Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 226 156
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 605
missence ти сигурна ли си, че 100% се отнасяха до болднатото изречение?
Защото къде го казах?
Може затова да ти е така леко с тълкуванията. Много са повърхностни и лежат основно на

Outta Joint

Хубаво е човек да знае кога да спре да се излага.

Най-мразя хора, които 1. се отмятат от думата си и 2. след това започват да мажат лай**** си и правят другите на балами.

Написала ли си го? Написала си го. За мен е достатъчно, че обеща.  Stop

? ало, детската градина?

Герри , от русия и руснаци най-добре разбираш ти , с родители обучавали се там (сама го сподели). Всички сме наясно какво значи, нали?
А ако си видиш всичките мнения за това какво и къде направили руснаците и за казашките ботуши и за всичко руско ... дето може да се изкомнтира и от което и хабер си нямам . То става ясно кой е спеца по въпроса. Даже разбирам с тази база как може такава злоба да изкараш    Sick   

# 4 606

Герри , от русия и руснаци най-добре разбираш ти , с родители обучавали се там. всички сме наясно какво значи, нали?

И какво значи? Математик, който  бил на няколко месечен стаж  в университет  в Ленинград? А?
Сигурно най-малкото е член на КГБ? Joy Joy
лятооо-направо изби рибата.
А руснаци познавам да. И Русия също-повече от теб със сигурност.

# 4 607
Герри пак изби рибата с наденички и бира Laughing Как ги събираш злоба и хумор, не знам, ама само дай координати и ти пращам бутилка узо, ей така за здраве, ако искаш може и водка!
 Попея, много умееш да сглобяваш инфо както на теб ти се иска и все в посока- гръцка глупост. За никакви познания не претендирам, то уж форум за мнения, а като изразя такова ми се прави дисекция.
 На мен ми е по-интересно нали си живяла в Гърция да споделиш личен опит, не световна преса.

# 4 608
  • София
лято лято, ще те помоля с "ало" да се обръщаш към аверите ти. "Ало" не към мен.  Stop Сбъркала си адреса. Махленски разговори не водя, още по-малко с махленски обръщения.

# 4 609
Попея, много умееш да сглобяваш инфо както на теб ти се иска и все в посока- гръцка глупост. За никакви познания не претендирам, то уж форум за мнения, а като изразя такова ми се прави дисекция.
 На мен ми е по-интересно нали си живяла в Гърция да споделиш личен опит, не световна преса.

Зои, може би знаеш, че личният опит няма как да е представителен за състоянието на нещата Wink - защто зависи от образование, професия, среда, в която се движиш, материален статус, езици, които знаеш, и много други неща. Затова и той има смисъл само ако е взет от достатъчно на брой  хора от различни слоеве по определена методика - викат му "извадка"

Това, което написах в предния пост, няма нищо общо с гръцка глупост - много по-страшно е! поне за мен, но наистина така ги виждам нещата. И да ти кажа, имаше изказани опасения точно в тази посока на йес митинга оня ден - от сериозни на вид гърци на средна възраст. Не казвам, че ми харесва, мисля, че би било страшно да съм права. Дано не съм!

# 4 610
missence ще те помоля да не преставаш да ме забавляваш така.  Wink Сваляме картите като не можем да си изкараме контрата под предтекст , че ни загаря супата ...
Гери , абе за майка ти също ставаше дума , тя пък учи в Москва май?

# 4 611
  • София
missence ще те помоля да не преставаш да ме забавляваш така.  Wink Сваляме картите като не можем да си изкараме контрата под предтекст , че ни загаря супата ...
Скрит текст:
Гери , абе за майка ти също ставаше дума , тя пък учи в Москва май?

pls ignore my posts ignore2 (ще опитам и на ENG, че на BG и DE не се получи)

Скрит текст:
отивам да видя как ставаше блокирането. Така и не можах да свикна с махленските подвиквания и селянията.  Blush

Извинявам се на другите потребители.   bouquet

# 4 612
Тръгвам за Гърция мили мои, ще ми липсвате  bouquet

# 4 613
В Гърция и Интернет ли нямат вече ?, че такова сбогуване..
На последък по горещите теми съм  Popcorn

# 4 614
  • София
Тръгвам за Гърция мили мои, ще ми липсвате  bouquet

Успех в неделя! Дано се случи това, което гърците най-много желаят!

# 4 615
Гърция няма да фалира. Може пак да отпишат нещо. Най - изгодно е пак казвам, Гърция да се стабилизира бавно, но това ще стане явно при следващото правителство. Няма да е при Ципрас.
Видях, че тук пак се правят сравнение между нас и Гърция. Разликата е огроомна в полза на Гърция, дори уж "фалирала".

Ето вече официално, Анабел - Гърция фалира! Честито на печелившите, както се казва

http://www.dailystar.com.lb/News/World/2015/Jul-03/305003-greece … ability-fund.ashx

Greece officially in default: eurozone stability fund

Има го във всички големи медии.

Най-големият й кредитор, европейският стабилизационен фонд, я обяви официално във фалит, но няма да й иска предсрочно целия заем от 150 милиарда, макар да имат това право.

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 16:04 от Анонимен

# 4 616
Коте, напускам темата за няколко часа, то си е за сбогуване) Ако им е резнат нета, ще си пусна през тел., то не е за изтърване развоя тук!
 Missence, благодаря!

# 4 617
Тръгвам за Гърция мили мои, ще ми липсвате  bouquet

Лек път! И дано всичко е наред при вас! Искрено го желая!   bouquet

# 4 618
Вземи си кеш, нали знаеш!
Дано всичко мине мирно, останалото ще се нареди.  bouquet

# 4 619
Тръгвам за Гърция мили мои, ще ми липсвате  bouquet

Приятно пътуване!
Да се приготвят, че първо ще стане по-зле преди да се оправи.
Както и да гласуват Wink.

Общи условия

Активация на акаунт