ръката! Ще включат в сделката пълно отписване на дълга, той на такава сделка е съгласен!

Ама като си помисля, не е лошо един екип спешна помощ да има в стаята за преговори, че току виж пропуснали тая клауза и какво му остава на истинския мъж тогава, а?

Има и друг изход - ще се окаже, че това е пак монтаж - като оня със средния пръст.

# 4 581
Joy Joy Joy Joy Joy
Не мога да се въздържа!
Гери! Няма да си реже ръката! Ще включат в сделката пълно отписване на дълга, той на такава сделка е съгласен!
Абе те циганите по строежите като изпият парите за заплата за три дена  пак имат повече чест да си признаят грешката като  искат заем, с който да изкарат до следващата заплата...

# 4 582

Именно.  Peace

Hug само имай в предвид, че моята терца е по-висока от твоята   Wink  
По обявеното от теб (някоя и друга година обучение и работа във фирма с немски партьори ... ) бих преценила твоята до десятка, докато моята е до поп. Асото го оставям на българите получаващи пенсия в Германия и на българите имащи брак с немци Peace
Останалото го имам  Wink

# 4 583
Това ще е умен ход от страна на гърците, НО да не забравяме, че Ципрас умее да свири на тънката струна на народа и до неделя може да ги накара да гласуват емоционално, а не рационално.

Ако все пак гласуват с "да" и направят необходимите промени, ще са направили нещо за самите себе си в краткосрочен план. В дългосрочен план знаем, че ЕС ще си вземе своето. Ние го изпитваме на наш гръб. Това е положението. По-силният диктува правилата в тази игра.

Ама чакайте бе, хора - Ципрас НЯМА да подава оставка при никакъв вот - к'ъв Стурнарас спрягате?! Каменос държи войската и оръжията, как я виждате минфин на Самарас за премиер, при положение, че Каменос е казал "на война сме и всички средства са позволени!"

# 4 584
  • София
Скрит текст:

това ти повтарям и аз с всеки коментар  Peace

Именно.  Peace

По обявеното от теб (някоя и друга година обучение и работа във фирма с немски партьори ... ) бих преценила твоята до десятка, докато моята е до поп. Асото го оставям на българите получаващи пенсия в Германия и на българите имащи брак с немци Peace
Останалото го имам  Wink

Оххх, знаеш ли колко обичам някой да се изхвърля неподготвен. Уверявам те, че и по тази тема си бита карта.  Wink
Лесно мога да прекратя диалогът с теб само с 2 думи, но не си струва.

Остани си със заблудата! Успех!  Wink Хората живеят по-спокойно в заблуда!

Пропускай постовете ми, ако обичаш!

Скрит текст:
Wer "a" sagt muss auch "b" sagen.  Wink След като разбрахме, че твоят опит с немците е мнооооого богат, нямаш нужда от обяснения. Разбираш ме! Не разбрахме в каква сфера го имаш този "богат" опит, но нямаш идея за какво иде реч в тази държава. Поне от написаното.

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 14:23 от missence

# 4 585
НЯКОЛКО ПЪТИ ПИТАХ В ТЕМАТА, НО НИКОЙ НЕ МЕ ОТРАЗИ, ЗАТОВА СЕГА СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ПИТАМ С ГЛАВНИ БУКВИ, БЕЛКИМ НЯКОЙ МИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ. ОБЯСНЕТЕ МИ, КОЕ Й Е ТОЛКОВА ВАЖНОТО НА ГЪРЦИЯ, ЧЕ ТОЛКОВА ПАРИ Й ДАДОХА, ТОЛКОВА ВРЕМЕ Я ДУНДУРКАХА И ТЪРПЯХА, И СЕГА ИМА ХОРА, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТВЪРДЯТ, ЧЕ "НЯМА ДА Я ОСТАВЯТ ДА ФАЛИРА". ЗАЩО ДА НЕ Я ОСТАВЯТ? КОЕ Й Е ТОООЛКОВА СПЕЦИАЛНОТО?

# 4 586
Скрит текст:

Именно.  Peace

Останалото го имам  Wink

Оххх, знаеш ли колко обичам някой да се изхвърля неподготвен. Уверявам те, че и по тази тема си бита карта.  Wink
Лесно мога да прекратя диалогът с теб само с 2 думи, но не си струва.

Остани си със заблудата! Успех!  Wink Хората живеят по-спокойно в заблуда!

Пропускай постовете ми, ако обичаш!

да ... 100%   bouquet

# 4 587
  • София
НЯКОЛКО ПЪТИ ПИТАХ В ТЕМАТА, НО НИКОЙ НЕ МЕ ОТРАЗИ, ЗАТОВА СЕГА СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ПИТАМ С ГЛАВНИ БУКВИ, БЕЛКИМ НЯКОЙ МИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ. ОБЯСНЕТЕ МИ, КОЕ Й Е ТОЛКОВА ВАЖНОТО НА ГЪРЦИЯ, ЧЕ ТОЛКОВА ПАРИ Й ДАДОХА, ТОЛКОВА ВРЕМЕ Я ДУНДУРКАХА И ТЪРПЯХА, И СЕГА ИМА ХОРА, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТВЪРДЯТ, ЧЕ "НЯМА ДА Я ОСТАВЯТ ДА ФАЛИРА". ЗАЩО ДА НЕ Я ОСТАВЯТ? КОЕ Й Е ТОООЛКОВА СПЕЦИАЛНОТО?

Оооо, питай какво НЕ ѝ е важното, ще е по-лесно да го изброим. По-важна се оказа и от Америка.  Wink

# 4 588

Ама чакайте бе, хора - Ципрас НЯМА да подава оставка при никакъв вот - к'ъв Стурнарас спрягате?! Каменос държи войската и оръжията, как я виждате минфин на Самарас за премиер, при положение, че Каменос е казал "на война сме и всички средства са позволени!"

Попея, имаш основание. Истинският комунист дава властта само с кръв. А европейците никога не са подготвени за този сценарий, просто някак не им идва на ума. Дано не става това.

# 4 589

Вече нищо всъщност.
Преди е имала сериозно стратегическо значение в периода на студената война. После имаше сериозна икономическа обвързаност с финансовите структури на ЕС. Сега вече не е нищо. Е, някой ще ти обясни, че имали газ, и че Путин мислел да ги купува барабар с дълга им, обаче това е несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт